- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.261
Beze yapıyor canm ama kıştan beri böyle bi döngüye girdi bekletiyor sonrada yapamıyor acıdığı için .. tuvalete hiç zorlamıyorum artikTuvalete mi alıştırıyorsun
Enfeksiyon var kanında canım. Ama bakteriyel enfekaiyon değilmiş olsaydı 5gündür antibyotik fayda eder ateş düşerdi dedi dr. Kaymağını araştırmadı serum taktı yolladı. Beslenmesi için şurup verdi vitamin takviyesi güzel beslensin dedi omadarÇok şükür. Peki neyi varmış? 4 gündür niye düşmüyor ateşi
Virüs enfeksiyonuna bakteri fayda etmez ki, boşu boşuna antibiyotik içti çocuk. Maalesef bir ilacı yok. Bir iki gün sonra vücudu dökerek dışarı atacak canım. Çok geçmiş olsun tekrardan.Enfeksiyon var kanında canım. Ama bakteriyel enfekaiyon değilmiş olsaydı 5gündür antibyotik fayda eder ateş düşerdi dedi dr. Kaymağını araştırmadı serum taktı yolladı. Beslenmesi için şurup verdi vitamin takviyesi güzel beslensin dedi omadaracil servis olunca malesef çokta detaya girmiyorlar. Ama ilk akşam tüm testler filimler yapıldı temiz çıktı çok şükür. Bu gün daha takip edicem olmazsa yine götürcem
Benim kızımda öyleydi, zamanla düzelecek inşallahBeze yapıyor canm ama kıştan beri böyle bi döngüye girdi bekletiyor sonrada yapamıyor acıdığı için .. tuvalete hiç zorlamıyorum artik
Tabii ki canım. Rabbim mekanını cennet eylesin.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Temizlik topiginin sahibi arkadaşımızNego 'nun babası vefat ettiği için çok yazasım gelmedi. Rica etsem onun için dua eder misiniz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Mekanı cennet olsun başınsağolsunSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Temizlik topiginin sahibi arkadaşımızNego 'nun babası vefat ettiği için çok yazasım gelmedi. Rica etsem onun için dua eder misiniz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Allah kerim ama zor gelmezse sarma düşünüyorumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bu aralar yemekleri gecistiriyorum. Bazen böyle oluyor. Bugün de yemeği eşime bıraktım. Allah bereket versin.
Siz de durumlar nasıl? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Allah yardımcın olsun canımAllah kerim ama zor gelmezse sarma düşünüyorum
Aleyküm selam....Canım bizde karışık sebze patates kızartma ve yanına kuru köfte var. Salata eşliğindeSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bu aralar yemekleri gecistiriyorum. Bazen böyle oluyor. Bugün de yemeği eşime bıraktım. Allah bereket versin.
Siz de durumlar nasıl? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
İnşallah canım benimBenim kızımda öyleydi, zamanla düzelecek inşallah
Biz de öyleyiz. Ne bulsak o gibi bir şey oldubu aralar canım biricik kocamla birlikte yemek olayını halletmeye çalışıyoruz. normal bi hal içerisinde olsam size günlük menülerle birlikte tarif bile verirdimbugün de ne yesek bilemiyorum.. pratik menüler paylaşan olursa takipteyim .şimdiden teşekkürler
Afiyet şifa olsun canım.Fırında balık yapacağım Geçen sefer güzel olmuştu
Ellerine sağlık canım afiyet olsunAleyküm selam....Canım bizde karışık sebze patates kızartma ve yanına kuru köfte var. Salata eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?