- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.461
Evet halısın ablacım. Geçiyor da biz çok sabirsiziz.Canım çocuklarin günü gününü tutmuyor. Endişelenme. Böyle böyle normallesecek. Gün gelecek bugünler özlenen tatlı hatıralar olarak kalacak. Hep böyle diyorlardir zaten sana ama yetişkin çocuğu olan her anne bugünleri yaşamıştır.Buzlukta yerin yoksa neler var içinde bak merak ettim şimdi. olanlari bitir ki tazelere yer açılsın. Dilimler halinde limon ve portakal atacağım ben mesela...yazın harika içecekler yaparız.
Sadece karıştırması sinir bozucuCabukta yapiliyor hemyapacakmisin snde
7 aralıkta işe döndüm.Uykusuzluk hariç elhamdülillah
Bitti mi karantina ? Kayınvaliden nasıl
Döversek uyurlar mi acaba
Tabiki de saka
İnşallah bir rahatsızlığı yoktur miniğinSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Küçük kızım uyumadı gece.hayalet gibiyim. Hiç yemek yapasım da yok. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Belki sizden kopya çekerim.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
Bende canlı derslerden hayalet gibiyim. Saatlerce ders gördük kizim anlamadı anlat anlat.bi ara Bayılacam sandım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Küçük kızım uyumadı gece.hayalet gibiyim. Hiç yemek yapasım da yok. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Belki sizden kopya çekerim.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
Son günlerde duyuyorum herkesten. Kimsenin çocuğu yatmiyor neden acabaDöversek uyurlar mi acaba
Tabiki de saka
Çok şükür7 aralıkta işe döndüm.
2 hafta eve alışınca işe dönüş bi tuhaf oldu. kendime gelemedim. anca geçen cuma günü işlerimi tamamladimçok zor oldu.
kayinvalidemgil iyiler şükür. atlattik şükür.
kayinbabam da geçen gün işe başladi karantina bitiminden sonra.
Hahayt çok biliyorlarsa kendileri baksın veletlerinebabalarda bizi dövsün
Inşallahİnşallah bir rahatsızlığı yoktur miniğinbu gece de deliksiz uykular diliyorum size..
Çocuğa dünden yemek vardı eşime az makarna yaptım. Kendime de tost ve patates haşlaması
Allah yardımcın olsun canımBende canlı derslerden hayalet gibiyim. Saatlerce ders gördük kizim anlamadı anlat anlat.bi ara Bayılacam sandım.
Patates li bezelye yemeği
Pilav
Yoğurt Turp tu menümüz.
Evi bile hiç elleyemedim.ortalıkla mutfağı toplayabildim.pazara gittim bide eşimle. Allahtan kış mevsimi ev fazla kirlenmiyor.yazın olsaydı bu dersler yanmıstık
Ben de kime sorsam aynı şeyi söylüyor, canlı derslerle alakalı mı acaba sürekli radyasyonSon günlerde duyuyorum herkesten. Kimsenin çocuğu yatmiyor neden acaba
Bir saati zor ederlerHahayt çok biliyorlarsa kendileri baksın veletlerine
Canım bu sipalarin neyi neden yaptığını çözemedim benInşallah
Yoksa bir bebek uykusu varken neden uyumak istemez
Afiyet şifa olsun canım
Olabilir yani.tesadüf olamaz heraldeBen de kime sorsam aynı şeyi söylüyor, canlı derslerle alakalı mı acaba sürekli radyasyon
Sağol canım seninde.aynen ya.bitsin artık şu virüs.Allah yardımcın olsun canım
Sanki biz öğrenci olduk
31 aralık-4 ocak arasi 4 günlük sokaga çıkma yasagi gelecek.Çok şükürinsanlar bilmediği için çok da önemli gelmiyor ama stresi yetiyor insana
Akşam gördüm haberlerde. Bence iyi oldu ama koca koca insanların laftan anlamayıp yasak gelmesi çok üzücü.31 aralık-4 ocak arasi 4 günlük sokaga çıkma yasagi gelecek.
Selam canım afiyet olsunSelamun aleykum hanımlar. Nasılsınız? Bugün hava kapkara, sanki aksam olmak üzere. Zaten bir gözüm uykuda diğer gözüm de gidiyor
Dün yayla çorbası yapmıştım. Akşama doğru da makarna haşladım. Eşim de işten gelince mor lahana ve havuç salatası yaptı. Tatlı olarak da kesme un helvası yaptım C Cay6
Elhamdülillah bereketli oldu.
Bugüne de makarna kaldı, tavuk çıkardım. Tavuklu makarna yaparım herhalde. Buzluğa kalan pırasa yemeğini atmıştım. (Atılır mi bilmiyorum güzel olup olmadığını deneyerek göreceğim) onu da kendime çıkardım. Allah bereket versin. Siz de durumlar nasıl? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia