Ocağınıza Düştüm 😋

Selamlarr canm biz gene pek protein alabilmiş değiliz yaa ☺☺ mercimek corbasını bile ağzına vurmaz oldu benm çocuklar. Resmen ekmekle zorla tıktım ağızlarına 2 gundur 1 tencere corba bitmedi yazk günaah yeni bişeyde yapmadım .dunden Makarna yediler birazda tost.temizlik yaptm bde baya. Tabi bide abur cubur almıştı eşim onuda görünce ikiside yumuldu. Neyse bakalm yarn et tavuk türü yaparim sevdikleri tarzda artik

Kafanı biraz toparla evde yemek devrimi yap. Kontrolü eline al. Ben de bıraksam benimkiler sadece makarna patates kızartması yerler ama büyük kızıma anlatıyorum yiyeceklerin faydalarını, o da yiyor. Küçük kızım da ablasına bakıp yiyor.

Kolay gelsin canım şehir değişikliği mi yapacaksınız.
Ben bugün mutfakta temizlik yapacağım yemek de düşünmedim . Makarna da kalmamış bakalım doğaçlama birşeyler bulurum artık

Ben bugun annemlere geldim canim menu anne menusu artk bilemiyorum kahvaltiya geldim gec yaptik

Ben de terbiyeli et haşlama yapacağım akşama inş.kolay gelsin hiç sevmem taşınmaları

Aleyküm selam canım kolay gelsin ev mi şehir değişikliği mi
Bende dünden var menü

Aleykümselam canım. İyiyim sen nasılsın? Ben daha karar veremedim ne yapacağıma bakalım

Kolay gelsin canım. Haklisin valla alıstirmam lazim artik. Buaralar sevdikleri şeyleri bile yemiyolar anlamadm valla
Bugün yoğurt corbası etli kuru fasulye ve pilav var menüde:) bide cayin yanina kek veya tatli bişey yapıcam süt ayırmistm karar vermedim bkalm

Kolay gelsin canım şehir değişikliği mi yapacaksınız.
Ben bugün mutfakta temizlik yapacağım yemek de düşünmedim . Makarna da kalmamış bakalım doğaçlama birşeyler bulurum artık
Allah kolaylık versin. Temizlik yaptığım zaman yemek yapmak hiç istemiyorum

Büyük ablamda geldi bugün 3 kız 5 çocuk pijama partisi yapacaz

Öğlene biberli ekmek(ablam getirmiş) sigara böreği
brovni kek çay saati yaptık

Akşama fırında tavuk spagetti salata yapacam
Oh oh suyundan da oh oh şuyundan da
Çocuklar da bir araya gelince sapıtıyor, o yüzden bir araya gelemiyoruz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…