Ocağınıza Düştüm 😋

Bende uyumak istiyorum
Sabah 8bucukta ders başındaydım. Ders arasında yayla çorbası yaptım. Karnabahar haşladım. Patatesle kavurmayi düşünüyorum. Yumurtalı kizartmasini istiyor canım ama başında bekleyecek halim yok gibi.. kıza da belki az makarna yaparım.

Selam kizlarr
Yemek yok ne yapacagim bilmiyorum pazara markete cikacagim . Gecen hafta aldiklarimizi bitirdik cok iyi oldu az az cesit cesit gunluk yemek oldu 3 4 yesil kabagim kaldi sadece onla mucver yapabilirim yanina da spagetti olabilir .
Patates varsa fırında köfteli kabaklı patatesli kızartma yapabilirsin

İyi yapmışsın. Senin yerinde olsam sürekli uyurum. Ben uykuyu çok seviyorum yaaa

Oyyy kıyamam sana, dersin bitince al kızını da uyu.

Patates varsa fırında köfteli kabaklı patatesli kızartma yapabilirsin
Patates var ama kiyma yok
Disari islerimi hallettim eve geldim kizimi yikadim yoruldum ya
Mucver de zorluyor basinda bekle bekle ama cok seviyorum onu yapicam yanina da pilav daha uyar sanki tatli kabagi da aldim pazardan onu da pisiririm

mucize bir haber verecegim.
geçen ay mutfak üst dolabi ve gardrop ölçü siparişi vermişim.
bugün yapıldı ve harika oldu tam istedigim gibi :)

şimdide akşama yerleşim yapacagim.
eve sevinçle gidebilirim

Doğrusun canım. Ama şeydir mesela titiz düzenli. Yatağı ni hergün kendi toplar .odası pırıl piril dir. Bi iş rica etsem severek yapar.benim bi işim ciktıysaben demeden sofrayı falan toplar.çok temizdir ama su asiligi işte. Geçer inşallah.

Sabah kahvaltı hazırlarken kemikli yeşil fasülye yaptım. Annemde karın dolması vermişti onuda ısıttım. Ton balığı ve haşlanmış tavukta vardı. Yeşillik turşu.
Yemeklerden biraz arttı.kuru fasülye ıslasammi diye düşünüyorum. KızIm yaş pasta istedi Dünde malzeme almıştım akşama doğru onu yaptım. Şimdi buzdolabında sogusun.

Selam kizlarr
Yemek yok ne yapacagim bilmiyorum pazara markete cikacagim . Gecen hafta aldiklarimizi bitirdik cok iyi oldu az az cesit cesit gunluk yemek oldu 3 4 yesil kabagim kaldi sadece onla mucver yapabilirim yanina da spagetti olabilir .
Sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.ćok saģlîk lı ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…