-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.781
Allah razı olsun canım. Makarna yaptım öyle yedikmerhaba.
çok geçmiş olsun feslegenim..
dişardan söylersin hiç uğraşma.
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Çocuklarla beraber hasta olmuşuz. Et suyu ile corba yaptım. Daha ne yaparım bilmiyorum.
Size de kolay gelsin hanımlar.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamlar,Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Çocuklarla beraber hasta olmuşuz. Et suyu ile corba yaptım. Daha ne yaparım bilmiyorum.
Size de kolay gelsin hanımlar.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Geçmiş olsun canim.Feslegen de yazmadı. Hastami acabaSelamlar. Bende baya hastayım. Dunden makarna / haşlanmış tavuk var.
Mercimek çorbası yapıcam eğer makarnayı çocuklar btirirse nohutlu tavuk sulu pilav yapıcam . Boğazlarım fena şiş
Çok geçmiş olsun.Selamlar. Bende baya hastayım. Dunden makarna / haşlanmış tavuk var.
Mercimek çorbası yapıcam eğer makarnayı çocuklar btirirse nohutlu tavuk sulu pilav yapıcam . Boğazlarım fena şiş
Kiz senin diyer noldu 2 gndur bombastikk yemeler afiyet olsunBizde yine dışqrdan yedik şırdan karın bumbar
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Cok teşekkkür ederim canim❤ umarim iyilerdir ya cocuklarla bide hasta olunca iki katına cıkıyor herseyGeçmiş olsun canim.Feslegen de yazmadı. Hastami acaba
Teşekkür ederim canım çok yemiyorumKiz senin diyer noldu 2 gndur bombastikk yemeler afiyet olsun
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar. Çocuklar da ben de bayağı rahatsızlandık. Küçük kızım sürekli ağlıyor, kafamı kaldıramadım. Bir iki gün yazanayabilirim. Hiç durmuyor çünkü (
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Allah tez zamanda şifa versin çocuklara da sana da canım. Çok üzüldüm.İyi akşamlar kızlar. Çocuklar da ben de bayağı rahatsızlandık. Küçük kızım sürekli ağlıyor, kafamı kaldıramadım. Bir iki gün yazanayabilirim. Hiç durmuyor çünkü (
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl