- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.821
Ttamam oyle yapayim canim sagolEvet canim yetiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ttamam oyle yapayim canim sagolEvet canim yetiyor
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde )
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
As canım hem şnitzel hem fırında tavuk vardı ufaklık hangisini yerse diye yanına salata ve yaprak sarmaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ev işlerini bitirdim. Biraz dinlenip yemek yapacağım inşallah. Dünden bir tabaklık kesme aşı kaldı. Öğlen için zeytinyağlı kereviz sapı kavurması yapacağım. ( ben kerevizi çok sevdim ilginç bir şekilde )
akşam için de balık var. Rabbim bereket versin. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Ay yeni gördüm merhaba sana daBerfu yenenler youtube kanalinda vloglarini merhaba sevgili herkesss diye aciyor aklima o geldi sana da merhabaaa demek istedim
Kaç gün oldu neden geçmedi acaba daha. Bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah çabuk iyileşirsinSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Agrım vardı gece. Şimdi de var gerçi. O yüzden yoğurtlu makarna yapacağım sadece. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Bir geçiyor sonra tekrar başlıyor.Kaç gün oldu neden geçmedi acaba daha. Bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah çabuk iyileşirsin
Bence tedbirini alıp git hastaneye. Onca zamandır ağrın var. Evde geçmiyor baksana.Bir geçiyor sonra tekrar başlıyor.
Doktora da gidemiyorum vaka sayısı çok olduğu için hastaneye gitmeyin diyor aile hekimleri. Hafta sonu yasak var diye de özel hastaneye gidemiyorum ( 40 dakika uzaklıkta.) Bilemiyorum ben de ne yapacağımı
Ellerine sağlık canım. Köri soslu tavuk çok güzel oluyor
Hayırdır, hasta mı oldun
Geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildirSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Agrım vardı gece. Şimdi de var gerçi. O yüzden yoğurtlu makarna yapacağım sadece. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Gećmiş olsun canım bende hastayım. Basım çat lıyo.dün kıyma çıkarmıştım fırında kıymalî patates yapacaktım.ama kalkacak halim yok ne yeriz bilmiyom.eşim suan ballı süt yapıyor banaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Agrım vardı gece. Şimdi de var gerçi. O yüzden yoğurtlu makarna yapacağım sadece. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Agrım vardı gece. Şimdi de var gerçi. O yüzden yoğurtlu makarna yapacağım sadece. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Devitamini
Truman Show
Nasıl olalım ki canım her şey o kadar hızlı ki hala inanamıyorum babamı kaybettiğime. Annem desen uyuyordu diyor hala konduramıyorAmazing family nasıl oldunuz canım?
BoğazımNereniz ağrıyor Feslegen Kokulu Nane