Ocağınıza Düştüm 😋

Kiymalli yumurta cok severiimm

Valla bizim menude bugun karnibahar var kahvaltidan sonra pisirdim ama kizim esime hamburger istedgni soylemis . Hamburger de siparis edecegiz sanirim ama ben ve kizim az evvel 1 tabak karnibahar yedik acikmistik kahvaltida cok yiyemiyoruz biz esim iyi yiyor acikmadi ama aksam o da once karnibahardan yer sanirim cnku hamburgerle doymaz

Selamun aleyküm kızlar. Şimdi çıktım doktorun yanından. Daha eşimi aramadım yani
Mastit değilmiş çok şükür. Hormonal düzensizlikleri ödem oluşmuş. İlaçla ve masajla düzelebilecek bir şeymiş. Sizi de tedirgin ettim hakkınızı helal edin ❤❤❤❤

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r

geçmiş olsun feslegenim:)

Şükür canim geçmiş olsun inşallah dahada iyi olursun

Geçmiş olsun canım. Şükür önemli bir şey değilmiş. İlaçlarla rahatlarsin inşallah

Ay çok sevindim ya tekrar geçmiş olsun.tavuklu domates tavası yaptım yanına bol salata.Ispanak yîkadım yarın böreģi ni yapabilirim

O ne demek canim birbrmizi gormesekte burda bi dostluk pesindeyiz sevndim kotu bisey olmamasina ilac vs vermedi mi

Karnibahar ve pilav var uyumsuzda olsa yapacak bisey yok salata yapacagim .
Bende azicik bir arnavut cigeri kalmisti onu ve kabak soteledim kendime yogurtla onu yiyecegim . Haftasnu esimleyken ucunu kacirdim yemegin kabagi her gun yapacagim bu hafta kendime suanki planim bu .

Çok geçmiş olsun tavuk sote var bende

Gecmiş olsun

Bayagidir gelmiyorim utanıyorum artık yazmaya

Püreli tavuk sote
Biber kozlemesi salatasi
Pilav
Et sutu ile bamya :))
Yoğurt
Herkesine ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…