-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.221
Afiyet olsun canım. Ben biliyorum ama kiymalisini tercih ederimPatatesli hingel yapcam adı yabancı gelebilir ama mantı gibi bir yemek yanına da salata yaparım
Patates varsa fırında köfteli kabaklı patatesli kızartma yapabilirsinSelam kizlarr
Yemek yok ne yapacagim bilmiyorum pazara markete cikacagim . Gecen hafta aldiklarimizi bitirdik cok iyi oldu az az cesit cesit gunluk yemek oldu 3 4 yesil kabagim kaldi sadece onla mucver yapabilirim yanina da spagetti olabilir .
İyi yapmışsın. Senin yerinde olsam sürekli uyurum. Ben uykuyu çok seviyorum yaaaCanım bende erken kalkmıştım güya ama 9 gibi uyuya kalmışım yine 10 30 a doğru kalktımkahvaltı hazırldım derkeeenn daha soframı toplamamışım
Bugünkü menüm dün yapmaya üşendiğim başamelli kıymalı patates
Oyyy kıyamam sana, dersin bitince al kızını da uyu.Bende uyumak istiyorum
Sabah 8bucukta ders başındaydım. Ders arasında yayla çorbası yaptım. Karnabahar haşladım. Patatesle kavurmayi düşünüyorum. Yumurtalı kizartmasini istiyor canım ama başında bekleyecek halim yok gibi.. kıza da belki az makarna yaparım.
Ellerine sağlık canım, afiyet olsunBenim dünden tavuk ve yeşil fasulyem var yanına yoğurtlu erişte ve brokoli yapacam
Olduğu kadar olmadığı kader migi, çok takıyorsun. İnsanlık halimecbur yapılıyor eşim menemeni yaptığımı begenmiyor. sulu istiyor dünden çorbam var. sadece .
cokk teşekkür ederim canım♡♡♥♥♥Enerjin bana bile yansıdı
Kolay gelsin canım
Patates var ama kiyma yokPatates varsa fırında köfteli kabaklı patatesli kızartma yapabilirsin
Uyuyamıyorum canım ya geliyor ama dalamiyorum kız hâlâ uyuyor ben öylece oturuyorumOyyy kıyamam sana, dersin bitince al kızını da uyu.
evet sabahtan akşama kadar ne pişirsem acaba düşünüyorum bi yandan işe odaklaniyorum.Olduğu kadar olmadığı kader migi, çok takıyorsun. İnsanlık hali
İyi yapmışsın. Senin yerinde olsam sürekli uyurum. Ben uykuyu çok seviyorum yaaa
Doğrusun canım. Ama şeydir mesela titiz düzenli. Yatağı ni hergün kendi toplar .odası pırıl piril dir. Bi iş rica etsem severek yapar.benim bi işim ciktıysaben demeden sofrayı falan toplar.çok temizdir ama su asiligi işte. Geçer inşallah.Allah gönlüne ferahlık versin canım. Erkek çocuk ya, biraz babası ilgilense. Belki sana anlatamadığı seyler vardır. Veya sana yaptığı şımarıklığı babasına yapamaz.
Bir de biz kıyamadıkça tepemize çıkıyorlar. Kendi sorumluluklarını anlaması için fırsat ver bence. Her şeyine koşuşturma.
Sabah kahvaltı hazırlarken kemikli yeşil fasülye yaptım. Annemde karın dolması vermişti onuda ısıttım. Ton balığı ve haşlanmış tavukta vardı. Yeşillik turşu.Selamun aleyküm kızlar. ❤❤❤❤❤
Nasılsınız? Yatsam öyle bir uyurum ki
Ama hayaller ve hayatlar.
Neyse konumuza gelecek olursak dünden nohut yemeği kaldı. Pilav bitti. Yemek bitsin diye yanına yoğurt ve salata yaparım. Allah bereket versin.
Sizlere de kolay gelsin. Bir an önce karar verin, yemekler düşsün ocağa
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
Wilma11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.ćok saģlîk lı ne güzelSelam kizlarr
Yemek yok ne yapacagim bilmiyorum pazara markete cikacagim . Gecen hafta aldiklarimizi bitirdik cok iyi oldu az az cesit cesit gunluk yemek oldu 3 4 yesil kabagim kaldi sadece onla mucver yapabilirim yanina da spagetti olabilir .