Ocağınıza Düştüm 😋

Geçmiş olsun valla gözün aydın Feslegen

Çok geçmiş olsun, sonucun iyi çıkmasına çok sevindim. Gözünüz aydın. :)

Ohhh çok şükür

Bayagidir gelmiyorim utanıyorum artık yazmaya

Püreli tavuk sote
Biber kozlemesi salatasi
Pilav
Et sutu ile bamya :))
Yoğurt
Herkesine ellerine sağlık
Neden gelmiyosun hiii seni yaramaz minik
Biber kozleme yahut patlican kozleme salatasni nasil yapiyorsun yogurtlu sarimsakli yapiyorum hep ben ama yogurtsuz olandan da bi arkadasm yapmisti seneler evvel hala tadi agzimda cok guzeldi acep nasil tatlandirilir ki

Kizlar dun kabak beni carpti acliktan bas agrim tuttu bugunde hamaratligim tuttu valla ama erkenden yedim ve eskisi kadar cok yemedim insallah kendimi eskiye gore bi tik dha kontrol edebiliyorum

Evet hamaratligima gelirsek el acma manti yaptim . Genelde senede 1 yaparim
Etimek tatlisi yaptim cok uzun zamandir canim istiyordu regl oncesi donemdeym yapiverdim artk gunah benden gitti

Karninabaharim vardi onu yedim manti oncesi direk manti yesem cok yerdim .
Esime de tarhana corbasi yapacagim yarinda yeriz insallah oyle iste kzlar

Keyfin bol olsun canım Çok iştahlı değilsin neyse ki...eşin bayram etmiştir bu sayede. Ellerine sağlık afiyet olsun.

Keyfin bol olsun canım Çok iştahlı değilsin neyse ki...eşin bayram etmiştir bu sayede. Ellerine sağlık afiyet olsun.
Eevet aynen daha uzun bi sure ellerimden manti yiyemeyecek buyuk ihtimal
En onemlisi sunu farkettim abla eskiye gore kendmi durdurabiliyorum ve mutlaka zaten corba yahut salata sebze yemegim oldgu icin diger seylere daha az yer ayirmis oluyorum . Onceden direk mantiyi yer 2 tabak yerdim mesela . Hic yoktan iyidir napalim 20 dk da yuruyus yaptim aksam .

Sen nelr yaptn bugun pekii ablam seninde keyfin bol olsun insallahhh

Bende yoğurt koymam biz sarımsak zenginyag limon olarak severiz :))

Çok aşırı kilolu olmadıktan sonra dengeli bir şekilde her şeyden yemek lazım. Sen formülü bulmuşsun canım. Hele bir de yanına spor oldu mu mümkün değil kilo almak.Ben de diyetime devam ettim. %85 Karatay sayılır. Akşam ogununde balığın yanına yarım tam buğday ekmeği yedim o bozdu yüzde yüzü...Günlük Leslie yapıyoruz takımca. Mutluluk hormonu tavan şu an. Sağlık da var daha ne olsun

Cok sukur abla masallah sana sen hep dengelisin hep dusunerek yiyorsun nefsine hakimsin darisi basima .
Ben 2 senedir ayni kilodayim da vermekte isterim iste sade istekle olmuyor icraatsiz bakalim hafta basindan beri hareketlere de basladm dha iyi olur insallah . Yemegnz de afiyet olsun cok severim balik hatta bugun alsammi diye bi dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…