Ocağınıza Düştüm 😋

Hamuruna portakal rwndeleyp serbetine de 1 bardak portakal suyu skyorum . O yuzden gecen kis yapmistim en son normal revani sevmiyorum
Bi ara çok yapiyordum şerbetli tatlıları resmen aşeriyordum.şimdi kalmadı.yapsam revaniyi kızım 1 tepsi yi yer.çok şeker alsın istemiyorum.ama aklımda bulunsun portakalli revani 😊

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini Devitamini
Merhaba bende et halama ve nohutlu pilav var. 😊

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini Devitamini
Merhabalar mutlu pazarlar olsun hepimizee :) Bende bugün patatesli börek ve çorba yaptım pazar menüsü oldu :)
Zaten 12de anca uyandım :KK70: çok uyudum yine diye kendimi suçluyorum :KK70: Amaan uyanıp napıcaz zaten sokağa çıkma yasağı var. Ki olmasaydıda çıkmıyorum hastalık çok istanbulda malum :KK43: Neyse hepimizden uzak olsun şu illet inşallah. Bende durumlar böyle :) :) :dondurma:

X