- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.801
Aynen canimCok teşekkkür ederim canim❤ umarim iyilerdir ya cocuklarla bide hasta olunca iki katına cıkıyor hersey
Allah kolaylık versin canımİyi akşamlar kızlar. Çocuklar da ben de bayağı rahatsızlandık. Küçük kızım sürekli ağlıyor, kafamı kaldıramadım. Bir iki gün yazanayabilirim. Hiç durmuyor çünkü (
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Fazla yeme kızGünün menüsü eşimden
Dil balığı ve
Karides yaptı
Bende salata ve meze yaptım
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Çocuklarla beraber hasta olmuşuz. Et suyu ile corba yaptım. Daha ne yaparım bilmiyorum.
Size de kolay gelsin hanımlar.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar. Çocuklar da ben de bayağı rahatsızlandık. Küçük kızım sürekli ağlıyor, kafamı kaldıramadım. Bir iki gün yazanayabilirim. Hiç durmuyor çünkü (
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Çok geçmiş olsunn..İyi akşamlar kızlar. Çocuklar da ben de bayağı rahatsızlandık. Küçük kızım sürekli ağlıyor, kafamı kaldıramadım. Bir iki gün yazanayabilirim. Hiç durmuyor çünkü (
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Gecmis olsun canim kovid degilsiniz dimiSelamun aleyküm kızlar. Bugün biraz daha iyiyiz ama tam iyileşemedik. Mecbur kalkıp bir şeyler yapıyorum. Bugün de bol yeşillikli bol limonlu kısır yaptım. Daha çok kemik sulu çorba yapıyorum. Siz nasılsınız? Kusura bakmayın rahatsız olduğum için yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Bugün biraz daha iyiyiz ama tam iyileşemedik. Mecbur kalkıp bir şeyler yapıyorum. Bugün de bol yeşillikli bol limonlu kısır yaptım. Daha çok kemik sulu çorba yapıyorum. Siz nasılsınız? Kusura bakmayın rahatsız olduğum için yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Öyle canım. Acta DurulmuyorSelamun aleyküm kızlar. Bugün biraz daha iyiyiz ama tam iyileşemedik. Mecbur kalkıp bir şeyler yapıyorum. Bugün de bol yeşillikli bol limonlu kısır yaptım. Daha çok kemik sulu çorba yapıyorum. Siz nasılsınız? Kusura bakmayın rahatsız olduğum için yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Geçmiş olsun canım nolduSelamun aleyküm kızlar. Bugün biraz daha iyiyiz ama tam iyileşemedik. Mecbur kalkıp bir şeyler yapıyorum. Bugün de bol yeşillikli bol limonlu kısır yaptım. Daha çok kemik sulu çorba yapıyorum. Siz nasılsınız? Kusura bakmayın rahatsız olduğum için yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Tekrar geçmiş olsun canım.. ıhlamur nane limon falanda iyi gelir..Selamun aleyküm kızlar. Bugün biraz daha iyiyiz ama tam iyileşemedik. Mecbur kalkıp bir şeyler yapıyorum. Bugün de bol yeşillikli bol limonlu kısır yaptım. Daha çok kemik sulu çorba yapıyorum. Siz nasılsınız? Kusura bakmayın rahatsız olduğum için yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ellerine sağlık canım.Gecmis olsun canim kovid degilsiniz dimi
Bende gunduz kisir yaptim aksama tavuklu pilav yapiyorum
Allah razı olsun canım. Sen nasıl oldun? Az kaldı bebişine kavuşmayaCanım çok grçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Bende bugün yemek yapmadım dün annemdeydim o sağolsun çorba ve yemek vermişti
Bugünde böyle bitti şükür
Amin Allah razı olsun canım.Öyle canım. Acta Durulmuyor
İnşallah biran önce sağlığınıza kavuşursunuz
Fırına tavuk patates attım. Pişseydi bi çok acıktım. Geç sürdüm fırına. Bide yanına boncuk makarna haşlayıp mayonez ve yoğurt çırpıp karıştirdim
Ailecek soğuk almışız canım. Evde ilaçsız atlatmaya çalışıyoruzGeçmiş olsun canım noldu
Çok geçmiş olsunAilecek soğuk almışız canım. Evde ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz
Hoş geldiniz canım. Nereye gitmiştiniz?Tekrar geçmiş olsun canım.. ıhlamur nane limon falanda iyi gelir..
Bizde evimize döndük iki gündür ocağımız kaynıyor şükürinsanın evi gibisi yok..
Dün fırında köfte patates vardı bugün de yine fırında mantarlı sebzeli balık yaptım dün tarhana çorbası yapmıştım ondan da vardı.