- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.381
Indirin reçeli güzel oluyor onu seviyorum.Ahaha teşekkür ederim
Ya ben tek incir koymadım ama incir, kayısı ve kara ve beyaz üzümne varsa tattık ben çok beğenmedim ama eşim sevdi
Bana da bana da incir, en sevdiğim şey diyebilirim.
As canım alışverişe çıktım ufaklıkla. Özel çocuk olduğu için bize serbestSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH
Evet yaa, bitsin. Ben de aynıyımHayirli pazarlar valla benimdr cumadan kremali mantarli tavukla bulgur pilavim var onlar bitsin istiyorum bisey yapmayi dusunmuyorm ama esim farkli bisey yapalm der mi bakalm aksama dogru blmiyorum .
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Cuma günü mercimek çorbası yapmıştım, dün kısır günü olunca çorba kaldı. Yanına da taze fasulye pişiriyorum şimdi. Başka bir şey yapmayacağım ki bunlar bitsin. Siz nasılsınız? Hepimize kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH
Eline sağlık canım. Afiyet olsun..Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH
Afiyet şifa olsun canım.Sabah pişileri götürdük akşama en hafifinden ne varsa onu yapcam inşallah
Sabah yine simit yaptimSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
@ETH
Kolay gelsin canım.As canım alışverişe çıktım ufaklıkla. Özel çocuk olduğu için bize serbest. Bi sevindi ki garibim . Baba sınavlara hazırlanıyor gezdiremiyor onu.
Neyse malzeme aldım etli Ankara tava ve SAN sebastian cheesecake yapıcam inş
Bence hamsi kalsın, zaten et var yemekte. Onu da sıkıştığında yaparsınAfiyet olsun canım
Çorba
Etli pilav
Salata
Şalgam
Buzlukta da 1 tabaklık hamsi buldum onu da yapacam
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım. Afiyet olsun..
Ben kahvaltıdan sonra kiza banyo yaptırdım sonra eşimle temizlik yaptik. Şimdi kızı uyuttum. Sıra geldi yemeğeçok yoruldum zaten buzluktaki sulu köfteleri yapiverecegim sanırım. Kendime de yine patates haşlaması belki az da pilav yaparim..
Çıkardım bile eridi yaparım ya az zaten çerez niyetine yenirBence hamsi kalsın, zaten et var yemekte. Onu da sıkıştığında yaparsın
Ooo Maşallah atom karınca gibisin. Ders konusunda haklısın. Babalar da biraz yardımcı olmalıSabah yine simit yaptim
Tutamıyorum kendimi.ama çok fazla yemedim.ćamaşır astım. Bul.çalıştırdım. Yatakları kapat ortalığı toparladîm derken namaz kıldım.
Eşime dedim kalk bakalım kızın dersini yaptır. Şöyledir böyledir derken otutturdum valla derse.yeter dedim gülerek benide bi ana doģUrdu. Ćamaşır bulaşık yemek banyo benimde canım var dedim
Akşama hala karar veremedim .evde hiç bişe kalmadı.yarın pazara gidecem salı da aylık market alışverişi yapacam.listemi hazırladım. Böyle işte kizlar
Afiyet olsun o zaman canım.Çıkardım bile eridi yaparım ya az zaten çerez niyetine yenir
Teşekkür ederim sizedeAfiyet olsun o zaman canım.
Afiyet olsun.severim hamsi yi.Çıkardım bile eridi yaparım ya az zaten çerez niyetine yenir