- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.401
Teşekkür ederim kız sizede afiyet olsunAfiyet olsun.severim hamsi yi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kız sizede afiyet olsunAfiyet olsun.severim hamsi yi.
Evet canım elim hızlıdır. Ay evet olsunlar ya.bizede yazikOoo Maşallah atom karınca gibisin. Ders konusunda haklısın. Babalar da biraz yardımcı olmalı
Sağol. Revani yapmican heraldeTeşekkür ederim kız sizede afiyet olsun
Yok kız istemiyor zaten yapasımda yok sevmediğim şeyiSağol. Revani yapmican heralde
Kiz o kdr balik ici kokutma eviAfiyet olsun canım
Çorba
Etli pilav
Salata
Şalgam
Buzlukta da 1 tabaklık hamsi buldum onu da yapacam
Ayyy revaniiiSağol. Revani yapmican heralde
Ay evet bende hiç yapmayı istemem sevmediğim seyiYok kız istemiyor zaten yapasımda yok sevmediğim şeyi
Aa evet Portakallı si güzel olur.hep sade yapmıştım. Bi ara yapayım portakallısınıAyyy revaniii
Sabahtan beri aklmda o portakalli revaniii ymek yapasim yok ama belki onu yaparim
Hamuruna portakal rwndeleyp serbetine de 1 bardak portakal suyu skyorum . O yuzden gecen kis yapmistim en son normal revani sevmiyorumAa evet Portakallı si güzel olur.hep sade yapmıştım. Bi ara yapayım portakallısını
Bi ara çok yapiyordum şerbetli tatlıları resmen aşeriyordum.şimdi kalmadı.yapsam revaniyi kızım 1 tepsi yi yer.çok şeker alsın istemiyorum.ama aklımda bulunsun portakalli revaniHamuruna portakal rwndeleyp serbetine de 1 bardak portakal suyu skyorum . O yuzden gecen kis yapmistim en son normal revani sevmiyorum
Sağol canım kizim artık seviyor banyoyu yormuyor o da, temizlik yoruyor beni hiç sevmiyorum ben temizlik işini ya.Teşekkür ederim canım
Çocukları banyo yaptırmak çok yorucu zaten. Allah kolaylık versin. Buzluk bugünler için
Merhaba bende et halama ve nohutlu pilav var.Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsun kuzuya ❤❤❤selamlar.. dun mercimek corbasi bezelye yemegi ve sutlac yapmıştım bugunde yemek corba var kizimda sakizli muhallebi istedi onu yaptm. bde makarna var. bugunde böyle :)
Afiyet şifa olsun canım.Merhaba bende et halama ve nohutlu pilav var.
TeşekkürlerAfiyet şifa olsun canım.
Merhabalar mutlu pazarlar olsun hepimizee :) Bende bugün patatesli börek ve çorba yaptım pazar menüsü oldu :)Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
Diyetteydim güyaaaa onun ödülüydü bugünkü menümü okuyunca zaten güleceksin amaNeyin ödülü kız
cok teşekkür ederim canimm size de afiyet olsun ♡♡♥♥Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsun kuzuya ❤❤❤