Ocağınıza Düştüm 😋

Afiyet olsun.Ben kuru fasulye pilav cacık yapacağım inşallah

Aleyküm selaM haşlama yapacağım bende inşallah yanına pilav. İlk defa duydum o çorbayı. Güzel olur umarım

Merhaba canım. Bende nohut yemeği ve bulgur pilavı yaptım. Vişne hosafindan da kalmıştı. Bizde kahvaltıyı geç ve dolu dolu yaptık bunlar yeter gibi..

Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dünden çorbam kaldı, çok da güzel oldu bu arada. Yapmanızı tavsiye ederim. Pancar rengini veriyor kırmızı bir yemek oluyor
H hasbeenandgone borş çorbası. Bu sefer doğru yazdım.
Biraz canım sıkkındı. Kendimi temizliğe verdim. Eşimle tartıştık biraz. Konuşmuyoruz. Ne yapıyor ne ediyor kendini haklı çıkarıyor.
Çocuklarla alakalı bir sey istediğimde oflayıp pufluyor. En son sinirlendim " çocuklar senin de çocukların " dedim. Çok kırılmış beyefendi. Hayatında hiç bu kadar kırılmamışmış bana. Neyse canınızı sıktım.
Siz neler yaptınız? Ne vardı yemekte?

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r

Ah canim benim uzulme duzelirsiniz insallah anlamasi gerek elbette cocklarla o da ilgilenmeli .
Ise gitmediklernde canlari skliyor galba bazen huzursuzluk cikarmaya yer ariyorlar

Ben 3 gundur kahvalti da dahil baya ozendim ugrasli seyler yaptim bugun aksam yemegi esimden disardan soyledik birazdan gelir yeriz evi supurup toz aldim haftaya temiz ve dinlenmis baslayacagm bende insallah .

Ahh bu eşler boşver sıkma canını.Sonuçta kendin için değil çocuklar için istemişsin.Buna mı alınmış kırılmış.
Ben de dünden yemeklerim vardı yanına cacık yaptım.

Afiyet olsun canım.
Çocuklarla ilgilenmesine ilgileniyor ama bunu bana bir lütufmuş gibi davranmasına gıcık oluyorum.

Ahh bu eşler boşver sıkma canını.Sonuçta kendin için değil çocuklar için istemişsin.Buna mı alınmış kırılmış.
Ben de dünden yemeklerim vardı yanına cacık yaptım.
Ellerine sağlık canım.

Kendim için de isteyebilirim. Biz bir şey isteyince niye kendini şekilden şekile sokuyorlar anlamıyorum

Aleyküm selam canım ah bu erkekler hep aynı boşver takma kafana canım anca biz kendimizi üzüyoruz sonra yine kendi kendimizi teselli ediyoruz hep haklı onlar eşim o kadar alıngan ki yoruluyorum artık son günlerde daha da hassasım ama bana fırsat vermiyor sağolsun neyse canım
Bende bugün baya temizlik yaptım arayada etli pilav, ayran ve acı biber turşusunu sıkıştırıverdim o kadar yorgunum kiiii ama hala işlerim btmedi son bi hamle yapıp günü bitiricem inşallah

Öpüyorum seni hiç üzme kendini yalnız değilsin sen haklısın biz bunu biliyorux ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…