- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.301
Selamun aleyküm kızlar. Hastaneye gitmek için yola çıkacağım birazdan. Yemek paylaşımı yapmıyorum o yüzden. Ama siz paylaşın
Allah'a emanet olun. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Tesekkurler ablacm gel birlikte olsunnMenün harika...bir tabak da benim için koy masaya
Afiyet olsun canım
Oldu bile tatlımTesekkurler ablacm gel birlikte olsunn
Canim zaten mastit yeni sut vermeye baslanan donemde filan oluyor seninkine mastit denemez artik benmki apse idi mesela . Eller muayenedede az cok fikir sahbi oluyor doktor aslnda birsey demedi miSelamun aleyküm kızlar. Doktor elle kontrol etti. Mastit degil ama şişlik var dedi. Pazartesi ultrason çektireceğim. O şişliklerin ne olduğuna bakılacak. Hepinizden Allah razı olsun ❤❤❤❤❤
Bu arada ben yemek yapmadım ama yemekte dolma ve makarna var. Tatlı olarak da yaş pasta
Herkese hayırlı akşamlar, afiyet şifa olsun herkese
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım bekliyoruz hayırlı haberlerini inş. Ultrasonu niye çektiremedin? Onu da halletsen dönerdiniz evinize ne güzel. İnsanın evi gibisi yok. Allah sağ Salim kavuştursun inş....Selamun aleyküm kızlar. Doktor elle kontrol etti. Mastit degil ama şişlik var dedi. Pazartesi ultrason çektireceğim. O şişliklerin ne olduğuna bakılacak. Hepinizden Allah razı olsun ❤❤❤❤❤
Bu arada ben yemek yapmadım ama yemekte dolma ve makarna var. Tatlı olarak da yaş pasta
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Doktor elle kontrol etti. Mastit degil ama şişlik var dedi. Pazartesi ultrason çektireceğim. O şişliklerin ne olduğuna bakılacak. Hepinizden Allah razı olsun ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Allah'ın izniyle kötü bir şey çıkmayacakCanim zaten mastit yeni sut vermeye baslanan donemde filan oluyor seninkine mastit denemez artik benmki apse idi mesela . Eller muayenedede az cok fikir sahbi oluyor doktor aslnda birsey demedi mi
Usg den sonra netlesir insallah korkulcak bisey olmadgna nerdeyse eminim ama tedavini ol gecsin neyse sebebi belli olsn kafan rahat olssun
Bugün kan tahlilleri alındı. Muayene derken zaman kalmadı.As canım bekliyoruz hayırlı haberlerini inş. Ultrasonu niye çektiremedin? Onu da halletsen dönerdiniz evinize ne güzel. İnsanın evi gibisi yok. Allah sağ Salim kavuştursun inş....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımSelamun aleyküm kızlar. Doktor elle kontrol etti. Mastit degil ama şişlik var dedi. Pazartesi ultrason çektireceğim. O şişliklerin ne olduğuna bakılacak. Hepinizden Allah razı olsun ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Canım göğsünde mi aģrı vardı.tam olarak neydi bilmiyorum.bende inanıyorum bişe çıkmicak Alahın izniyle.gönlünü ferah tut..Selamun aleyküm kızlar. Doktor elle kontrol etti. Mastit degil ama şişlik var dedi. Pazartesi ultrason çektireceğim. O şişliklerin ne olduğuna bakılacak. Hepinizden Allah razı olsun ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Evet canım. Allah razı olsunCanım göğsünde mi aģrı vardı.tam olarak neydi bilmiyorum.bende inanıyorum bişe çıkmicak Alahın izniyle.gönlünü ferah tut..
Bezelye
Pilav
Yoğurt tursu ve salata vardı.
Benimde yıllar önce olmuştu. Agridan duramiyordum. Doktora gittim muyanefalan bişe çıkmadı ama farkettim ki üsüttügum zaman sol gòğsüm sızlıyorEvet canım. Allah razı olsun