Ocağınıza Düştüm 😋

Nasıl olalım ki canım her şey o kadar hızlı ki hala inanamıyorum babamı kaybettiğime. Annem desen uyuyordu diyor hala konduramıyor :KK43:
Biliyorum canım çok zor. Hem acını icine atmamalisin hem annene destek olmalısın hem de evlatların için ayakta durmalısın. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım ❤❤

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Hastaneye gittim, ciddi bir şey yok. Normalde boğaz ve ciğerle alakalı hastalıkları ağır geçiriyorum. Uzun sürüyor. 🤷‍♀️

Portakallı kerevizin tarifine baktım ama portakalım yok mandalinam var. Mandalina suyu ile de oluyormuş. Bugün bunu deneyeceğim inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler. ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Hastaneye gittim, ciddi bir şey yok. Normalde boğaz ve ciğerle alakalı hastalıkları ağır geçiriyorum. Uzun sürüyor. 🤷‍♀️

Portakallı kerevizin tarifine baktım ama portakalım yok mandalinam var. Mandalina suyu ile de oluyormuş. Bugün bunu deneyeceğim inşallah. Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler. ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
Ciddi birşey olmamasına sevindim. Kız izin verirse karnıyarık ve çorba yapacağım.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
As canım benim çok geçmiş olsun. Oh neyse covid değilmişsin yani.... bizde tarhana çorbası, etli nohut ve pilav var. Tam kış menüsü.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
Selam canım hayırlı cumalar
Geçmiş olsun 💐
Ben orucum yemeğim yok aklımda bişi yok bakalım

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
Hayırlı cumalar 🤗
kerevize bayılırım. Ama mandalinalı hiç denemedim.. Sonucu buradan yazarsanız bize de fikir olur portakal olmadığı zaman mandalina kullanırız 🙃
Bu arada geçmiş olsun..

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
İyi canım sevindim ciddi bişe olmadığına. Yine de dikkat et.sıcak tut kendini
Dün rahatsizdim ya makarna yaptım yedik.Bugün dün yapamadığım kıymalî patates i yapayım dedim.kızım anne illa gözleme yap dedi.ablamla görüntülü konuşmuştuk görmüş canı istemiş cimcime nin.
Cikardıgim kıymayı iç harç yapacam.buzluktan patates li börek içi vardı onuda çıkardım gelsin kilolar😅
Salonu mutfağı banyoyu süpürdüm sildim.Salonun tozunu aldım. Mutfakta ki beyaz eşyaların yüzünü detaylı sildim.Bul. mak.boşaltîm. beyazlar yıkandı.
Ortalığı düzelttim
Büyük banyoyu temizledim.birazdan hamurumu yogurup temizlik benim işimi izlerim....

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür 🤲🤲🤲
Ev işlerini hallettim. Çünkü kalkmış gidiyordu 🙄
Dün mandalinali kereviz yaptım ama bir gün beklemesi iyi oluyormuş. Ben de beklettim. Bugün mandalinali kereviz ve tarhana çorbası var 😋😋bir de kızım bisküvili pasta istedi onu yapacağım inşallah. Size de kolay gelsin şimdiden. Allah sofranızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür 🤲🤲🤲
Ev işlerini hallettim. Çünkü kalkmış gidiyordu 🙄
Dün mandalinali kereviz yaptım ama bir gün beklemesi iyi oluyormuş. Ben de beklettim. Bugün mandalinali kereviz ve tarhana çorbası var 😋😋bir de kızım bisküvili pasta istedi onu yapacağım inşallah. Size de kolay gelsin şimdiden. Allah sofranızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@ETH
Truman Show Truman Show
Amiin canimm sevindim daha iyi olmana islerini halletmene de . Isler dururken insan yatsa bile rahat edemiyor tabi bu herkes icin gecerli degilde bizler aliskin degiliz 😀

Bende bu aksama hamur mayalayip pizza yapacagim nasipse sukursuzluk olmasinda ayni seyleri yapmaktan da skldm sanki artik bi tuhafim bugunlerde canm daraliyor Rabbim hepimize feerahlik versin

X