Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun 🥰🥰🥰
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin 😋😋
Herkese şimdiden kolay gelsin herkesin ellerine sağlık ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show Truman Show
@blossom-
Aleyküm selam canım hayırlı cumalar olsun
Afiyet olsun şimdiden bende eşime makarna mantı yapcam kendime normal mantı 😃😂

Hayirli cumalar canim. Benimde dünden kuru fasulye,pilav,yoğurt corbası var. Corbayi smdiden btirdiler sayilir aksama kalmaz:) zaten esim icmez pek
Islak kek yaptım dün oda var bide fırında patates tavuk yaparim ama pilavda az belki ekleme yaparim azbise pirinc pilavı.tavuk fasulye varken esimde yiyince baya yeniyor
Bide poğaça yapcam hem cayla yerz hemde buzluk icin hafta ici annemlere gidebilrim esim yer :)

Son düzenleme:
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin 😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show Truman Show
@blossom-
Hayırlı cumalar canım

biz ablamlarla anneme geçicez menüde lahmacun var😍

S

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
Truman Show Truman Show
@blossom-
Seninde ellerine sağlık canım. Bizde kardeşlerim le annemlere geçtik. Akşam evlerimize gidecez.annemin menüsü lahmacun.peynirli pide.
Dünde kardeşimde tavuklu patates vardı. Üstüne havuç bezelye koymuş çok güzeldi. Pilav yoğurt
Herkeslere afiyet olsun

Seninde mübarek olsun canım. Maşallah erkenden bitirmişsin yemek işini. Bende eşime tesekkür amaçlı etli nohut yemeği yapacağım. Dün beni utandırıp akşam yemeğini ayarlamış😂 birde pilav yaparim ama pilavın türüne karar vermedim henüz.
Vayyy enişteye bak. Aman ne utanacaksın, her gün sen yapıyorsun ne olacak sanki 🤣🤣🤣

Hayirli cumalar canim. Benimde dünden kuru fasulye,pilav,yoğurt corbası var. Corbayi smdiden btirdiler sayilir aksama kalmaz:) zaten esim icmez pek
Islak kek yaptım dün oda var bide fırında patates tavuk yaparim ama pilavda az belki ekleme yaparim azbise pirinc pilavı.tavuk fasulye varken esimde yiyince baya yeniyor
Bide poğaça yapcam hem cayla yerz hemde buzluk icin hafta ici annemlere gidebilrim esim yer :)
Aaa ne güzel, git biraz kafan dağılsın 🤩🤩
Bu arada ellerine sağlık canım 😋😋

S

Seninde ellerine sağlık canım. Bizde kardeşlerim le annemlere geçtik. Akşam evlerimize gidecez.annemin menüsü lahmacun.peynirli pide.
Dünde kardeşimde tavuklu patates vardı. Üstüne havuç bezelye koymuş çok güzeldi. Pilav yoğurt
Herkeslere afiyet olsun
Yaa hep beraber olduktan sonra peynir ekmek bile çok tatlı gelir kız 🤩🤩🤩🤩

X