• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydııınnnn :KK200: :KK68: dün kıymalı makarna yaptım.yakında evi makarna cafeye çevircem gibi görünüyor:KK70: . bugün ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok:KK70:
Dışardan sipariş verin 😂😂😂
Bugün pazar, tatil günümüz olsun :halay:

ikimizde çalışmıyoruz ya ocağımıza incir ağacı değil bayağı incir tarlası dikmiş olurum :KK70:
Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah kısa sürede işleriniz açılır.
Fırında yelpaze patates yap. Çok lezzetli oluyor
Merhaba canım ben dün kuzenimdeydim bugün misafirim gelecek tek kişi yayla çorbası fırında patates oturtma pirinç pilavı yapacağim salata belki azda cacık yaparım tatlı bilmiyorum ne yapsam..
Dondurmalı irmik helvası 😋😋😋
Serin serin güzel olur.

Selam kızlar mantar çorbasi ve tost yedik. Havuçlu cevizli kek yaptım bide. Patlıcan var dolapta çürümeden kullanmam gerek, oturtma yapabilrim yarın. Patlıcan patates sivri biber kızartıp tencereye sırayla dizip salçalı sos döküp pişirsem olur dimi? Bi kere Yaptım hiç olmadı ya yenmedi bile. yıllar sonra ilk defa yapıcam

Selam kızlar mantar çorbasi ve tost yedik. Havuçlu cevizli kek yaptım bide. Patlıcan var dolapta çürümeden kullanmam gerek, oturtma yapabilrim yarın. Patlıcan patates sivri biber kızartıp tencereye sırayla dizip salçalı sos döküp pişirsem olur dimi? Bi kere Yaptım hiç olmadı ya yenmedi bile. yıllar sonra ilk defa yapıcam
Ben patlıcanı kÖzledim, sonra kıyma ile kavurup, domates sosu ile tavada pişirdim. Eşimin hoşuna gitti. Ekmek batırıp yedik.

Aleyküm selam canım kolay gelsin
Patlucan yemeğim var bide şehriye çorbası var yanına bişey yapar mıyım bilmiyorum
Bi salata belki

As canım....Biz de ne pişirsek modundaydık ki oğlum koşarak makarnayı elimize tutuşturdu menüde kıymalı glütensiz makarna var yani. Orası kesin yanına da bakıcaz artık

Back