Ocağınıza Düştüm 😋

Konserve fasulye bezelye falan da yapabilirsin. Patatesli yemekler yapabilirsin. Çorbalara ağırlık verebilirsin
Bunlar geldi şimdilik aklıma. Kmsl Hnd genelde sebzesiz yapıyor yemeklerini. Kopya çekebilirsin
Ama onda tavuk var nerdeyse hergun benim esim yemege bahane vermz ama isyernde bikms tavuktan yillardir tavuk donerdir vs diye evde sk yapmam tavugu. Bugun yapacagm zten.

Ayarlasalar keşke pazar kültürü olan bir toplumuz sonucta. Manavda bile bulamıyoruz bazen aradiğimizi. Ayrıca esnafta bir şekilde boş kalmamış olur.
Inan yok cnm hani buyuk marketlerde hergun yeni gelir belki ama mahalle arasi yerlerde yok oglen gidip baktim kendilerinden gecmis patlican pirasa vs . Caddeye cikarsam hafta ici oradan bakarim yakinimda bska pazar yok .

Tavuk tavukkk yogunluk
Mrcimekli kofte cigkofte vs de bizim ev icin bir menu degil mrnu yaninda cerez ancak ama tsk ederm emek verip yazmissin

Afiyet olsun
Bende bugün taş kebabı yapacağım

Kız lahmacun iskender kasap köfte bunlar et
Tantuni ciğer
Sebze de yok diyon ne yapacak o zaman
Lahmacunla iskender yiceksem disardan isterim cigerde yeni yaptm tek kofte kaldi obur haftasnu hamburger dusunuyorm zaten bakalm Allah kerim . Zaten hepsi tavuk demedim tavuk agurlikli dedm

Bakliyat yapabilirsin, garnitür satılıyor ya konserve ben onla yapılan pilava bayılıyorum yanina köfte/ tavuk vb şeyler yapabilirsin. Yeşil mercimekten köfte yaz google, ben kirmizi et çok sevmiyorum zaman zaman yaparım lezzetli oluyor. Sonra et sote, yiyorsaniz arnavut ciğeri yapabilirsin. O bahsettigim garnitür ile kuş başı tavuğu kavurup padişah kebabı yapabilirsin, hem göze hitap ediyor hem çok doyurucu. Geçen burada tarihini yazmıştım bayat ekmeklerden dönerli kebap yapabilirsin. Balık yapabilirsin. Aklıma bunlar geldi benim

Sagol canjm bakalim yapacagiz birseyler buzlugumdanda biseyler yaparim artik kis geldi yani beklemeye hacet yok bugunler icin yaptimm sonucta

Estagfurullah ne utanmasi mantiii enfesss cok severim . Yorgun oldgmda yahut menude skstgmda yaptklarmdan biridir benmde . Temizlik yapmissin sende yorulmussun . Ben de camasir yikadim birde evi supurdum o da kizimla esim kapiya ciktilar bi 10 dk o arada supurdum yoksa esim evdeyken bende onla keyif modda takilmayi terch ediyorum haftada 1 gun evde benimle diye.

Sagol canjm bakalim yapacagiz birseyler buzlugumdanda biseyler yaparim artik kis geldi yani beklemeye hacet yok bugunler icin yaptimm sonucta
Ay evet ben de başladım kullanmaya kasım ortasından beri buzluk ve konserveleri afiyet olsun
Benim de eşim coronavirus öncesi sadece pazarları tatil yapıyordu. Şimdi cumartesi pazar evde, bir de mesai saatleri azaldı. 07.30- 18.00 arası çalışıyorlardı şimdi 11.00-15.00 arası işteler geri kalanı evden hallediyorlar. Ben de esnek çalışmaya başladım. Daha çok görüşüyoruz
Tesekkür ederim mesaj için aynen hazır mantı can kurtaran gibi bir sey

Temizlik yaptım bu saate kadar bişey yapmadım bir makarna gider sanırım

Rica ederim canim ne demek
Size de afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…