-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.121
valla çok haklisin canim bende oyle seviyorum galiba.. olsa yerim amaYani yapmalisin aciktiklarinda 1 yemez 2 yemezlrr baska alternatifleri olmamali bugun bu var baska bisey yok de ya esinde dahil buna esin annesiyle bir yerken de yemiyor muydu annesnin yaptklarini
Sanki sende boyle yemeyi seviyosun gibidiger turlu olsa mutlaka yapardin kendin icin bile olsa ayol insan once kendi icin yasamali
Ama bu tip beslenmeyle boyle olur tabiki siz de alabilirsiniz kilo.valla çok haklisin canim bende oyle seviyorum galiba.. olsa yerim ama
annesiyle yerken de genelde cogu seyi yemezdi ama son zamnlarda iyice abartti ozmnki yediklerini bile yemiyor
dun dedigin gibi baska yemek yok olani ye dedm evde kahvaltilikta kalmamıştı cay demletip sadece domates ekmek yedi düşün ..100 kiloya yaklaşmış . boyu 185 fln ama boyle giderse iyice kilo alacak .esimden bi ben daha cikar ben yarisiyim yaa
yok canim yanlis anlamam aksine sohbet ettik ne guzel. bakalim bende deniycem bide şu sofra isini halletsem en azindan ucumuz oturup yesek iyi olacak daha kolay alisirlarda ..Ama bu tip beslenmeyle boyle olur tabiki siz de alabilirsiniz kilo.
ben hep evde salata ve sulu yemek yapilmasindan yanayim yoksa bende cok seviyorum yapiyorumda tatli ve hamurisi seyler ama hergun hergun yemek degilde butarz beslenme hele evde 2 cocuk varken ... nacizane sordum konuya girdim sakin yanls anlama herkesn kendinedir evi hayati da genellkle gozume carpti kisir pogaca gbi menuler sklikta diye
Benim kizim da istahsiz ama yaninda biz yiye yiye yahut abur cuburu yemegni yemezse vermeyerek ki gunde 1 defa verirsek anca veririz onu da. Boyle boyle daha duzeldi .
Insallah sizin icinde daha duzenli olur hersey alisir herkes evde ne piserse yemege
As canım. Pişti olduk bende de tarhana çorbası, salçalı kıymalı makarna ve köfte var...Selamun aleyküm kızlar. Günaydın herkese. Kahvaltılık için alışveriş yapmamız lazımdı. O yüzden bu sabah tarhana çorbası yaptım kahvaltıya. Öğlen için de kısır yapsam diyorum ama akşam için hala bir fikrim yok. Belki sizden ilham alırım. Siz nasılsınız? Çoğunuz kahvaltıdadır ama geçe kalmadan yazayım dedim.
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
@O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Selam canım, bugün tavuklu pilav, fırında patates ve baget yaptım. Şimdiden yarın ne pişiricem diye düşünüyorum bakalım :)Selamun aleyküm kızlar. Günaydın herkese. Kahvaltılık için alışveriş yapmamız lazımdı. O yüzden bu sabah tarhana çorbası yaptım kahvaltıya. Öğlen için de kısır yapsam diyorum ama akşam için hala bir fikrim yok. Belki sizden ilham alırım. Siz nasılsınız? Çoğunuz kahvaltıdadır ama geçe kalmadan yazayım dedim.
@Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
@O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@Yesilb4h4r
Afiyet olsun canımGünaydın canım.
Ben bugun patlıcanlı pilav, cacık ve cevizli kek yapacağım :)
Afiyet olsun canım.Gunaydin ben daha kahvalti yapmadim biraz kizim aciksin diye bekliyorum hemen yiyemiyor
Zeytinyagli pirasa yapacagim sonra yanina da salata peynirli makarnam ve trilecemiz var
Esin ise gittimi bugun
Ellerine sağlık canımgunaydn bende çocukları yedirdim de kahvalti etmedim genelde oglum oglen yatinca cay keyfi yapıyorum
oglene bende kisir yapicam
dun kizim mercimek corbasi istiyodu onu yaparim baska bilmiyorum kisir aksamada yeter ama bide açma yapabilirim belki cayla yeriz
Ellerine sağlık canımAs canım. Pişti olduk bende de tarhana çorbası, salçalı kıymalı makarna ve köfte var...
Ellerine sağlık canım. Ben yarın nohut pilav yapacağım inşallah.Selam canım, bugün tavuklu pilav, fırında patates ve baget yaptım. Şimdiden yarın ne pişiricem diye düşünüyorum bakalım :)
Kopya çekerdim ama bugün pilav yedik yarında pilav yapmayayımEllerine sağlık canım. Ben yarın nohut pilav yapacağım inşallah.
Çok güzel oluyorBen fırında karışık kızartma tarzında sebze yapıp üzerine domates ve yoğurt sos dökcem.Bi de aklımda üzümlü kek var.
Buzlukta sebze namına bir şey yokTarhana çorbası yaptım. Konserve taze fasülyem vardı onu pişirdim.yanina da pirinç pilavı yaptım. Buzlukta sebzen varsa yapabilirsin belki..
Bende de yokta belki sende varsa kolaylık olur dedimdiBuzlukta sebze namına bir şey yok
Ağustos böceği karınca misali yazın atmayınca tıkanıyor insan işte.
Senin de ellerine sağlık canım
Hayırlı yolculuklar canım. Ama nedense keşke biraz daha kalsaydı dedim içimdenCanım basit bi poģaca yapabilirsin.eşim beni almaya gelecek akşam. Yarın sabah evime döneceğim. Akşama mangal yapacaz
Menemen yapsan da olurmuş tabi erken görseydim öyle derdimDun aksam makarna pisirdim sadece o var. Ek olarak ne yapabilirim bilmiyorum. Bebekle yalniz olacagik bir gun olacak.
Ellerine sağlık canımMerhabalar. Annecim kuru patlıcan biber göndermişti. Onlarla dolma yapacağım. Kuru kayısı da var onu da hoşaf yaparım
Ben keyiften zevkten buraya esir oluyorumda seni de ol istedim deseydin la havleAfiyet olsun canım.
Evet bugün gitti. Ama yine aynı terane. Küçük kızımı uyutmaya çalışıyorum, babasına gel yardım et dedim. Beni niye çağırıyorsun niye buraya esir ediyorsun diyor..
Ben ilk defa bu yaz baya calistim baya derken kendi capimda yanjBende de yokta belki sende varsa kolaylık olur dedimdi