- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.581
Ben de öyleDün biraz mesguldüm, bakıp çıktım. Ellerine sağlık, ertesi güne kalan yemeklere hastayım
Ayy umutlarım tukeniyor artikSen öyle san. Benim ki iki yasinsa ama peşimden iki dakika ayrılmıyor
cok teşekkürler canim simdi iyi cok Şükür ♥ kalpte de ayri sıkıntı vardi doktorlar kalbi kaldirmaz ameliyati herseye hazirlikli olun dedi ama iyi gecti sukur ki. 5 ay oluyo. simdide kalp icin gitmesi lazim ama onada abimler annem bi agrin sizin sıkıntın yoksa gitme diyip duruyolar sinir oluyorum. ameliyat vs edecekler gene diyip duruyor annem. ben ordayken gidin diye zorladim gitmediler :/Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasıl
Sizi çok iyi anlıyorum. Belki kafanız dağılır çocuklarla, iyi gelir. Bize anlatabilirsiniz istediğiniz zaman, hem tanımadığınız insanlara anlatmak iyi gelir belkiÇok teşekkür ederim. Çocuklarım etkilenmesin diye içimde yaşıyorum acımı hatta yaşayamıyorum diyebilirim. Günlük koşturmaca,akşam yorgunluktan bayılmış gibi uyuduğum için şu an hissizim sanırım. Oturup acımı yaşayabilmeye vaktim bile yok :/
Tavsiyeleriniz çok değerli sağ olun,iyi akşamlar
Yalnız olsam tabi ki daha zor olurdu. Gerçekten çocuklarım sayesinde hem gülüyorum,hem kafam dağılıyor. Ne kadar iyisiniz acımı paylaşıyorsunuz,beni anlıyorsunuz. Kk da gerçekten kalbi temiz bir çok insan tanıdım. Anlatıyorum zaten yemek topiğini bdv ye çevirdimSizi çok iyi anlıyorum. Belki kafanız dağılır çocuklarla, iyi gelir. Bize anlatabilirsiniz istediğiniz zaman, hem tanımadığınız insanlara anlatmak iyi gelir belki
Arabistan miAleyküm selam canım İşmiz zor çocuklarla
Bende kendime karnıyarık yaptım eşime de arabistan yapcam bide çorba
Estağfurullah canım ne kusuruYalnız olsam tabi ki daha zor olurdu. Gerçekten çocuklarım sayesinde hem gülüyorum,hem kafam dağılıyor. Ne kadar iyisiniz acımı paylaşıyorsunuz,beni anlıyorsunuz. Kk da gerçekten kalbi temiz bir çok insan tanıdım. Anlatıyorum zaten yemek topiğini bdv ye çevirdim
Feslegen Kokulu Nane canım kusuruma bakma nolur
As canım biz de kahvaltılık ve börekle atlattık akşamıSelamun aleykum kızlar. Dün iyiki erkenden yemeklerimi yapmışım. Çocukları dışarı çıkarıp geldikten sonra beynim döndü resmen. Çıkarsam bir türlü çıkarmasam başka bir türlü
Neyse dünden tarhana çorbası kaldı. Öğlene onu yeriz. Akşam için pazı sardım ama az oldu. Başka bir şey yapasım da yok. Akşam ola hayrola artık
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
EvetArabistan mi
Eşimin yoğun isteği üzere humus yaptım. İyi hoşta nohutların kabuğunu tek tek ayıklamak sıkıcı.kızımın aşısını yaptırdık ailece gittik ordan okula gittik hoca fotokopi bırakmıştı .ordanda market derken eve geldik hemen nohutla rın kabuğunu soydum. Dün gece haslamistım.sonra namaz kıldım biraz uyumuşum. Sonra kalktım akşam olmuş hemen kızı yîkadım akşam namazı kıldım. Yemeği yaptım yedik.Selamun aleykum kızlar. Dün iyiki erkenden yemeklerimi yapmışım. Çocukları dışarı çıkarıp geldikten sonra beynim döndü resmen. Çıkarsam bir türlü çıkarmasam başka bir türlü
Neyse dünden tarhana çorbası kaldı. Öğlene onu yeriz. Akşam için pazı sardım ama az oldu. Başka bir şey yapasım da yok. Akşam ola hayrola artık
Siz nasılsınız? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Acılar paylaşıldıkça azalır denir... Teşekkür ederim güzel sözleriniz için, ne zaman isterseniz dinlemeye hazırızYalnız olsam tabi ki daha zor olurdu. Gerçekten çocuklarım sayesinde hem gülüyorum,hem kafam dağılıyor. Ne kadar iyisiniz acımı paylaşıyorsunuz,beni anlıyorsunuz. Kk da gerçekten kalbi temiz bir çok insan tanıdım. Anlatıyorum zaten yemek topiğini bdv ye çevirdim
Feslegen Kokulu Nane canım kusuruma bakma nolur
Selam canım hayırlı cumalar çok geçmiş olsun miniğeSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Her halde ondan uyumuyordu. Bir de çoğunuz tanırsınızBonus arkadaşımızın annesi vefat etti.
Allah'tan rahmet diliyorum. Siz de ruhuna bir fatiha okursanız biraz daha ferahlar belki.
Hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl