Ocağınıza Düştüm 😋

Sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.ćok saģlîk lı ne güzel
Sagol canim genellikle her hafta 1 2 cesit sebze yapmaya calisiyorum 4 gun ediyor zaten . Yaninda pilav makarna tatli vs oluyor yeterince zaten salata da olabildgnce yapiyorum dengelensin hic yoktan.

Selamun aleyküm kızlar. ❤❤❤❤❤
Nasılsınız? Yatsam öyle bir uyurum ki 🤣🤣
Ama hayaller ve hayatlar.
Neyse konumuza gelecek olursak dünden nohut yemeği kaldı. Pilav bitti. Yemek bitsin diye yanına yoğurt ve salata yaparım. Allah bereket versin. 😋😋😋
Sizlere de kolay gelsin. Bir an önce karar verin, yemekler düşsün ocağa 😍😍😍

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım. Bugün en bi sevdiklerim vardı lahana sarma ve kuru fasulye piyazı......

Sabah kahvaltı hazırlarken kemikli yeşil fasülye yaptım. Annemde karın dolması vermişti onuda ısıttım. Ton balığı ve haşlanmış tavukta vardı. Yeşillik turşu.
Yemeklerden biraz arttı.kuru fasülye ıslasammi diye düşünüyorum. KızIm yaş pasta istedi Dünde malzeme almıştım akşama doğru onu yaptım. Şimdi buzdolabında sogusun.
Ellerine sağlık canım 😋😋😋

Selamlar herkese,

Bugün etli nohut yemeği ve yanına cacık yaptım. Dünden biraz salata var onları yeriz. Pilav falan diyette olduğum için minimuma indirdim. Ondan yapmadım :)
Allah kolaylık versin. Bana da ağır geliyor pilav türü şeyler artık

gnydn kızlar ben dun nohutun yanina pilav yapmadim salcali makarna yaptm bde cayn yani icn pogaca yaptm ama esim kapidan girer girmez ben cayla pogaca yiycem sadece dedi. yemekler kaldi bugune yani nohut ve salcali makarna var bide yogurt corbasi yapicam oglende icerler yeterli:)
bide revani istiyor canim

gnydn kızlar ben dun nohutun yanina pilav yapmadim salcali makarna yaptm bde cayn yani icn pogaca yaptm ama esim kapidan girer girmez ben cayla pogaca yiycem sadece dedi. yemekler kaldi bugune yani nohut ve salcali makarna var bide yogurt corbasi yapicam oglende icerler yeterli:)
bide revani istiyor canim
Ne güzel yemek derdin yok 😋😋

O
Selamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız? Ispanakları suya koydum ama ne yapacağıma karar vermedim. Bir de yanına makarna yaparım herhalde. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Öncelikle geçmiş olsun canım ❤️
Bugün hindi kavurması var bende. Biraz da mercimek çorbası...Sofralariniz bereketli olsun :KK68:

X