Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Bugün işlerim vardı. Yeni girdim siteye. Bu akşam için kısır günü yaptık 🤭🤭
Kısır, kek, peynirli börek ve çay 😋😋😋
Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. Allah afiyetle yemeğinizi yemenizi nasip etsin. 🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family

Merhaba bende kısır yaptım. Patatesli sigara böreği ve çay 😊
Ben sizlere geliyorum kısır yemek için 😂 eşim hiç sevmez yarın kendime kadar yapayım bari😋

Ben de dolma yaptım, sarımsaklı yoğurt üstüne.
Bir de evde bir sürü kuru meyve vardı üzüm çeşitleri, kayısı, incir onlarla da sözde hoşaf yaptım. Yiyince bakacağız tadına. Sabahtan kalma patetesli böreğim var, yanina da ondan çıkarırım.

Herkese afiyet olsun

Ben sizlere geliyorum kısır yemek için 😂 eşim hiç sevmez yarın kendime kadar yapayım bari😋

Bir de evde bir sürü kuru meyve vardı üzüm çeşitleri, kayısı, incir onlarla da sözde hoşaf yaptım. Yiyince bakacağız tadına. Sabahtan kalma patetesli böreğim var, yanina da ondan çıkarırım.

Herkese afiyet olsun
Gel gel çok yaptım zaten 😃 incir yetistiriyoruz hiç hosafini yapmadık 😃 tadı güzel olursa yaz buraya

Selamun aleykum kızlar. Bugün işlerim vardı. Yeni girdim siteye. Bu akşam için kısır günü yaptık 🤭🤭
Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. Allah afiyetle yemeğinizi yemenizi nasip etsin. 🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Ben bugün köfte patates çorba ve karnabahar yaptım😍

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
En güzel menüyü yapmissin☺
Bende yoğundum .bugün canlı ders vardı.iki arada bi derede makarna salata yaptım.ama eşim gece işten gelecek ona bişe ler yapmam lazım ama aklımda hiç bişe yok. ...

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@donashippo
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Ben bugün kahvaltıya pişi yaptım. Evde olunca çabuk acikiyoruz. İyice doyalim diye.🤣Kahvaltı da geç yapıldı zaten o yüzden akşama sadece arabaşı çorbası yaptım. Kendime de patates haşlaması 😊

Aleyküm selam sen de hep sevdiğim şeyleri yapıp canımı çektiriyorsun 😋😋😋. Adresini özelden yolla da bi gün geleyim...😂😂tabii menüyü de biliyorum nasıl olsa. Umduğunu yiyen misafir...,,
Şimcik etçiyiz mecbur. Fırında tavuklu patates yaptım oğluşa. Bize de tavuk bagetlerle Ankara tava yaptım pek bi güzel oldu. Yarın etlisini yapıcam.
Ne demek canım. Başımın gözümün üstüne Hoppa

Herkese afiyet olsun
Tabi canım buyur gel beraber yiyelim 😋😋😋
Genelde erkekler çok sever kısırı 🤔🤔
Bence çok şey kaçırıyor. 🤣🤣🤣
Seni de ellerine sağlık canım.

Afiyet şifa olsun canım. Ama kola olmasa daha güzel olurdu 🤭🤭🤭
Bizim eve kola en son ne zaman alndi blmiyrum kiz ama hamburger yedgmzde yaninda olurdu ya kizimda anne kola da olacak mi dedi yok dedm su icecegm olur ozaman dedi filan ana yuregi iyi bisey olmasada dayanamadi hem cop atmaya ciktim hem firinda gidip aldm yarjm bardak icti kizim da iste sklikla aldgmz bisey degl zaten

Bizim eve kola en son ne zaman alndi blmiyrum kiz ama hamburger yedgmzde yaninda olurdu ya kizimda anne kola da olacak mi dedi yok dedm su icecegm olur ozaman dedi filan ana yuregi iyi bisey olmasada dayanamadi hem cop atmaya ciktim hem firinda gidip aldm yarjm bardak icti kizim da iste sklikla aldgmz bisey degl zaten
No on denediniz mi hiç? Bizimkiler denemişler koladan daha güzelmiş. 😋😋
Kuzucuk isterse rengi de benziyor. 👍👍👍

No on denediniz mi hiç? Bizimkiler denemişler koladan daha güzelmiş. 😋😋
Kuzucuk isterse rengi de benziyor. 👍👍👍
Ben denedim 1 kere hic begenmedim kolayla alakasi da yok zaten dedmya biz ramazanda belki onun disinda oyle kola tuketmiyoruz genelde ice tea yahut cappy portakal alir esim . Oyle oldgu icin kiyamadim da aldim geldm zten

X