-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.041
Hele mutfağı temizleyince insan kirletmek istemiyorAllah kolaylık versin. Temizlik yaptığım zaman yemek yapmak hiç istemiyorum
Canım terbiyesini nasıl yapıyorsun haşlamanın.Ben de terbiyeli et haşlama yapacağım akşama inş.kolay gelsin hiç sevmem taşınmaları
Hayırlı olsun o zaman canımEv değişikliği canım. Şimdiki evin kirası çok fazlaydı, daha uygun bir ev bulduk.
Oh oh suyundan da oh oh şuyundan da
Çocuklar da bir araya gelince sapıtıyor, o yüzden bir araya gelemiyoruz kız
Bizimde çocuklar sapıtıyor canımOh oh suyundan da oh oh şuyundan da
Çocuklar da bir araya gelince sapıtıyor, o yüzden bir araya gelemiyoruz kız
Canım önden etleri pişirip üzerine sebzelerini defne yaprağını ve tane karabiberi koyup sebzeler pişene kadar tekrar pişiriyorum.Terbiyesini ben biraz sıvı yağ bir kaşık tereyağ ile 1buçuk kaşık unu kavurup haşlamanın suyuyla karıştırarak yapıyorum hatta terbiyesine kırmızı toz biber de koyuyorum.haşlamanın rengi de güzel oluyor o şekilde.Sonra yarım limonu sıkıp iki diş sarımsağı rendeleyip servis ediyorum.bu fotodakinin daha terbiyesi yok patatesler pişince yapacağım inş.Canım terbiyesini nasıl yapıyorsun haşlamanın.
Teşekkür ederim canım. Bir dahaki sefere deneyeceğim bendeCanım önden etleri pişirip üzerine sebzelerini defne yaprağını ve tane karabiberi koyup sebzeler pişene kadar tekrar pişiriyorum.Terbiyesini ben biraz sıvı yağ bir kaşık tereyağ ile 1buçuk kaşık unu kavurup haşlamanın suyuyla karıştırarak yapıyorum hatta terbiyesine kırmızı toz biber de koyuyorum.haşlamanın rengi de güzel oluyor o şekilde.Sonra yarım limonu sıkıp iki diş sarımsağı rendeleyip servis ediyorum.bu fotodakinin daha terbiyesi yok patatesler pişince yapacağım inş.
Teşekkür ederim son hali de bu.ben normalde eti çok sevmem ama bu şekilde yiyorum.Teşekkür ederim canım. Bir dahaki sefere deneyeceğim bendeellerine sağlık afiyet olsun size de
Kirası uygun bir ev bulduk o yüzden taşınıyoruz canımFeslegen Kokulu Nane taşınıyormussun.yenide tasinmistin ama kolay gelsin. Hayırlısı olsun canim
Şahane görünüyor.. toz biberi de ekleyeyim gerçekten hoş olmuş rengiTeşekkür ederim son hali de bu.ben normalde eti çok sevmem ama bu şekilde yiyorum.
Merhabaa biraz geç yazdım ama menümde et sote ve makarna salatası vardı :)Selamun aleyküm kızlar nasılsınız? Bugün sulu köfte yaptım. Biraz kıyma kalmıştı o şekilde değerlendirdim. Biz de taşıyacağız Allah nasip ederse. Toparlanmaya başladım.
Siz neler yaptınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
As canım. Bizde hamsi levrek yanına roka salata üzerine fıstıklı tahin helvası vardı..Selamun aleyküm kızlar nasılsınız? Bugün sulu köfte yaptım. Biraz kıyma kalmıştı o şekilde değerlendirdim. Biz de taşıyacağız Allah nasip ederse. Toparlanmaya başladım.
Siz neler yaptınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Ooo erkencisinnmasallahSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin
Herkese şimdiden kolay gelsin herkesin ellerine sağlık ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Seninde mübarek olsun canım. Maşallah erkenden bitirmişsin yemek işini. Bende eşime tesekkür amaçlı etli nohut yemeği yapacağım. Dün beni utandırıp akşam yemeğini ayarlamışSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Dünden kıymalı pırasa yemeği var. Yanına birşey yapmam. Çünkü eşim yemez o zaman pırasayı :)Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria