- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.501
Tabii ki salçayı kavur sonra makarnayı ekle 1-2 dakika karıştır ben öyle yapıyorumAfiyet olsun canım. Bende de makarna var, sonradan salça eklenir mi ? Acıktım, her şey cazip gelmeye başladı
alıp mikrodalgada ısıtırsan mikrobu ölür diye düşünüyorumSelam kızlaar :)
Bugün moralim bozuk
Yemek yapasım yoktu dışarıdan yedik maalesef.. Virüs döneminde hiç içime sinmiyor böylesi ama aç kalmaktan iyidir
Teşekkür ederim cqnımEllerine sağlık canım. Kolay gelsin o zaman
Ağır misafirlerin var
Dondurulmuş ürünlerden almıyoruz ki canım. Pişince ölüyor mu mikroplar hiç bilmiyorumalıp mikrodalgada ısıtırsan mikrobu ölür diye düşünüyorum
Benim canım istemezse marketten dondurulmuş ürün alıp pişiriyorum... Pişerken ölür mikroplar herhalde
Selam lar.Selamun aleykum hanımlar. Nasılsınız? Bugün hava kapkara, sanki aksam olmak üzere. Zaten bir gözüm uykuda diğer gözüm de gidiyor
Dün yayla çorbası yapmıştım. Akşama doğru da makarna haşladım. Eşim de işten gelince mor lahana ve havuç salatası yaptı. Tatlı olarak da kesme un helvası yaptım C Cay6
Elhamdülillah bereketli oldu.
Bugüne de makarna kaldı, tavuk çıkardım. Tavuklu makarna yaparım herhalde. Buzluğa kalan pırasa yemeğini atmıştım. (Atılır mi bilmiyorum güzel olup olmadığını deneyerek göreceğim) onu da kendime çıkardım. Allah bereket versin. Siz de durumlar nasıl? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@-Adel-
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH
Canım ben o sıkıntıyı bekarken yıllarca yaşadım. Hatta ilk uyandıgimda aģrı dan konuşamazdım.sonra kendiliğinden gećti.gece ara ara kalkıp su içmeyi dene.biraz bastırır.Yoo normal bogaz acisiyla kalkiyorum kis mevsiminde olurya soguk pek yiyip icmem ama blmiyorum . Biseyler yiyip icince duzeliyor
Tsk ederim canim ayni soguk bisey yemisimde tahris olms gbi agr degil aci yani ama bisey yiyip icince geciyor ck sukurCanım ben o sıkıntıyı bekarken yıllarca yaşadım. Hatta ilk uyandıgimda aģrı dan konuşamazdım.sonra kendiliğinden gećti.gece ara ara kalkıp su içmeyi dene.biraz bastırır.
Selamun aleykum hanımlar. Nasılsınız? Bugün hava kapkara, sanki aksam olmak üzere. Zaten bir gözüm uykuda diğer gözüm de gidiyor
Dün yayla çorbası yapmıştım. Akşama doğru da makarna haşladım. Eşim de işten gelince mor lahana ve havuç salatası yaptı. Tatlı olarak da kesme un helvası yaptım C Cay6
Elhamdülillah bereketli oldu.
Bugüne de makarna kaldı, tavuk çıkardım. Tavuklu makarna yaparım herhalde. Buzluğa kalan pırasa yemeğini atmıştım. (Atılır mi bilmiyorum güzel olup olmadığını deneyerek göreceğim) onu da kendime çıkardım. Allah bereket versin. Siz de durumlar nasıl? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@-Adel-
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH
Neyin varmış pekiAleyküm selam canım ellerine sağlık biraz geç oldu ama benimde dün annem geldi
Önce ki gün aniden sancılanınca dün hastane çantasını hazırladık nolur nolmaz diye :)
Dünkü menüm de
Yoğurtlu terbiyeli arpa şehriye çorbası
Patatesli etli bezelye yemeği
Tavuklu pilav
Ayran
Roka salatası
Tatlı da browni yaptım :)
Bu kadar isin arasında hiç yapma öyle şeyler. Canlı ders, ödev, yemek, bulaşık sofra koy kaldır... hafta sonu rahat rahat yaparsın.Selam lar.
Bugün çıtır tavuk.ayran turşu ve bol karışık bi salata yaptım. Avakado ve brokoli li.
Bugün evi temizledim. Yarında balkonlari yıkarım. Aslında birgün birkaç çeşit bişiler yapıp buzluģa atayım diyorum.börek çörek tarzı.
Önemli bir şey yoktur inşallah. Paketini attıktan sonra bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Selam kızlaar :)
Bugün moralim bozuk
Yemek yapasım yoktu dışarıdan yedik maalesef.. Virüs döneminde hiç içime sinmiyor böylesi ama aç kalmaktan iyidir
Neyin varmış peki
Çok haklısın canım. Ben de tıkanıyorum, yazdan hiçbir şey atmadımOglene az bisi yapiyim derken gene bi tencere bulgur pilavı cikti ortayaneyse aksamada yeter yanina ne yapicam hâlâ bilmiyorum evde pek bisey yok esimde gec geliyor markete de gidemiyoruz pazar da cuma gunu. valla ben tikandim
pudingli tavuk göğsu tatlisi yaptim bide .
Sabah sağlık ocağına git, için rahat etsin.Cuma günü gidicem inşallah sancı devam etmedi bende kontrol günümü bekliyorum
Ben de aynı fikirdeyim. Artık pilav ağır geliyor. Bu arada ellerine sağlık canım.Çorba, taze fasulye yapacağım bugün. Aslında bulgur ya da pilav güzel olurdu yanina ama bu ara çok sık yedik. O sebeple karbonhidrat yapmayı planlamıyorum
Kakaolu kek ve pizza yapacağım bende.
Keki yaptım.
Sabah sağlık ocağına git, için rahat etsin.
Ellerine sağlık canım. Sabah canlı ders vardı, öğleden sonra biraz uyudum akşam da kızımın ödevlerini yaptırdım. Ancak cevap yazıyorum. Görünürde bir şeyi yok. Ama kime sorsam bizimki de uyumuyor diyor. İşin garibi ablası da uyumuyorAfiyet olsun canımFeslegen Kokulu Nane , aklıma geldi bu arada kızın nasıl oldu var mı bi sıkıntısı
Benim de menümde tavuk sote , elma dilim fırında patates ve belki yanına biraz pirinç pilavı(bunda kararsızım) bakalımm
A101 'den küçük buzluk kapları almıştım. Akrabam tavsiye etmişti. Onunla koymuştum, hiç bir şey olmamış. Isıtınca da sanki yeni pişmiş gibiydi. Pırasa soğan ailesinden olduğu için midemi rahatsız edecek diye düşündüm ama çok şükür güzeldi.Olmadı bi giderim csnım ssğol
Srnin buzlukta ki pırasanın tadı nasıldı