Ocağınıza Düştüm 😋

Şifa olsun o zaman canim
Sevdiklerinle tatlı bir gün dilerim.

Senin de mübarek olsun canım. Ben kızı uyutunca hemen yattım uyudum
Dünden yemegim az kaldı , hasladigim hindi suyuna çorba yaptım . Birde kendime mantar yapacağım.
Bizim buzdolabı son demlerini yaşıyor gibi süt ayirmistim bozulmasın diye sütlaç yaptım onu da. Hemde evde olunca atıştırmalık bir şeyler aranıyor. Dünden de var biraz tatlı. Yeter bugünlük.

As canım. Bende fırında somon vardı efsane olmuştu patatesle biraz kaldı. Yanına da tavuk kuşbaşı kavurucam oğluşa....
Geleneksel brunch vardı tabii ki sabah çiğ köfteli kızarmış yumurtalı patates kızartmalı...
Bi de ne dicem hani tüm aile otururken htce Kübra tongar ailesi yapıyormuş her biri diğerine dua ediyor mesela sen eşine eşin kızına kızın sana gibi dua halkası çok hoşuma gitti

Annem dün karın dolması yaptı muhteşemdi. Yanına karnıbahar brokoli salatası yaptım bende.annem kereviz salatası yaptı
Bugünde hamur yoğuracaz.gözleme sıkma börek yapacaz.en sevdigim

Merhaba, herkese mutlu seneler. Hepimiz için çok güzel bir yıl olmasını dilerim.

Dün bizde fırında sebzeli tavuk but, az bişey kestaneli iç pilav, yeşil salata, humus, zeytinyağlı yaprak sarması, bir de kütük pasta vardı. Fazla bile geldi. Bugün de kalanları atıştıracağız. Kalan tavuktan tavuklu sandviç yapacağım. Mezeler ve pasta da duruyor.

Selam herkese ☺ Öncelikle herkese sağlıklı, mutlu ve eski normalimize geri döndüğümüz bir yıl diliyorum. Benim dünden kalma humus, zeytin salatası, köz patlican gibi mezelerim duruyor. Buzlukta kıymalı böreğim var sarılı onu galeta ununa bulayıp fırına atacağım. Meze, börek yapacağız bugün. Geç kalktık geç kahvaltı, geç akşam yemeği bugün

Merhaba, bu tarifler Refika'nın Mutfağı tarifleri mi? Ben de yılbaşında ondan menü yaptım da doğru tahmin mi merak ettim

Aleyküm selam canım biraz geç oldu ama bende yazayım bugünkü menümü

Bikaç gün önce pişirdiğim nohuttan kalanı konserveye vakumlayıp dolaba koymuştum eşim üst üste aynı yemeği yemesek mi falan demişti
Bugün yanına bulgur pilavı ve şehriye çorbası yaptım yanına turşu ve yoğurt eşlik etti bu şekilde günü kapattım bide evelsi gün kabak tatlısı da yapmıştım çay işini de bugün erkenden kapattık

Herkesin ellerine sağlık

Selamun aleyküm kızlar. Mutlu pazarlar diyecektim
Bugünü pazar zannediyordum. Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Kahvaltıda kaşarlı patates kavurması yaptım. Küçük küçük doğrayıp tereyağında kavurup üstüne kaşar ekliyorum. Aksam için de broş çorbası yapacağım. Ruslara ait bir çorbaymış. İlk defa yapacağım, insallah güzel olur.
Siz neler yapacaksınız?

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r

Afiyet olsun broş çorbası nasıl oluyor

Aleyküm selam canım bende bugün lahana sarması yapmayı planlıyorum ilk kez yapıcam inşallah yapabilirim

Bende pazar zannediiyorum bugunu esim 2.gun evde ya
Hava cok guzel yaz gbi kahvaltidan sonra tek basima hem yuruyus oldu hemde kargoya ugramam gerekiyordu oraya kadar gidip geldim okdr iyi geldiki

Dun makarnayi cikarmistim menumden iyide olmus biber dolmam harika olmustu 3 tane kaldi sadece her birimize 1 tane dusuyor oyuzden bugun yapicam peynrli makarnayi insallah . Tatli olarak karamelii trilece yapacagim simdi basliyorum aksam masterchef izlerken yeriz artik final son 2 gun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…