Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bir aksilik çıkmadan yazayım dedim. 😂😂 sonra geçe kalıyor. Hafta sonrası kahvaltıyı geç yapınca iki öğün oluyor genelde. Akşam yemeği değil de ikindi yemeği olur sanırım. Patlıcan musakka ve kereviz sapı kavurması yapacağım inşallah. Köklerinden de başka bir gün salata yaparım. Saplarını da atmaya kıyamadım. Rabbim bereket versin 😋😋
Hepimizin sofrası bereketli mutlu huzurlu olsun inşallah ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Amazing family Amazing family
@renksizgokkusagi
As canım. Ayyynen öyle. Haftasonu brunch larına bayılıyorum. Patates kızartması, soğan halkası, sucuklu yumurta eşliğinde simit ve normal kahvaltılıklarla kahvaltımızı yaptık.
Senin de dediğin gibi ikindi vakti saat 17.00 gibi kıymalı börek ve pizza yedik. Çay eşliğinde. Sonrasında da kurabiye....Bugünümüz de böyle geçti. Rabbim gördüğümüzden geri koymasın bizleri.....

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bir aksilik çıkmadan yazayım dedim. 😂😂 sonra geçe kalıyor. Hafta sonrası kahvaltıyı geç yapınca iki öğün oluyor genelde. Akşam yemeği değil de ikindi yemeği olur sanırım. Patlıcan musakka ve kereviz sapı kavurması yapacağım inşallah. Köklerinden de başka bir gün salata yaparım. Saplarını da atmaya kıyamadım. Rabbim bereket versin 😋😋
Hepimizin sofrası bereketli mutlu huzurlu olsun inşallah ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Amazing family Amazing family
@renksizgokkusagi
Kuzucum etiketten çıkar beni hergün uğrayamıyorum siteye malesef

Ben bugün tüm menülerinizi okudum. Ama temizlik yaptım, çamaşır yıkadım falan derken baya yorulmuşum. Maşallah sizler çok güzel menüler hazırlamışsınız. Ben şu an utanarak hazır mantı yapacağımı yazıyorum 🙈 hepimize afiyet olsun😍
Aşk olsun neden utanıyorsun 😂😂
Dün ben de temizlik yapınca hazır manti yaptım

X