- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.261
Daha önce yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama sarımsaklı süt diye bir şey varmış. Ve de takviye gıda almak çok önemliymiş.Esim iyi, oksuruyor sadece, oksuruk uzun suruyormus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama sarımsaklı süt diye bir şey varmış. Ve de takviye gıda almak çok önemliymiş.Esim iyi, oksuruyor sadece, oksuruk uzun suruyormus.
Aliyor aliyor ama 2 ay kadar suruyormus hastaligin etkileri. Bazilaeinda yorgunluk bazilarinda unutkanlik bazilarinda solunum sikintisi.Daha önce yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama sarımsaklı süt diye bir şey varmış. Ve de takviye gıda almak çok önemliymiş.
Inşallah başka bir şeyi olmaz.Aliyor aliyor ama 2 ay kadar suruyormus hastaligin etkileri. Bazilaeinda yorgunluk bazilarinda unutkanlik bazilarinda solunum sikintisi.
Aleyküm selam köfteli patates yemeği yapacağım. Yanına bulgurSelamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Allah bereket versin. Siz nasılsınız, yemekler ocağa düşsün hadi
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
GünaydıııııııınnSelamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Kolay gelsin canım.Aleyküm selam köfteli patates yemeği yapacağım. Yanına bulgur
Yayla çorbası musakka ile çok yakışırGünaydıııııııınn
Patlıcan musakkaya devam...belki bir çorba ile farklılık gelebilir...
Masterchef kmslAfiyet olsun canım
Benim dünden tavuk ve çorba var
Sabah kahvaltıya poğaça yaptım yedik hamburger ekmeği de pişirdim
Küçük kızım hamburger istiyor onu yapacam
SüpermişKolay gelsin canım.
Ben de senden ilham alarak kuru fasulye pilav yapacağım
Bende cumarteso yapacahim insallahpogaca hamurunun sadesini ekmek olarak yapacaktm sende oyle yaptin sanirim dmiAfiyet olsun canım
Benim dünden tavuk ve çorba var
Sabah kahvaltıya poğaça yaptım yedik hamburger ekmeği de pişirdim
Küçük kızım hamburger istiyor onu yapacam
Eline sağlık canım. Bende haftaya bakliyat hakkımda kuru fasulye yapacağımSelamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Evet canım poğaça hamurunu ne kadar yumuşak yoğurursan o kadar güzel oluyor ekmekBende cumarteso yapacahim insallahpogaca hamurunun sadesini ekmek olarak yapacaktm sende oyle yaptin sanirim dmi
Bu hafta hergun yeni yemek yaptim bugun yapmiycam mis gibi pirasamiz ve makarnamjz var esimde ekler almis . Yetee
Tereyagli makarna sarmsakli yogurtlanir mi sizce
Afiyet olsun canım. Bu hafta yemek yaptın ama sanki keyifle yaptın. Aradan çıksın diye yapmadınBende cumarteso yapacahim insallahpogaca hamurunun sadesini ekmek olarak yapacaktm sende oyle yaptin sanirim dmi
Bu hafta hergun yeni yemek yaptim bugun yapmiycam mis gibi pirasamiz ve makarnamjz var esimde ekler almis . Yetee
Tereyagli makarna sarmsakli yogurtlanir mi sizce
Pazarda var mı hala taze fasulyeEline sağlık canım. Bende haftaya bakliyat hakkımda kuru fasulye yapacağım
Bugün taze fasülye ve pilav yaptım. Tabii bu mevsimde fasülye ne kadar taze olabilirse eşime pazardan sebze al diyorum mutlaka fasülye getiriyor. Kendisi tek bunu sevdiğinden
Mis gibi koktu yaaSelam kızlar :)
Bugün dünden kalan yemeklerim var onları yeriz diye düşündüm. Öğlene köfte patates kızartıcam
Afiyet olsun canım. Hafta sonu ben de yapacağım inşallahSelam kızlar biz balık ve salata yapacağız bu akşam. Herkesin eline sağlık