Ocağınıza Düştüm 😋

En sevdiğim buzluk günü bugün :KK70: kombiniz arzalandi ustalar falan yemek yapamam o yüzden buzluktan çıkartılan yemek

Tatlim corbam oldugu gbi duruyor yayla corbasi ve zeytinyagli dolmam var gunduz evde.olmayacagm aksama gelince.duruma gore bakarim artik
Bide aksam sutlu misir pisirdim o var annecim kek getirmis o var yani heralde biseyde yapmam gbi duruyor

Ooo neler atıyorsun ki buzluğa. Belki bize de ilham olur.
Valaha her şeyi atıyorum ben yemeğimi genelde eşim gelmeye yakın yapıyorum biraz da çok yapıyorum sonra eşim geliyor sicakca yiyoruz eğer eşimle yarın için başka menü düşünürsek artan yemek cup hemen buzluğa gidiyor yemek yapamayacagim ya da yapmayacağım :KK70: günleri bekliyor....

Bir sürü kışlık da var işte dolmabiber, yeşil fasülye, kapya, patlıcan....

Bir de ben kuru fasulye, nohut, barbunyayi paketle aldığım gün ıslatıp sisiriyorum süzgeçte az biraz kuruyunca hepsini buzluğa sallıyorum elime hazır geliyor. Bir gün önceden islatmadim derdim olmuyor..

Ay buzlukta bir ton hamur işimde var kek, poğaça, börek, kalem böreği, kurabiye...

Uzun uzunnn yazdım buzluğu 😅

3 gündür evle ilgilenmeyince ev evlikten çıkmış var mi böyle şey ya :KK70:
Hiç sorma canım bende hiç bir işe yetişemiyorum saldım çayıra mevlam kayıra napim valla canımdan önemli değil iş yapsam bebeğim çok ağlıyor bi şekilde günlü işlerimi hallediyorum 👍👍

Merhaba..:) şehriye çorbası ve mücver yapmayı düşünüyorum bende..
Valaha her şeyi atıyorum ben yemeğimi genelde eşim gelmeye yakın yapıyorum biraz da çok yapıyorum sonra eşim geliyor sicakca yiyoruz eğer eşimle yarın için başka menü düşünürsek artan yemek cup hemen buzluğa gidiyor yemek yapamayacagim ya da yapmayacağım :KK70: günleri bekliyor....

Bir sürü kışlık da var işte dolmabiber, yeşil fasülye, kapya, patlıcan....

Bir de ben kuru fasulye, nohut, barbunyayi paketle aldığım gün ıslatıp sisiriyorum süzgeçte az biraz kuruyunca hepsini buzluğa sallıyorum elime hazır geliyor. Bir gün önceden islatmadim derdim olmuyor..

Ay buzlukta bir ton hamur işimde var kek, poğaça, börek, kalem böreği, kurabiye...

Uzun uzunnn yazdım buzluğu 😅
Hımmmm... bu buzluk tam olarak nerde :KK53: :KK49:

Kuru fasulye koydum pişiyor.
tarhana çorbam var ,
krem karamel tatlım var.
Bide salata ve pilav yaparım.💞

X