Ocağınıza Düştüm 😋

Yani çocuk kendinin ya ondan dedim.Elin çocuğu değil sonuçta.Ama ben kadınlar kulübünde de okuduğum ve anladığım kadarıyla kadın herşeyi yapıp herşeye yetince sanki bu görevler hep kadınınmış gibi algılanıyor.Sanırım baştan sıkı tutmak lazım 😂😂
Beni benimsememiş ki çocukları benimsesin diye hissediyorum.

Selamun aleyküm kızlar. Günaydın herkese. Kahvaltılık için alışveriş yapmamız lazımdı. O yüzden bu sabah tarhana çorbası yaptım kahvaltıya. Öğlen için de kısır yapsam diyorum ama akşam için hala bir fikrim yok. Belki sizden ilham alırım. Siz nasılsınız? Çoğunuz kahvaltıdadır ama geçe kalmadan yazayım dedim. 😊😊😊

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r

Selamun aleyküm kızlar. Günaydın herkese. Kahvaltılık için alışveriş yapmamız lazımdı. O yüzden bu sabah tarhana çorbası yaptım kahvaltıya. Öğlen için de kısır yapsam diyorum ama akşam için hala bir fikrim yok. Belki sizden ilham alırım. Siz nasılsınız? Çoğunuz kahvaltıdadır ama geçe kalmadan yazayım dedim. 😊😊😊

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Günaydın canım.
Ben bugun patlıcanlı pilav, cacık ve cevizli kek yapacağım :)

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Canım basit bi poģaca yapabilirsin.eşim beni almaya gelecek akşam. Yarın sabah evime döneceğim. Akşama mangal yapacaz😊

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Ben fırında karışık kızartma tarzında sebze yapıp üzerine domates ve yoğurt sos dökcem.Bi de aklımda üzümlü kek var.

gunaydn bende çocukları yedirdim de kahvalti etmedim genelde oglum oglen yatinca cay keyfi yapıyorum :KK70:
oglene bende kisir yapicam
dun kizim mercimek corbasi istiyodu onu yaparim baska bilmiyorum kisir aksamada yeter ama bide açma yapabilirim belki cayla yeriz
Genelde boyle yemekler yapiyorsun aparatif tarzda sulu yemek sebze vs yenmiyor mu cocuklar filan canim merak ettim corbadir vs . Kucukler daha alissalar keske

Patlıcanlı bulgur pilavı mi
Hayır pirinç pilavı. Bu tariften yapıyorum. Sadece domates ve dere otu katmıyorum :) Screenshot_20210104-124750.jpg

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Blue_Peri Blue_Peri
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Alyaliya Alyaliya
Elhan Elhan
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r
Tarhana çorbası yaptım. Konserve taze fasülyem vardı onu pişirdim.yanina da pirinç pilavı yaptım. Buzlukta sebzen varsa yapabilirsin belki..

Evet güzel. Ben bu kez azıcıkta kuşbaşı kavurup koyucam. Eşim öyle rica etti daha güzel olur dedi ama bakalım. O zaman sizin için malzemeleri de paylaşayım :)
Eki Görüntüle 2753667
Şimdi pilav Başka bir boyut kazandı. Yanına sulu yemek yapmaya gerek yok ana yemek oldu 😍😍

Genelde boyle yemekler yapiyorsun aparatif tarzda sulu yemek sebze vs yenmiyor mu cocuklar filan canim merak ettim corbadir vs . Kucukler daha alissalar keske
ay inan ki yemek konusunda o kadar yoruluyorum ki cnm evde cocuklar dahil yemek seciyo cogu sulu yemeği yemezler pilav makarna cok severler belli başlı corbalari icerler sadece.. esim zaten aksam 8gibi gelir makarna bile yemez ona ayri hazirliyorum hergün cocuklarda bekleyemedigi icn, o bi oturusta 2 ekmek yer yumurta tost fln yer agir geliyo demez makarnaya ağır geliyo der..
ah ah o kdr dertliyim ki ne yapacağımi sasiyorum artik , corba günlük yapmaya çalışıyorum çocuklara birinin ictigini digeri icmiyor esim bazen aklina gelir corba içesi tutar okdr degisik ki bizm ev halki. bende oturup sofra kurulmadigi surece sulu yemek yemem pek.. tek basima sofra da kuramiyorum oglum tabiri caizse degil bildigin kafamizdan asagi geciriyor corbayi alir kanepeye doker ordan icer herseyi birbirne katar sadece esim varken kahvalti hazirlarim bitek onda bile neler yapmaz ki anlatsam uzar gider ben hep aç kalkarim sofradan bi duzene koyamadim biraz daha büyümesini bekliyorum
oyle işte :)

ay inan ki yemek konusunda o kadar yoruluyorum ki cnm evde cocuklar dahil yemek seciyo cogu sulu yemeği yemezler pilav makarna cok severler belli başlı corbalari icerler sadece.. esim zaten aksam 8gibi gelir makarna bile yemez ona ayri hazirliyorum hergün cocuklarda bekleyemedigi icn, o bi oturusta 2 ekmek yer yumurta tost fln yer agir geliyo demez makarnaya ağır geliyo der..
ah ah o kdr dertliyim ki ne yapacağımi sasiyorum artik , corba günlük yapmaya çalışıyorum çocuklara birinin ictigini digeri icmiyor esim bazen aklina gelir corba içesi tutar okdr degisik ki bizm ev halki. bende oturup sofra kurulmadigi surece sulu yemek yemem pek.. tek basima sofra da kuramiyorum oglum tabiri caizse degil bildigin kafamizdan asagi geciriyor corbayi alir kanepeye doker ordan icer herseyi birbirne katar sadece esim varken kahvalti hazirlarim bitek onda bile neler yapmaz ki anlatsam uzar gider ben hep aç kalkarim sofradan bi duzene koyamadim biraz daha büyümesini bekliyorum
oyle işte :)
Cidden karman corman hersey Allah kolaylik versin ama arada olsa hepimizde oluyor da baya kisir pogaca vs goruyorum da ondan sordum . Yapsan koysan belki alisirlar onlar yemiyor diye sende sulu yemeksiz kaliyormussun kendin icjn pisir nolacak ben cok severim mis gbi pirasa yaptim bugun . Secen kisiye yemek yapmak cok zor Allah a sukur ben ne pisirsem yer esim secme huyu yok

Cidden karman corman hersey Allah kolaylik versin ama arada olsa hepimizde oluyor da baya kisir pogaca vs goruyorum da ondan sordum . Yapsan koysan belki alisirlar onlar yemiyor diye sende sulu yemeksiz k cok yemek secerdm sabah gozleme boreksiz kahvalti etmezdim sulu yemek nadir yerd aliyormussun kendin icjn pisir nolacak ben cok severim mis gbi pirasa yaptim bugun . Secen kisiye yemek yapmak cok zor Allah a sukur ben ne pisirsem yer esim secme huyu yok
aynen öyle cnm ya. ne guzel valla. bende bekarken cok yemek secerdim gozleme boreksiz kahvalti etmezdm sulu yemek nadir yerdim. ama evlenince kvlerde yiyoduk ilk basta ve ozmn secme huyum kalmadi hic sevmedigim yemeklere bile alistim bde o hep en az iki uc cesit yapar sulusu kurusu.simdi tek kalinca bekarlik haline döndüm gibi yemiyorum pek
ama dedigin gibi kendime yaparim ara ara. belki çocuklarda alisir böylelkle:)

aynen öyle cnm ya. ne guzel valla. bende bekarken cok yemek secerdim gozleme boreksiz kahvalti etmezdm sulu yemek nadir yerdim. ama evlenince kvlerde yiyoduk ilk basta ve ozmn secme huyum kalmadi hic sevmedigim yemeklere bile alistim bde o hep en az iki uc cesit yapar sulusu kurusu.simdi tek kalinca bekarlik haline döndüm gibi yemiyorum pek
ama dedigin gibi kendime yaparim ara ara. belki çocuklarda alisir böylelkle:)
Yani yapmalisin aciktiklarinda 1 yemez 2 yemezlrr baska alternatifleri olmamali bugun bu var baska bisey yok de ya esinde dahil buna esin annesiyle bir yerken de yemiyor muydu annesnin yaptklarini
Sanki sende boyle yemeyi seviyosun gibi 😉 diger turlu olsa mutlaka yapardin kendin icin bile olsa ayol insan once kendi icin yasamali 😍🤗🤗

X