Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde 🤔)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 😘😘😘🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show

Bizde de balık var. :)

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde 🤔)
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 😘😘😘🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@Migi_magid11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
As canım hem şnitzel hem fırında tavuk vardı ufaklık hangisini yerse diye yanına salata ve yaprak sarma 😋😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Agrım vardı gece. Şimdi de var gerçi. O yüzden yoğurtlu makarna yapacağım sadece. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@Migi_magid11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Kaç gün oldu neden geçmedi acaba daha. Bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah çabuk iyileşirsin

Kaç gün oldu neden geçmedi acaba daha. Bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah çabuk iyileşirsin
Bir geçiyor sonra tekrar başlıyor. 😥
Doktora da gidemiyorum vaka sayısı çok olduğu için hastaneye gitmeyin diyor aile hekimleri. Hafta sonu yasak var diye de özel hastaneye gidemiyorum ( 40 dakika uzaklıkta.) Bilemiyorum ben de ne yapacağımı

Bir geçiyor sonra tekrar başlıyor. 😥
Doktora da gidemiyorum vaka sayısı çok olduğu için hastaneye gitmeyin diyor aile hekimleri. Hafta sonu yasak var diye de özel hastaneye gidemiyorum ( 40 dakika uzaklıkta.) Bilemiyorum ben de ne yapacağımı
Bence tedbirini alıp git hastaneye. Onca zamandır ağrın var. Evde geçmiyor baksana.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Agrım vardı gece. Şimdi de var gerçi. O yüzden yoğurtlu makarna yapacağım sadece. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@Migi_magid11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir

Benim menüde
Beşamelli Tavuklu spagetti salata turşu var dünde brovni kurabiye yapmıştım🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@Migi_magid11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
Gećmiş olsun canım bende hastayım. Basım çat lıyo.dün kıyma çıkarmıştım fırında kıymalî patates yapacaktım.ama kalkacak halim yok ne yeriz bilmiyom.eşim suan ballı süt yapıyor bana

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia