- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.241
Ben ciğer sote, pilav,.ayran yapıyorum. Herkesin eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ablacimm 2 sayfa oncede filandir yazmistim bulup sana da atayimm cidden harika en sevdgm kek budur benimÇayım bizim başımız kel mi...bize de ver please ...evin içine sinen kokusunu hayal edebiliyorum...
Amiiiincanım ıspanaklı borek ve ıspanaklı pasta çekti allahım nolur hemen kilo vereyimde yemeye devam edebileyim
Tamam canim atiyorum hemen mutlaka dene portakali ilk almamizda yaptim hemen normalde keki cok sevmiyorum ama baska oluyor gercekten
3 yumurta 4 cay bardagi seker cirpilacak
1 cay bardagi portakal suyu
2 portakalin disinin rendesi
1 cay bardagi yag
Yarim cay bardagi su
Vanilya kabartma tozu
5 bucuk 6 cay bardagi un
Her unun kivami farkli oluyor ya onu sen anlarsjn zaten.
Tarifi bulamadım bende istiyorummmm
Çayım bizim başımız kel mi...bize de ver please ...evin içine sinen kokusunu hayal edebiliyorum...
Evet ondan olabilir. tadı da çok hoş biraz meraklandiralim herkes yapsınAfiyet olsun kuzum inan pazar gun yaptim hala bile canim istiyor o derece guzel oluyor begenmene sevindim . Portakal in suyu puf puf yapiyor onu galba asitli ya
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza
Beşamel soslu fırında yapabilirsiniz.
Kızartma yapabilirsiniz, üstüne sarımsaklı yoğurt dökersiniz.
Ya da haşlayıp ezip baharat un börek gibi yapabilirsiniz.
Aynen basarili olduk bence Elhan abla bile tarif istedi ben şokEvet ondan olabilir. tadı da çok hoş biraz meraklandiralim herkes yapsın
Yapacağım ve yiyeceğim feslegenim yiyin gitsin dedi...Aynen basarili olduk bence Elhan abla bile tarif istedi ben şok
Tamam canim atiyorum hemen mutlaka dene portakali ilk almamizda yaptim hemen normalde keki cok sevmiyorum ama baska oluyor gercekten
3 yumurta 4 cay bardagi seker cirpilacak
1 cay bardagi portakal suyu
2 portakalin disinin rendesi
1 cay bardagi yag
Yarim cay bardagi su
Vanilya kabartma tozu
5 bucuk 6 cay bardagi un
Her unun kivami farkli oluyor ya onu sen anlarsjn zaten.
İşlem tamamAynen basarili olduk bence Elhan abla bile tarif istedi ben şok
Ooo inanamam sonunda elhan ablami bile yoldan cikardim afiyet olsn ye gtsin ablamYapacağım ve yiyeceğim feslegenim yiyin gitsin dedi...
As canım......Dünkü makarnanın yanında bugün kavrulmuş et ve yoğurt vardıSelamun aleykum kızlar. Canlı dersler başlamadan etiket yapayım, akşama kalmasın
Dün akşam tavuk ızgara yetişmedi. Yemekten sonra pişirdim onu. Yanına da makarna ve kereviz salatası yapmayı düşünüyorum.
Allah bereket versin. Rabbim herkesin sofrasına bereket huzur mutluluk versin. ❤❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Makarnada pişti olmuşuzAs canım......Dünkü makarnanın yanında bugün kavrulmuş et ve yoğurt vardı
Ellerine sağlık canım. Nasıl oldunuz? Biraz daha iyi misinizBaktim cok yavan oldu bugun, azicik nesemiz gelsin diye
tarcinli cevizli havuclu kek
irmik helvasi yaptim.
Allah bereket versin. Çok severim kuru dolmayı. Ben de olsam başka bir şey yapmazdımKuru biber patlican dolmasi.
tek yakabildigim bu, buna da sukurler olsun
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun. Güya ciğer alıp ben de yapacaktımBen ciğer sote, pilav,.ayran yapıyorum. Herkesin eline sağlık
Esim iyi, oksuruyor sadece, oksuruk uzun suruyormus.Ellerine sağlık canım. Nasıl oldunuz? Biraz daha iyi misiniz