- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.481
Afiyet olsun canım.Selamun aleykum hanımlar. Nasılsınız? Bugün hava kapkara, sanki aksam olmak üzere. Zaten bir gözüm uykuda diğer gözüm de gidiyor
Dün yayla çorbası yapmıştım. Akşama doğru da makarna haşladım. Eşim de işten gelince mor lahana ve havuç salatası yaptı. Tatlı olarak da kesme un helvası yaptım C Cay6
Elhamdülillah bereketli oldu.
Bugüne de makarna kaldı, tavuk çıkardım. Tavuklu makarna yaparım herhalde. Buzluğa kalan pırasa yemeğini atmıştım. (Atılır mi bilmiyorum güzel olup olmadığını deneyerek göreceğim) onu da kendime çıkardım. Allah bereket versin. Siz de durumlar nasıl? Gelsin menüler
@Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
as canım dün yazdım mı bilmiyorum dün kavurma et vardı bugün de yanına milli yemeğimiz salçalı makarna inşSelamun aleykum hanımlar. Nasılsınız? Bugün hava kapkara, sanki aksam olmak üzere. Zaten bir gözüm uykuda diğer gözüm de gidiyor
Dün yayla çorbası yapmıştım. Akşama doğru da makarna haşladım. Eşim de işten gelince mor lahana ve havuç salatası yaptı. Tatlı olarak da kesme un helvası yaptım C Cay6
Elhamdülillah bereketli oldu.
Bugüne de makarna kaldı, tavuk çıkardım. Tavuklu makarna yaparım herhalde. Buzluğa kalan pırasa yemeğini atmıştım. (Atılır mi bilmiyorum güzel olup olmadığını deneyerek göreceğim) onu da kendime çıkardım. Allah bereket versin. Siz de durumlar nasıl? Gelsin menüler
@Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
Ellerine sağlık canım. Kolay gelsin o zamanSelam canım afiyet olsun
Bende bugün annemle babamı çağırdım
Lahmacun
Peynirli pide
Çorba
Kereviz yoğurtlu
Yeşil salata
Şalgam
Çikolatalı pasta
Yapacam
Afiyet olsun canım. Bende de makarna var, sonradan salça eklenir mi ? Acıktım, her şey cazip gelmeye başladıas canım dün yazdım mı bilmiyorum dün kavurma et vardı bugün de yanına milli yemeğimiz salçalı makarna inş
Geçmiş olsun canım. Tuzlu sirkeli suyla gargara yap. Bol bol vitamin al. Inşallah çabuk geçer.Afiyet olsunFeslegen Kokulu Nane
Benim dun yaptgm yemeklerim bugune de yeter karnibahar ve manti. Ek bisey yaparim belki yahut kek tatli blmiyorum suan bogazim agriyoe halsizim hava da kapali aynen
Kolay gelsin canım. Garnitürlü salata miBen de tavuk çıkardım tavuklu pilav yanına garnitür yapcam.
Hasta degilimki 1 aydir her sabah bogaz acisiyla kalkiyorum bisey yiyip icicnce geciyorGeçmiş olsun canım. Tuzlu sirkeli suyla gargara yap. Bol bol vitamin al. Inşallah çabuk geçer.
Teşekkür ederim elhan abla, size de afiyet olsun. bulacağına inanıyorumAfiyet olsun canım.Taze hamsi bulabilirsem balık planım var benim de. Bugün Gemlik' in en sevdiğim salı pazarı var.
Fırına patates karnabahar brokoli vs atacağım canım inşallahKolay gelsin canım. Garnitürlü salata mi
Neden ki ? Tiroidlerine mıHasta degilimki 1 aydir her sabah bogaz acisiyla kalkiyorum bisey yiyip icicnce geciyor
Garnitür değil ayrı bir yemekFırına patates karnabahar brokoli vs atacağım canım inşallah
Yoo normal bogaz acisiyla kalkiyorum kis mevsiminde olurya soguk pek yiyip icmem ama blmiyorum . Biseyler yiyip icince duzeliyorNeden ki ? Tiroidlerine mı