Ocağınıza Düştüm 😋

Aleyküm selam canım ellerine sağlık
Bugün hazır mantı haşladım üstüne kıymalı sos yaptım çünkü mantının içinde yok gibi:)
Yoğurt ve şalgam eşliğinde günü kapattık

Aleyküm selam iyiyim canım şükür..
Uykusuzluk kötü oluyor ya gün içinde bir fırsat bulup bir saat de olsa uyumaya çalış. Bende daha ne yapacağıma karar vermedim. Yıkamaya üşenmezsem ıspanak yapabilirim :)

bugünkü menü patlıcan yemegi.
dişardan sölersin yemek için daha da erken bide.

Aleyküm selam canım gün içinde uyursunuz inşallah uykusuzluk zor
Bende düdüklüye kemikli et koyucam onu didip sote yaparım belki de sade yeriz
Aklımda başkada bişey uok

günaydın. Aleyküm selam. Kızın iyi mi hasta falan olmasın. Uykusuzluk ne biliyorum son yedi aydır. Daha erken hiç canın istemiyorsa çorba makarna salata bir şey yapabilirsin. Benim misafirim gelecek daha karar veremedim etli birşey yaparım herhalde

Günaydın feslegenim.. İnşallah bir rahatsizligi yoktur bebişinin. Uyuduğu zaman sen de dinlen bir iş yapayım deme...
Buzdolabini karıştır tam zamanı..acil zamanlar için hazırladığın bir şeyler vardır mutlaka ..
Dün geç saatlerde kuru fasulye, tavuklu pilav yaptım ben de.

Benimde oğlan uyumadı gece yemeğimde yok aklımda bişeyde yok bende kopya çekeyim

benim oglumda gece hic uyumadi aglayip durdu bde. biz dun bezelye yemegini yemedik esim domatesli biber kizartmasi istedi kahvaltilkla yedik. bezelye yemegi cocuklara yeter bugun.birazda bulgur yaparim . esime ne yapsam bi fikrm yok gelmesi 8i buluyo çocuklarda o saate kdr beklemiyor bakiym ins bsiyler bulurm

Eşim tavuk taşlığı almış. Onu pişirdim ıyyyyy çok kötü kokuyor. Tadı da kötü geldi bana. Bulgur pilavyla o var dünden kalma. Eşim yiyecekmiş. Nasıl yiyecekse.
Kendime de makarna pişireceğim.

Aleyküm selam canım, iyiyim çok şükür. Çook geçmiş olsun prensese ya üzüldüm acaba bir rahatsızlığı olmasın :/
Ben bugün kaynanamları ziyarete gideceğim akşama, uzun zaman oldu görüşmeyeli mecbur bir ziyaret gerekti. O yüzden orada yemek yiyeceğiz yani menümde birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…