- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.061
Aleyküm selam canım hayırlı cumalar olsunSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin
Herkese şimdiden kolay gelsin herkesin ellerine sağlık ❤❤❤
Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show
@blossom-
Hayırlı cumalar canımSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show
@blossom-
Seninde ellerine sağlık canım. Bizde kardeşlerim le annemlere geçtik. Akşam evlerimize gidecez.annemin menüsü lahmacun.peynirli pide.Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show
@blossom-
Ben değil küçük kızım erkenciOoo erkencisinnmasallah
Benim mercimek corbam ve pirinc pilavim var dun kiyma aldim kofteli patates yemegi yapacagim firinda .
Vayyy enişteye bak. Aman ne utanacaksın, her gün sen yapıyorsun ne olacak sankiSeninde mübarek olsun canım. Maşallah erkenden bitirmişsin yemek işini. Bende eşime tesekkür amaçlı etli nohut yemeği yapacağım. Dün beni utandırıp akşam yemeğini ayarlamışbirde pilav yaparim ama pilavın türüne karar vermedim henüz.
Ellerine sağlık canım.Dünden kıymalı pırasa yemeği var. Yanına birşey yapmam. Çünkü eşim yemez o zaman pırasayı :)
Değişik bir menü olmuş ama ellerine sağlık canımSeninde mübarek olsun canım ellerine sağlıkbende dünden dolma var biraz karnıbahar var bi mercimek çorbası yaparım
Afiyet olsun canımAleyküm selam canım hayırlı cumalar olsun
Afiyet olsun şimdiden bende eşime makarna mantı yapcam kendime normal mantı
Aaa ne güzel, git biraz kafan dağılsınHayirli cumalar canim. Benimde dünden kuru fasulye,pilav,yoğurt corbası var. Corbayi smdiden btirdiler sayilir aksama kalmaz:) zaten esim icmez pek
Islak kek yaptım dün oda var bide fırında patates tavuk yaparim ama pilavda az belki ekleme yaparim azbise pirinc pilavı.tavuk fasulye varken esimde yiyince baya yeniyor
Bide poğaça yapcam hem cayla yerz hemde buzluk icin hafta ici annemlere gidebilrim esim yer :)
Saol canım taşınma ne alemdeAfiyet olsun canım
Siz bu hafta tatildesinizHayırlı cumalar canım
biz ablamlarla anneme geçicez menüde lahmacun var
Boyama işi var canım. Onu halletmemiz lazım önceSaol canım taşınma ne alemde
Kolay gelsin yakın olsam yardıma gelirdimBoyama işi var canım. Onu halletmemiz lazım önce
Ne güzelHayırlı cumalar. Annem kuru patlıcan biber göndermiş onları kavuracgim. Yanına tarhana yaparim
Ne güzel bir kalbin varKolay gelsin yakın olsam yardıma gelirdim
Ayyy çok severimBizde kuru patlican ve biber dolması var bugün. Hepinize afiyet olsun.
Yaa hep beraber olduktan sonra peynir ekmek bile çok tatlı gelir kızS
Seninde ellerine sağlık canım. Bizde kardeşlerim le annemlere geçtik. Akşam evlerimize gidecez.annemin menüsü lahmacun.peynirli pide.
Dünde kardeşimde tavuklu patates vardı. Üstüne havuç bezelye koymuş çok güzeldi. Pilav yoğurt
Herkeslere afiyet olsun