- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.321
Evde değilim, o yüzden yemek paylaşmadım.
Afiyet olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde değilim, o yüzden yemek paylaşmadım.
geçmiş olsun feslegenim:)Selamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Mastit değilmiş çok şükür. Hormonal düzensizlikleri ödem oluşmuş. İlaçla ve masajla düzelebilecek bir şeymiş. Sizi de tedirgin ettim hakkınızı helal edin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Şükür canim geçmiş olsun inşallah dahada iyi olursunSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Mastit değilmiş çok şükür. Hormonal düzensizlikleri ödem oluşmuş. İlaçla ve masajla düzelebilecek bir şeymiş. Sizi de tedirgin ettim hakkınızı helal edin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Geçmiş olsun canım. Şükür önemli bir şey değilmiş. İlaçlarla rahatlarsin inşallahSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ay çok sevindim ya tekrar geçmiş olsun.tavuklu domates tavası yaptım yanına bol salata.Ispanak yîkadım yarın böreģi ni yapabilirimSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
O ne demek canim birbrmizi gormesekte burda bi dostluk pesindeyiz sevndim kotu bisey olmamasina ilac vs vermedi miSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Çok geçmiş olsun tavuk sote var bendeSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Gecmiş olsunSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Bayagidir gelmiyorim utanıyorum artık yazmayaSelamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl