Ocağınıza Düştüm 😋

Ben ne yapıcam hiç bilmiyorum dünkü yemekten bir tabak kaldı sadece
Sadece çorba yapıp içesim var

Geçmiş olsun canim.dikkatli git gel doktora.benim dünden yemeklerim vardı yemek yapmadım. Salata yaptım. Kendime öğlen tavuk gòğsü haşladım.

Canım lahana sarmam ve piyaz vardı dünden yanına yeşil mercimek çorbası eklendi

Evet canım arayabilirim ama aramadım dün baya dinlendim bugünde öyle sabahtandır tadım yoktu vitaminimi içmeyi unutmuşum ondan kaynaklı olabilir diye düşündüm
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Vitamin ilaçları enerji yapıyor. Bende sabah içmeye çalışıyorum akşam içersen gece uykum kaçıyor. Ondan olabilir seninde belki..

Kızlarla parka gittik dönüşte büyük kızım kızarmış tavuk istedi aldık yanına salata yoğurt yediler
Ben kendime et soslamıştım pişirdim salata ile yedim
Akşama da mantar kavurdum yine salata ile yedim (malum diyetteyim)
Küçüğe de patates kızarttım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Vitamin ilaçları enerji yapıyor. Bende sabah içmeye çalışıyorum akşam içersen gece uykum kaçıyor. Ondan olabilir seninde belki..

Bende bugün içtim canım sabah aç karnına içince midemi bulandırıyor aç içilmesi lazım ama artık ne zaman denk gelirse öyle içiyorum inşallah faydası olur

Bende bugün içtim canım sabah aç karnına içince midemi bulandırıyor aç içilmesi lazım ama artık ne zaman denk gelirse öyle içiyorum inşallah faydası olur
Benimkine tok dediler bende kahvaltıdan sonra alıyorum o yüzden. Olur inşallah canım

Allah şifa versin.Benimde hastane işim var ama sabahtan yemeğimi yaptım.Kuru dolma ve kek yaptım.Allah bereket versin.

Geçmiş olsun canım
Mutfak tam takir ....bugün açız evlatlarım

İnşallah önemli bişe yoktur.muhakkak haberdar et bizi canım
Çocuklara düğün çorbası yaptım. Oğlum tencerenin dibini getirdi masallah☺
Akşama biraz kızartma yapacam ama kendime patates haslicam. Yanına salata ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…