Ocağınıza Düştüm 😋

Aynen ugrasma feslegen istirahat et cocklardan vakit buldukca

Benim annem babam memleketten donuyirlar bugun cok mutluyum aylar sonra evime misafirim gelecegi ayri gelecek olan kisiler ailem oldgy icin ayri mutluyum ... Rabbim anne babasi hayatta olana hayirli saglikli uzun omur versin, ahirete goc etmis olanlara da rahmet eylesin

Annemle konusurken bigun kereviz buralarda yok demisti akluma o geldi cani istemisti cnku portakalli bezelyeli kereviz yemegi yapiyorum yanina peynirli makarna yapacagim
Kivircik salatasi
Koz biber patlican salatasi
Firin sutlac ve kek yaptim

Selamlar cok gecms olsun canim ... benimde kızım hastalaniyor bu havada kısa kollu giyen bi çocuğum var
Dünden yoğurt corbası var kızım seviyo diye yaptm. Bide tavuk göğsü çıkardım dolaptan onuda soslayip kızartcam galiba.yanına pilavda belki yaparim . Yarınada kalır iyi olur
Eşim salçalı makarna istedi kola ile canı çekmiş onada az bişey onu yaparım tavukta kalır yeterli.biz önce yiyoruz cocuklarla

Selamlar,

Çok giremedim bugün halsizdim yine..

Bugün menümde diyetime uygun olarak :
-domates çorbası,
-köri soslu tavuk(kremasız)
-fırında soslu patates çubukları(benyemedim bunu eşime yaptım)
-yoğurt,salata

İnşallah herkes afiyettedir. :)

Selamlar. Bende baya hastayım. Dunden makarna / haşlanmış tavuk var.
Mercimek çorbası yapıcam eğer makarnayı çocuklar btirirse nohutlu tavuk sulu pilav yapıcam . Boğazlarım fena şiş

Kiz senin diyer noldu 2 gndur bombastikk yemeler afiyet olsun
Teşekkür ederim canım çok yemiyorum
Geçmiş olsun canım

Allah tez zamanda şifa versin çocuklara da sana da canım. Çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…