Ocağınıza Düştüm 😋

Etli bulgur pilavı gibi
Bu arada nasıl oldunuz? Karantina bitti mi canım.

Oo süper ellerine sağlık
Evet o kapları bende hep görüyorum aslında evde bulunsa güzel olır böyle şeyler için

Selamun aleykum kızlar. Sabah sabah kereviz sapı kavurdum. Patates havuç koymadım bu sefer. Dün karbonhidrat ağırlıklı bir yemek olmuştu çünkü. Komşular kesin saydırmıştır bana
Tarhana çorbası yaptım. Kıyma çıkardım köfte yapacağım inşallah. Bir de kızım kakaolu kek istedi onu yaptım. Allah bereket versin.
Siz nasılsınız kızçeler?

Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH

Oo sabah sabah pek hizlisin kiz
Ben zeytinyagli pirasa yapacagm birde yarin icin tiramisu yapacagm bi gece dolapta durunca guzel oluyor
Ellerine sağlık canım.
Hava kapalı ama çocukları dolaştırmak istiyorum. Onları dolaştırınca da başka bir şeye halim kalmıyor. Erkenden yapayım çıksın aradan dedim.

Maşallah hangi ara uyanıp yattınız o kadar işi.Bulunduğum yerde saat 9buçuk.hala kahvaltı bile yapmadım ben akşama na yapacağımı hiç bilmiyorum ama öncesinde markete gitmem gerekecek
Yurt dışında mi yaşıyorsun
Turkiyede saat şu an 11. 35
Benim kızlarım uyumuyor
Büyük sabah 6 da kalkmış, küçük 7.30 da uyandi. 6 dan beri uyanigim yani.
Bari yemeğim çıksın aradan dedim
Sana da afiyet olsun.

Evet canım.Olsun güne erken başlamak her zaman iyidir kolay gelsin

Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin inşallah. Kereviz saplarınin kokusunu hissedebiliyorum...
Dünkü balıklarım tavayla buluşamadi eşim gelirken acikip dışarıdan yemekle gelince....
Roka salatası ve hamsi tava nasipse bugünkü yemeğim...

Teşekkür ederim elhan abla size de afiyet olsun. Neyse ki bugüne telafi etmişsin Sen de mi sevmezsin kerevizi.

Canım benim dünde kalan yemeklerim var o yüzden bugün yemek yapmıcam
Seninde ellerine sağlık bu arada
Ana olmak hızlı olmak demek
İnşallah bende olurum

Maşallah canım çok hızlısın ellerine sağlık..
Ben dünden kalan et suyuna mercimek çorbası yaptim. Dün ıspanak yapmamıştım bugün yapacagim biraz. Bu kadar şimdilik..

Önemli bir şey yoktur inşallah. Paketini attıktan sonra bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Babamı duymuştun canım. Durumu iyice kötüleşti. 1 aydır hastanede yoğun bakımdaydı yeni çıktı. Ama hastaneye yattığından daha kötü şu an

Bugün oğlumun derse zor uyandım. Normalde 40 dakika önce uyanıyordum. Bugün 10 dakika kala zor kalktım. Çocuk kahvaltılık gevrek yedi mecbur. Psikolojik olarak zaten iyi değilim bir de göğsüm mastit oldu yine
Vücudum ağrıyor sadece yatıp dinlenmek istiyorum.. Akşama da yoğurt çorbası ve pırasa yapayım diyorum. Hayırlısı bee olduğu kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…