Ocağınıza Düştüm 😋

Aman canım bütün erkekler aynı.sanki sadece çocuklara biz bakmak zorundayız gibi düşünüyorlar. Bende bu durumdan hiç hoşlanmiyorum.
Her yük kadınlarda. Oh akşam gel ye iç yat.ama biz öylemiyiz. Çocukları düşün yemeği düşün evi topla.aman bende dertli yım valla bu konuda.eşim beni çok yormaz ama yinede eşit değiliz.
Annem kısır yaptı .yanına karnıbahar brokoli haşladık
Annem fırında börek yaptı.öyle iste

Fesleğen evde kalmaktan herkesin sinirleri yıprandı, senin de esinin de sinirleri bozulmuştur. Sıkma canını.
Üç gün evde kalınca nereye saracağını şaşırdı

Ben bugün yayla çorbası, zeytin yağlı barbunya, tirit ve yelpaze tatlısı yaptım. Kaç gündür ilk defa böyle sulusu kurusu bir arada yemek yedik
Afiyet olsun canım..çok iyi yapmışsınız. Yemek yapmaya bile fırsat olmuyor. Tek çeşit geçiştiriyoruz

Allah yardımcın olsun canım. Kolay gelsin. Cinnet geçirmek lazım galiba
Neden üzüyor seni.
Şurada kaç günün kalmış. Yabancı bir ülkede erkeklere suni sancı vermişler ki eşlerini anlasınlar diye. Şimdi seninkinin de karnına ağırlık bağlamak lazım.

Anneliğin ve ev hanımlarının tatili yok maalesef. Allah senin de yardımcın olsun.

Afiyet olsun canım. Bak şimdi ben de mi öyle yapsam yarına acaba

Feslegen Kokulu Nane şimdi okudum mesajını. Ben evli değilim ama annemle babamın evliliğinden kendime çok ders çıkardım. Şimdi senin yazdıklarını okuyunca aklıma eskiler geldi. Ne olursa olsun her şeyin yükünü kadınlar çekiyor. Babam da böyle o çalışıyor annem ev hanımı diye işi dışında hiçbir şeyle ilgilenmek istemezdi. O çalışıyor ya evden çocuklardan hep annem sorumluydu sanki. Ah erkekler...

Ah canım yaa gel sarılalım.. biz kaç gündür konuşmuyoruz. Hamilelik hormonları eşime yükleniyor bizde, daha bunun lohusaligi falan var ama bu sefer bırakacağım kendi uğraşsın kendi kaprisleriyle..
Ben bugün fırında kremalı kaşarlı patatesli misket köfte yaptım. Dünden de vardı zaten..

As canım. Benim erkeklerde gözlemlediğim sizin eviniz vardı eşin de para kazanıyor evi geçindiriyor ya çocuklara baktığını lütuf görüyor
Hepsinde para kazanıyorum ben erkeğim diye özgüven tavan.
Aslansın kaplansın iyi ki varsın diyerek yaptırmaya çelışıcaz işleri başka yolu yok valla....

Sarılalım bacım
Hadi yaa Allah yardımcın olsun. Derdi ne peki? Ne istiyor

Para kazanmayla alakalı değil de çocuk benim soyadımı taşısın ama her şeyiyle annesi ilgilensin. Bakıcı niyetine

Sarılalım bacım
Hadi yaa Allah yardımcın olsun. Derdi ne peki? Ne istiyor
Ben hiç dinlenmeyeyim ama o eve gelir gelmez koltukla bütünleşsin istiyor. Hatta mümkünse ağrı sızı hiç rahatsızlık geçirmeden doğurup kucağına vereyim çocuğu istiyor. Sonra da onun hayatı evde çocuklar yokmuş gibi devam etsin istiyor. Anlayacağın imkansızı istiyor. Olmayınca da kendi çapında triplere giriyor.

Erkekler empati yapamıyor. O yüzden kısasa kısas yapacaksın. Ancak seni o zaman anlar.

Ellerine sağlık canım.

Kendim için de isteyebilirim. Biz bir şey isteyince niye kendini şekilden şekile sokuyorlar anlamıyorum
Yani çocuk kendinin ya ondan dedim.Elin çocuğu değil sonuçta.Ama ben kadınlar kulübünde de okuduğum ve anladığım kadarıyla kadın herşeyi yapıp herşeye yetince sanki bu görevler hep kadınınmış gibi algılanıyor.Sanırım baştan sıkı tutmak lazım

Genel olarak iyidir hoştur Allah razı olsun yardımcıda oluyor ama çok duygusal ve hassas yani bende bu dönemde öyleyim ikimiz çskışıyoruz ondan sıkıntı oluyor bu ara geçiştiriyorum sen haklısın diyorum napayım bazende patlıyorum amaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…