- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.081
Aman canım bütün erkekler aynı.sanki sadece çocuklara biz bakmak zorundayız gibi düşünüyorlar. Bende bu durumdan hiç hoşlanmiyorum.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden çorbam kaldı, çok da güzel oldu bu arada. Yapmanızı tavsiye ederim. Pancar rengini veriyor kırmızı bir yemek oluyor
H hasbeenandgone borş çorbası. Bu sefer doğru yazdım.
Biraz canım sıkkındı. Kendimi temizliğe verdim. Eşimle tartıştık biraz. Konuşmuyoruz. Ne yapıyor ne ediyor kendini haklı çıkarıyor.
Çocuklarla alakalı bir sey istediğimde oflayıp pufluyor. En son sinirlendim " çocuklar senin de çocukların " dedim. Çok kırılmış beyefendi. Hayatında hiç bu kadar kırılmamışmış bana. Neyse canınızı sıktım.
Siz neler yaptınız? Ne vardı yemekte?
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Hata bizde cnku esimde eskiden oyleydi smdilerde cok sukur masallahi var ama herseyi biz ustleniyoruz sonra boyle oluyor iste .Afiyet olsun canım.
Çocuklarla ilgilenmesine ilgileniyor ama bunu bana bir lütufmuş gibi davranmasına gıcık oluyorum.
Sağ ol canım. Size de afiyet olsunSulu patates yemeği ve pilav yaptım. Üzme kendini sen yanlış bir şey soylememissin ki.
Üç gün evde kalınca nereye saracağını şaşırdıFesleğen evde kalmaktan herkesin sinirleri yıprandı, senin de esinin de sinirleri bozulmuştur. Sıkma canını.
Afiyet olsun canım..çok iyi yapmışsınız. Yemek yapmaya bile fırsat olmuyor. Tek çeşit geçiştiriyoruzBen bugün yayla çorbası, zeytin yağlı barbunya, tirit ve yelpaze tatlısı yaptım. Kaç gündür ilk defa böyle sulusu kurusu bir arada yemek yedik
Allah yardımcın olsun canım. Kolay gelsin. Cinnet geçirmek lazım galibaAleyküm selam canım ah bu erkekler hep aynı boşver takma kafana canım anca biz kendimizi üzüyoruz sonra yine kendi kendimizi teselli ediyoruzhep haklı onlar eşim o kadar alıngan ki yoruluyorum artık son günlerde daha da hassasım ama bana fırsat vermiyor sağolsun neyse canım
Bende bugün baya temizlik yaptım arayada etli pilav, ayran ve acı biber turşusunu sıkıştırıverdimo kadar yorgunum kiiii ama hala işlerim btmedi son bi hamle yapıp günü bitiricem inşallah
Öpüyorum seni hiç üzme kendini yalnız değilsin sen haklısın biz bunu biliyorux ❤❤❤
Afiyet olsun canım. Çalışıyorsun değil mi?Ben bugün ufak porsiyon bir hünkar beğendi yaptım kendime yanına salata yaptım.
Yarına yemeğim yok manava gidip sebze alacağım ona göre bir seyler yaparım.
Anneliğin ve ev hanımlarının tatili yok maalesef. Allah senin de yardımcın olsun.Aman canım bütün erkekler aynı.sanki sadece çocuklara biz bakmak zorundayız gibi düşünüyorlar. Bende bu durumdan hiç hoşlanmiyorum.
Her yük kadınlarda. Oh akşam gel ye iç yat.ama biz öylemiyiz. Çocukları düşün yemeği düşün evi topla.aman bende dertli yım valla bu konuda.eşim beni çok yormaz ama yinede eşit değiliz.
Annem kısır yaptı .yanına karnıbahar brokoli haşladık
Annem fırında börek yaptı.öyle iste
Öğretmenim evden çalışıyorum hep evdeyimAfiyet olsun canım. Çalışıyorsun değil mi?
Ah canım yaa gel sarılalım.. biz kaç gündür konuşmuyoruz. Hamilelik hormonları eşime yükleniyor bizde, daha bunun lohusaligi falan var ama bu sefer bırakacağım kendi uğraşsın kendi kaprisleriyle..Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden çorbam kaldı, çok da güzel oldu bu arada. Yapmanızı tavsiye ederim. Pancar rengini veriyor kırmızı bir yemek oluyor
Biraz canım sıkkındı. Kendimi temizliğe verdim. Eşimle tartıştık biraz. Konuşmuyoruz. Ne yapıyor ne ediyor kendini haklı çıkarıyor.
Çocuklarla alakalı bir sey istediğimde oflayıp pufluyor. En son sinirlendim " çocuklar senin de çocukların " dedim. Çok kırılmış beyefendi. Hayatında hiç bu kadar kırılmamışmış bana. Neyse canınızı sıktım.
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
As canım. Benim erkeklerde gözlemlediğim sizin eviniz vardı eşin de para kazanıyor evi geçindiriyor ya çocuklara baktığını lütuf görüyorSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden çorbam kaldı, çok da güzel oldu bu arada. Yapmanızı tavsiye ederim. Pancar rengini veriyor kırmızı bir yemek oluyor
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@ETH
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sarılalım bacımAh canım yaa gel sarılalım.. biz kaç gündür konuşmuyoruz. Hamilelik hormonları eşime yükleniyor bizde, daha bunun lohusaligi falan var ama bu sefer bırakacağım kendi uğraşsın kendi kaprisleriyle..
Ben bugün fırında kremalı kaşarlı patatesli misket köfte yaptım. Dünden de vardı zaten..
Yap canım valla güzel olduAnneliğin ve ev hanımlarının tatili yok maalesef. Allah senin de yardımcın olsun.
Afiyet olsun canım. Bak şimdi ben de mi öyle yapsam yarına acaba
Para kazanmayla alakalı değil de çocuk benim soyadımı taşısın ama her şeyiyle annesi ilgilensin. Bakıcı niyetineAs canım. Benim erkeklerde gözlemlediğim sizin eviniz vardı eşin de para kazanıyor evi geçindiriyor ya çocuklara baktığını lütuf görüyor
Hepsinde para kazanıyorum ben erkeğim diye özgüven tavan.
Aslansın kaplansın iyi ki varsın diyerek yaptırmaya çelışıcaz işleri başka yolu yok valla....
Bu arada annen bayağı eskiden vefat etmiş fesleğenim yaaaaa. Rabbim çekirdek ailene uzun ömür versinPara kazanmayla alakalı değil de çocuk benim soyadımı taşısın ama her şeyiyle annesi ilgilensin. Bakıcı niyetine
Ben hiç dinlenmeyeyim ama o eve gelir gelmez koltukla bütünleşsin istiyor. Hatta mümkünse ağrı sızı hiç rahatsızlık geçirmeden doğurup kucağına vereyim çocuğu istiyor. Sonra da onun hayatı evde çocuklar yokmuş gibi devam etsin istiyor. Anlayacağın imkansızı istiyor. Olmayınca da kendi çapında triplere giriyor.Sarılalım bacım
Hadi yaa Allah yardımcın olsun. Derdi ne peki? Ne istiyor
AminBu arada annen bayağı eskiden vefat etmiş fesleğenim yaaaaa. Rabbim çekirdek ailene uzun ömür versin
Erkekler empati yapamıyor. O yüzden kısasa kısas yapacaksın. Ancak seni o zaman anlar.Ben hiç dinlenmeyeyim ama o eve gelir gelmez koltukla bütünleşsin istiyor. Hatta mümkünse ağrı sızı hiç rahatsızlık geçirmeden doğurup kucağına vereyim çocuğu istiyor. Sonra da onun hayatı evde çocuklar yokmuş gibi devam etsin istiyor. Anlayacağın imkansızı istiyor. Olmayınca da kendi çapında triplere giriyor.
Yani çocuk kendinin ya ondan dedim.Elin çocuğu değil sonuçta.Ama ben kadınlar kulübünde de okuduğum ve anladığım kadarıyla kadın herşeyi yapıp herşeye yetince sanki bu görevler hep kadınınmış gibi algılanıyor.Sanırım baştan sıkı tutmak lazımEllerine sağlık canım.
Kendim için de isteyebilirim. Biz bir şey isteyince niye kendini şekilden şekile sokuyorlar anlamıyorum
Allah yardımcın olsun canım. Kolay gelsin. Cinnet geçirmek lazım galiba
Neden üzüyor seni.
Şurada kaç günün kalmış. Yabancı bir ülkede erkeklere suni sancı vermişler ki eşlerini anlasınlar diye. Şimdi seninkinin de karnına ağırlık bağlamak lazım.