Ocağınıza Düştüm 😋

Evet halısın ablacım. Geçiyor da biz çok sabirsiziz.
Bu yaz taşınma, yeni yere alışma dönemi oldu. Tasindigimiz evin mutfağı tezgahı çok küçüktü. Yoksa buzlugum üç gözlü.

Uykusuzluk hariç elhamdülillah
Bitti mi karantina ? Kayınvaliden nasıl
7 aralıkta işe döndüm.
2 hafta eve alışınca işe dönüş bi tuhaf oldu. kendime gelemedim. anca geçen cuma günü işlerimi tamamladim çok zor oldu.
kayinvalidemgil iyiler şükür. atlattik şükür.
kayinbabam da geçen gün işe başladi karantina bitiminden sonra.

İnşallah bir rahatsızlığı yoktur miniğin bu gece de deliksiz uykular diliyorum size..
Çocuğa dünden yemek vardı eşime az makarna yaptım. Kendime de tost ve patates haşlaması

Bende canlı derslerden hayalet gibiyim. Saatlerce ders gördük kizim anlamadı anlat anlat.bi ara Bayılacam sandım.
Patates li bezelye yemeği
Pilav
Yoğurt Turp tu menümüz.
Evi bile hiç elleyemedim.ortalıkla mutfağı toplayabildim.pazara gittim bide eşimle. Allahtan kış mevsimi ev fazla kirlenmiyor.yazın olsaydı bu dersler yanmıstık

Çok şükür insanlar bilmediği için çok da önemli gelmiyor ama stresi yetiyor insana

İnşallah bir rahatsızlığı yoktur miniğin bu gece de deliksiz uykular diliyorum size..
Çocuğa dünden yemek vardı eşime az makarna yaptım. Kendime de tost ve patates haşlaması
Inşallah
Yoksa bir bebek uykusu varken neden uyumak istemez
Afiyet şifa olsun canım

Allah yardımcın olsun canım
Sanki biz öğrenci olduk

Inşallah
Yoksa bir bebek uykusu varken neden uyumak istemez
Afiyet şifa olsun canım
Canım bu sipalarin neyi neden yaptığını çözemedim ben
Ama bu aralar çocuklar enerjilerini atamiyorlar. Evde ne kadar kostursalarda yorulmuyorlar. Havalar soğudu hafta içi biz çalışıyoruz haftasonu yasak derken biz hiç dışarı çıkamadık nerdeyse bizimki de geceleri sık uyanmaya başladı. Hiç uyanmadan geceyi bitirmeyi ne zaman basarabilecekler acaba

Selamun aleykum hanımlar. Nasılsınız? Bugün hava kapkara, sanki aksam olmak üzere. Zaten bir gözüm uykuda diğer gözüm de gidiyor
Dün yayla çorbası yapmıştım. Akşama doğru da makarna haşladım. Eşim de işten gelince mor lahana ve havuç salatası yaptı. Tatlı olarak da kesme un helvası yaptım C Cay6
Elhamdülillah bereketli oldu.
Bugüne de makarna kaldı, tavuk çıkardım. Tavuklu makarna yaparım herhalde. Buzluğa kalan pırasa yemeğini atmıştım. (Atılır mi bilmiyorum güzel olup olmadığını deneyerek göreceğim) onu da kendime çıkardım. Allah bereket versin. Siz de durumlar nasıl? Gelsin menüler

Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH

Selam canım afiyet olsun

Bende bugün annemle babamı çağırdım

Lahmacun
Peynirli pide
Çorba
Kereviz yoğurtlu
Yeşil salata
Şalgam

Çikolatalı pasta

Yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…