Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bir aksilik çıkmadan yazayım dedim. 😂😂 sonra geçe kalıyor. Hafta sonrası kahvaltıyı geç yapınca iki öğün oluyor genelde. Akşam yemeği değil de ikindi yemeği olur sanırım. Patlıcan musakka ve kereviz sapı kavurması yapacağım inşallah. Köklerinden de başka bir gün salata yaparım. Saplarını da atmaya kıyamadım. Rabbim bereket versin 😋😋
Hepimizin sofrası bereketli mutlu huzurlu olsun inşallah ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Amazing family Amazing family
athena athena

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bir aksilik çıkmadan yazayım dedim. 😂😂 sonra geçe kalıyor. Hafta sonrası kahvaltıyı geç yapınca iki öğün oluyor genelde. Akşam yemeği değil de ikindi yemeği olur sanırım. Patlıcan musakka ve kereviz sapı kavurması yapacağım inşallah. Köklerinden de başka bir gün salata yaparım. Saplarını da atmaya kıyamadım. Rabbim bereket versin 😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
athena athena
Selam canım. Benım menude

Kemık sulu şehrıye corbası
Çöpte tavuk midye
Havuç salatası😁😁

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
athena athena
Dünden kaz suyuyla yaptığım bulgur pilavı var. Azıcıkta kaz eti var eşime yeter sadece. Kendim için de mercimek çorbası yapıcam. Ve sütlaç

Kolay gelsn mutlu pazarlar
Pazar krulamadi c.tesi idi cunku gidemedgm icin evde sebzem yok markete ciktim kayda deger bisey varsa alayim diye kendinden gecms pirasalar vardi biraktim almadim. Ksaba gidip tavuk kanat aldim eve geldim sosladim dolapta bekliyor yanina sade pirinc pilavi yapacagim . Dunden yogurtlu patlican ve patates salatasi var .

Birde yilin ilk portakalli kekini yaptim pisiyor suan . Ikijdi gibi kahve iceriz esimle kek ile diye dusundum.

Bu hafta menu olusturmakta zorlanacagm sebze bulamazsam kizlar bana fikir verin olur mu

Kolay gelsn mutlu pazarlar
Pazar krulamadi c.tesi idi cunku gidemedgm icin evde sebzem yok markete ciktim kayda deger bisey varsa alayim diye kendinden gecms pirasalar vardi biraktim almadim. Ksaba gidip tavuk kanat aldim eve geldim sosladim dolapta bekliyor yanina sade pirinc pilavi yapacagim . Dunden yogurtlu patlican ve patates salatasi var .

Birde yilin ilk portakalli kekini yaptim pisiyor suan . Ikijdi gibi kahve iceriz esimle kek ile diye dusundum.

Bu hafta menu olusturmakta zorlanacagm sebze bulamazsam kizlar bana fikir verin olur mu
Afiyet olsun canım. Ben de sebze olmayınca zorlanıyorum. Bakliyatlara yöneliyorum. Haftayı çıkarırsın muhtemelen 👍👍

esim kirk yilda bi menu olusturdu oda nasi yapicam bilemedim :KK70: tavuklu sulu patates yemegi, pilav salata dedi. ama tavugu buzluga tum atmisim :// göğüs ile yapacaktim patatesi ama kalan kısmı napacagim :/ uff iyice karıştı tavukta daha çözülmedi bile
Düdüklüde kaynat tavuğu. Yemek için olan kısmını ayır diğerini pişmiş halde buzluğa atsan olur mu acaba 🤔

Bugün ki menüm ;
Fırında tavuk iç pilavlı
Yanına patates soğan da koyuyorum
İçecekle tüketiyoruz zaten fazlasıyla doyurucu oluyor
Herkesin şimdiden ellerine sağlık 🥰
Elleine sağlık canım. Bu menüyü kenara yazdım 👍👍👍

Afiyet olsun canım. Ben de sebze olmayınca zorlanıyorum. Bakliyatlara yöneliyorum. Haftayı çıkarırsın muhtemelen 👍👍
Elbet cikaririm oyle yada boyle ama haftaya filanda gidemem sokaga cikma yasaklari bitene kdr pazar yok bari marketmze dogru duruts tze sebze gelse insallah geldgi gunleri ogrenip o gnler gidip bakacagm artik.

Bakliyat bi yaparsin 2 gun yenir bitti ust uste de yenmezki bakliyat cesitleri makarna vs donup durcaz artik salcali yogrtlu kiymali peynirli 🤣 Allah tan esim cok sever makarna corba salata kombinleri arada kahvalti yapariz . Bugunmze sukur

Elbet cikaririm oyle yada boyle ama haftaya filanda gidemem sokaga cikma yasaklari bitene kdr pazar yok bari marketmze dogru duruts tze sebze gelse insallah geldgi gunleri ogrenip o gnler gidip bakacagm artik.

Bakliyat bi yaparsin 2 gun yenir bitti ust uste de yenmezki bakliyat cesitleri makarna vs donup durcaz artik salcali yogrtlu kiymali peynirli 🤣 Allah tan esim cok sever makarna corba salata kombinleri arada kahvalti yapariz . Bugunmze sukur
Konserve fasulye bezelye falan da yapabilirsin. Patatesli yemekler yapabilirsin. Çorbalara ağırlık verebilirsin 🤔
Bunlar geldi şimdilik aklıma. Kmsl Hnd Kmsl Hnd genelde sebzesiz yapıyor yemeklerini. Kopya çekebilirsin

Bizim pazarımızda cumartesi günüydü ama yasaklardan dolayı cumaya aldılar. Sizin de günü değişmiş olabilir mi? Birde bizim burda nerdeyse hergün pazar kurulur bir yere, ona rağmen cumartesininkini de iptal etmemişler.

Kereviz aldım sonunda 😂😂😂
Kmsl sen beni yoldan çıkarıyorsun 👍👍👍
Ellerine sağlık, tavuk midye de yapacağım inşallah 😋😋
Afıyet olsun canım benım buyuk kız sevmez kerevız senın kerevız sapı kavurduğunu okudum

Bıtkısel hayata gırmışler dıyor😁😁
Konserve fasulye bezelye falan da yapabilirsin. Patatesli yemekler yapabilirsin. Çorbalara ağırlık verebilirsin 🤔
Bunlar geldi şimdilik aklıma. Kmsl Hnd Kmsl Hnd genelde sebzesiz yapıyor yemeklerini. Kopya çekebilirsin
Lahmacun
Tavuk midye
Çökertme kebabı
Çıtır tavuk
Tantuni
Çiğköfte
Mercimekli köfte
Kasap köfte
Tavuk döner ev yapımı
İskender ev yapımı

Aklıma gelenler bunlar şimdilik 🤗🤗🤗

Bizim pazarımızda cumartesi günüydü ama yasaklardan dolayı cumaya aldılar. Sizin de günü değişmiş olabilir mi? Birde bizim burda nerdeyse hergün pazar kurulur bir yere, ona rağmen cumartesininkini de iptal etmemişler.
Ben de baktim cuma gunu gidip gecen yasaklrd 1 defa kurmuslardi ama bu sefer yoktu canim

X