- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.441
İyi eğlenceler size canımAleyküm selam canım, iyiyim çok şükür. Çook geçmiş olsun prensese ya üzüldüm acaba bir rahatsızlığı olmasın :/
Ben bugün kaynanamları ziyarete gideceğim akşama, uzun zaman oldu görüşmeyeli mecbur bir ziyaret gerekti. O yüzden orada yemek yiyeceğiz yani menümde birşey yok :)
dolapta corbam varms yanina bde makarna yapicam esim içinde. kurtardim bu gunu :))
Kolayı okuyana kadar benBuldum menüyüüüü
Dışarı çıkmıştım Çiğköfte aldım
Sigara böreği saracam
Kemik sulu şehriye çorbası var
Yanına da cola
Pişirirken sebze ile tatlandirsaydin kokusu giderdi belki.Eşim tavuk taşlığı almış. Onu pişirdim ıyyyyy çok kötü kokuyor. Tadı da kötü geldi bana. Bulgur pilavyla o var dünden kalma. Eşim yiyecekmiş. Nasıl yiyecekse.
Kendime de makarna pişireceğim.
Ne oluyor bu kuzulara yaabenim oglumda gece hic uyumadi aglayip durdu bde.biz dun bezelye yemegini yemedik esim domatesli biber kizartmasi istedi kahvaltilkla yedik. bezelye yemegi cocuklara yeter bugun.birazda bulgur yaparim . esime ne yapsam bi fikrm yok gelmesi 8i buluyo çocuklarda o saate kdr beklemiyor bakiym ins bsiyler bulurm
Döversek uyurlar mi acabaBenimde oğlan uyumadı geceyemeğimde yok aklımda bişeyde yok bende kopya çekeyim
Bilmiyorum elhan abla. Sütten kestigimden beri böyle. (Iki ay oldu) Emerken de üç dört kere emerdi. Birden kestim, hata mı ettimGünaydın feslegenim..İnşallah bir rahatsizligi yoktur bebişinin. Uyuduğu zaman sen de dinlen bir iş yapayım deme...
Buzdolabini karıştır tam zamanı..acil zamanlar için hazırladığın bir şeyler vardır mutlaka ..
Dün geç saatlerde kuru fasulye, tavuklu pilav yaptım ben de.
Cidden dengem şaştı.Uykusuzluk tum dengeyi sarsiyor cnm insallah dinlenebilirsin
Ben karnibahar yanina da manti dusunuyorum insallah . Un helvasi var aksamdan biraz .
Ben huysuzluk diyorum ama inşallah bir şeyi yoktur.günaydın. Aleyküm selam. Kızın iyi mi hasta falan olmasın. Uykusuzluk ne biliyorum son yedi aydır. Daha erken hiç canın istemiyorsa çorba makarna salata bir şey yapabilirsin. Benim misafirim gelecek daha karar veremedim etli birşey yaparım herhalde
Bence sade yiyin, suyunu da için şifa niyetineAleyküm selam canım gün içinde uyursunuz inşallah uykusuzluk zor
Bende düdüklüye kemikli et koyucam onu didip sote yaparım belki de sade yeriz
Aklımda başkada bişey uok
Ellerine sağlık canım. Nasılsınız nasıl oldun? Bir kaç gündür yazmadın merak ettimbugünkü menü patlıcan yemegi.
dişardan sölersin yemek için daha da erken bide.
iyiym çok şükür sen nasılsın:)Ellerine sağlık canım. Nasılsınız nasıl oldun? Bir kaç gündür yazmadın merak ettim
Etli patates yemeği ve pilav. Görümcem gelecekBen huysuzluk diyorum ama inşallah bir şeyi yoktur.
Oo sana da kolay gelsin. Karar verdin mi peki
Uykusuzluk hariç elhamdülillahiyiym çok şükür sen nasılsın:)
Canım çocuklarin günü gününü tutmuyor. Endişelenme. Böyle böyle normallesecek. Gün gelecek bugünler özlenen tatlı hatıralar olarak kalacak. Hep böyle diyorlardir zaten sana ama yetişkin çocuğu olan her anne bugünleri yaşamıştır.Bilmiyorum elhan abla. Sütten kestigimden beri böyle. (Iki ay oldu) Emerken de üç dört kere emerdi. Birden kestim, hata mı ettim
Bu sene yerim olmadığı için buzluğa da bir şey atmadım. Yayla çorbası yaptım. Erişte ile kurtarırım inşallah.
Ellerine sağlık canım. Bir de cayın yanına tatlı yaparsın. Afiyet şifa olsun.Etli patates yemeği ve pilav. Görümcem gelecek
Cabukta yapiliyor hemCidden dengem şaştı.
Senin de ellerine sağlık canım. Canım tatlı bir şeyler istiyordu. Un helvası iyi fikir
OlabilirEllerine sağlık canım. Bir de cayın yanına tatlı yaparsın. Afiyet şifa olsun.