Ocağınıza Düştüm 😋

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasıl
cok teşekkürler canim simdi iyi cok Şükür ♥ kalpte de ayri sıkıntı vardi doktorlar kalbi kaldirmaz ameliyati herseye hazirlikli olun dedi ama iyi gecti sukur ki. 5 ay oluyo. simdide kalp icin gitmesi lazim ama onada abimler annem bi agrin sizin sıkıntın yoksa gitme diyip duruyolar sinir oluyorum. ameliyat vs edecekler gene diyip duruyor annem. ben ordayken gidin diye zorladim gitmediler :/

Sizi çok iyi anlıyorum. Belki kafanız dağılır çocuklarla, iyi gelir. Bize anlatabilirsiniz istediğiniz zaman, hem tanımadığınız insanlara anlatmak iyi gelir belki

Sizi çok iyi anlıyorum. Belki kafanız dağılır çocuklarla, iyi gelir. Bize anlatabilirsiniz istediğiniz zaman, hem tanımadığınız insanlara anlatmak iyi gelir belki
Yalnız olsam tabi ki daha zor olurdu. Gerçekten çocuklarım sayesinde hem gülüyorum,hem kafam dağılıyor. Ne kadar iyisiniz acımı paylaşıyorsunuz,beni anlıyorsunuz. Kk da gerçekten kalbi temiz bir çok insan tanıdım. Anlatıyorum zaten yemek topiğini bdv ye çevirdim
Feslegen Kokulu Nane canım kusuruma bakma nolur

Estağfurullah canım ne kusuru

As canım biz de kahvaltılık ve börekle atlattık akşamı

Eşimin yoğun isteği üzere humus yaptım. İyi hoşta nohutların kabuğunu tek tek ayıklamak sıkıcı.kızımın aşısını yaptırdık ailece gittik ordan okula gittik hoca fotokopi bırakmıştı .ordanda market derken eve geldik hemen nohutla rın kabuğunu soydum. Dün gece haslamistım.sonra namaz kıldım biraz uyumuşum. Sonra kalktım akşam olmuş hemen kızı yîkadım akşam namazı kıldım. Yemeği yaptım yedik.
E etraf dağılmış haliyle.zaten kadın elini 1saat evden ćeksin ev ućar.
Yemekten sonra mutfağı topladım. Bul.mak.çalıştırdım. tencere vardı bir sürü yîkadım. Şimdi mısır attım ocağa kaynıyor.salonu da düzledim.dinleneyim biraz

Acılar paylaşıldıkça azalır denir... Teşekkür ederim güzel sözleriniz için, ne zaman isterseniz dinlemeye hazırız

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Her halde ondan uyumuyordu. Bir de çoğunuz tanırsınız Bonus arkadaşımızın annesi vefat etti.
Allah'tan rahmet diliyorum. Siz de ruhuna bir fatiha okursanız biraz daha ferahlar belki.
Hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun.

Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini

Selam canım hayırlı cumalar çok geçmiş olsun miniğe
Okudum mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…