Ocağınıza Düştüm 😋

Selam kızlaar :)
Bugün moralim bozuk
Yemek yapasım yoktu dışarıdan yedik maalesef.. Virüs döneminde hiç içime sinmiyor böylesi ama aç kalmaktan iyidir
alıp mikrodalgada ısıtırsan mikrobu ölür diye düşünüyorum
Benim canım istemezse marketten dondurulmuş ürün alıp pişiriyorum... Pişerken ölür mikroplar herhalde

alıp mikrodalgada ısıtırsan mikrobu ölür diye düşünüyorum
Benim canım istemezse marketten dondurulmuş ürün alıp pişiriyorum... Pişerken ölür mikroplar herhalde
Dondurulmuş ürünlerden almıyoruz ki canım. Pişince ölüyor mu mikroplar hiç bilmiyorum
Bir de poşeti,kutusu var tabii

Selam lar.
Bugün çıtır tavuk.ayran turşu ve bol karışık bi salata yaptım. Avakado ve brokoli li.
Bugün evi temizledim. Yarında balkonlari yıkarım. Aslında birgün birkaç çeşit bişiler yapıp buzluģa atayım diyorum.börek çörek tarzı.

Yoo normal bogaz acisiyla kalkiyorum kis mevsiminde olurya soguk pek yiyip icmem ama blmiyorum . Biseyler yiyip icince duzeliyor
Canım ben o sıkıntıyı bekarken yıllarca yaşadım. Hatta ilk uyandıgimda aģrı dan konuşamazdım.sonra kendiliğinden gećti.gece ara ara kalkıp su içmeyi dene.biraz bastırır.

Canım ben o sıkıntıyı bekarken yıllarca yaşadım. Hatta ilk uyandıgimda aģrı dan konuşamazdım.sonra kendiliğinden gećti.gece ara ara kalkıp su içmeyi dene.biraz bastırır.
Tsk ederim canim ayni soguk bisey yemisimde tahris olms gbi agr degil aci yani ama bisey yiyip icince geciyor ck sukur

Aleyküm selam canım ellerine sağlık biraz geç oldu ama benimde dün annem geldi
Önce ki gün aniden sancılanınca dün hastane çantasını hazırladık nolur nolmaz diye :)

Dünkü menüm de
Yoğurtlu terbiyeli arpa şehriye çorbası
Patatesli etli bezelye yemeği
Tavuklu pilav
Ayran
Roka salatası

Tatlı da browni yaptım :)

Neyin varmış peki

Bu kadar isin arasında hiç yapma öyle şeyler. Canlı ders, ödev, yemek, bulaşık sofra koy kaldır... hafta sonu rahat rahat yaparsın.

Selam kızlaar :)
Bugün moralim bozuk
Yemek yapasım yoktu dışarıdan yedik maalesef.. Virüs döneminde hiç içime sinmiyor böylesi ama aç kalmaktan iyidir
Önemli bir şey yoktur inşallah. Paketini attıktan sonra bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Çok haklısın canım. Ben de tıkanıyorum, yazdan hiçbir şey atmadım
Neyse sağlık olsun. Bulgur pilavını sebzeli yapaydın bari

Çorba, taze fasulye yapacağım bugün. Aslında bulgur ya da pilav güzel olurdu yanina ama bu ara çok sık yedik. O sebeple karbonhidrat yapmayı planlamıyorum
Ben de aynı fikirdeyim. Artık pilav ağır geliyor. Bu arada ellerine sağlık canım.

Ellerine sağlık canım. Sabah canlı ders vardı, öğleden sonra biraz uyudum akşam da kızımın ödevlerini yaptırdım. Ancak cevap yazıyorum. Görünürde bir şeyi yok. Ama kime sorsam bizimki de uyumuyor diyor. İşin garibi ablası da uyumuyor
Sebebini anlamış değilim

Olmadı bi giderim csnım ssğol

Srnin buzlukta ki pırasanın tadı nasıldı
A101 'den küçük buzluk kapları almıştım. Akrabam tavsiye etmişti. Onunla koymuştum, hiç bir şey olmamış. Isıtınca da sanki yeni pişmiş gibiydi. Pırasa soğan ailesinden olduğu için midemi rahatsız edecek diye düşündüm ama çok şükür güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…