-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.241
Sagol canim genellikle her hafta 1 2 cesit sebze yapmaya calisiyorum 4 gun ediyor zaten . Yaninda pilav makarna tatli vs oluyor yeterince zaten salata da olabildgnce yapiyorum dengelensin hic yoktan.Sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.ćok saģlîk lı ne güzel
As canım. Bugün en bi sevdiklerim vardı lahana sarma ve kuru fasulye piyazı......Selamun aleyküm kızlar. ❤❤❤❤❤
Nasılsınız? Yatsam öyle bir uyurum ki
Ama hayaller ve hayatlar.
Neyse konumuza gelecek olursak dünden nohut yemeği kaldı. Pilav bitti. Yemek bitsin diye yanına yoğurt ve salata yaparım. Allah bereket versin.
Sizlere de kolay gelsin. Bir an önce karar verin, yemekler düşsün ocağa
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Hayırlı olsun güle güle kullan canımmucize bir haber verecegim.
geçen ay mutfak üst dolabi ve gardrop ölçü siparişi vermişim.
bugün yapıldı ve harika oldu tam istedigim gibi :)
şimdide akşama yerleşim yapacagim.
eve sevinçle gidebilirim
Ellerine sağlık canım. Ben bir kere sarma yaptım yarım günden fazla gitti maşallah sanaAs canım. Bugün en bi sevdiklerim vardı lahana sarma ve kuru fasulye piyazı......
Ellerine sağlık canımSabah kahvaltı hazırlarken kemikli yeşil fasülye yaptım. Annemde karın dolması vermişti onuda ısıttım. Ton balığı ve haşlanmış tavukta vardı. Yeşillik turşu.
Yemeklerden biraz arttı.kuru fasülye ıslasammi diye düşünüyorum. KızIm yaş pasta istedi Dünde malzeme almıştım akşama doğru onu yaptım. Şimdi buzdolabında sogusun.
Doktorunu arayabiliyor musun? Keşke haber versenBende çok severim
Zaten ikindiden beri kafam gidiyor tansiyonumu ölçüyorum normal ama bi mide bulantısı baş dönmesi var
Ayaklarım şişti bide yine
Allah kolaylık versin. Bana da ağır geliyor pilav türü şeyler artıkSelamlar herkese,
Bugün etli nohut yemeği ve yanına cacık yaptım. Dünden biraz salata var onları yeriz. Pilav falan diyette olduğum için minimuma indirdim. Ondan yapmadım :)
Ellerine sağlık canım. Ben de çok severim kereviz salatasınıMerhaba bugün domatesli makarna ve yine kereviz salatası vardı bende.
Hepinize afiyet olsun
Saol canımHayırlı olsun güle güle kullan canım
Ne güzel yemek derdin yokgnydn kızlar ben dun nohutun yanina pilav yapmadim salcali makarna yaptm bde cayn yani icn pogaca yaptm ama esim kapidan girer girmez ben cayla pogaca yiycem sadece dedi. yemekler kaldi bugune yani nohut ve salcali makarna var bide yogurt corbasi yapicam oglende icerler yeterli:)
bide revani istiyor canim
evettt dunde rahattim bugunde canm:)) o yuzden tatli yaparım belkiNe güzel yemek derdin yok
Koltuk altina vurur orada iltihap yapiyor sut 1 2 damla bile olsa ben yasadim seni uyariyorum da ama gidemiyorsun doktora canim ya
Öncelikle geçmiş olsun canımSelamun aleyküm günaydın kızlar. Nasılsınız? Ispanakları suya koydum ama ne yapacağıma karar vermedim. Bir de yanına makarna yaparım herhalde. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Yarın gidiyorum inşallah canım.Koltuk altina vurur orada iltihap yapiyor sut 1 2 damla bile olsa ben yasadim seni uyariyorum da ama gidemiyorsun doktora canim ya
Amin elhan abla. Siz ede afiyet olsun ❤❤❤O
Öncelikle geçmiş olsun canım
Bugün hindi kavurması var bende. Biraz da mercimek çorbası...Sofralariniz bereketli olsun
Oh icim rahatladi git bekletme ben 1 sene sonra gittim sutun birikip apse yaptgni asla dusunmezdim . Gogsumde sertljk ve aci var diye gitmistim .Yarın gidiyorum inşallah canım.