• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende uzun teneffüsteyim şimdi🤣🤣 dolaba baktım bulamadım biräey nohut islatmayi unutmuşum akşam🤭 patates yemeği ve pilav olabilir bakayım eşime sorayım bi. bu aralar yemek seçip duruyor..
Allah yardımcımız olsun. Dersin biri bitiyor diğeri başlıyor. Bağlantı kopuyor, ses gidiyor falan 😫
Inşallah sistem oturur.
Yemek seçen kendi yemeğini yapsın. Eşine öyle söyle 🤣🤣🤣

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kızımla derse giriyorum, ödev yapıyorum 🙈🙈🙈
Hangimiz öğrenci anlamadım yani 😂😂
Yemek hiç düşünmedim ve de ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dersler bitsin, bakacağım artık 🤷‍♀️

@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@orange blossom
Canım aynı sebeplerden ben uzak kaldım burdan birde oğlan hasta etiketten çıkar kuzum nezaman düzenli geleceğim belli değil çünki

Allah yardımcımız olsun. Dersin biri bitiyor diğeri başlıyor. Bağlantı kopuyor, ses gidiyor falan 😫
Inşallah sistem oturur.
Yemek seçen kendi yemeğini yapsın. Eşine öyle söyle 🤣🤣🤣
Öğlene kadar beynim sulanıyor 🤣 ses gitti görüntü döndü derken bitiyor zaten ders..
Söylemem mi daha neler diyorum da.. seçtiği sorun değilde ne istediğini bilse bana yetecek ona da cevap yok.. kiz olmasa mutfağa girmeyeceğim inan..

Öğlene kadar beynim sulanıyor 🤣 ses gitti görüntü döndü derken bitiyor zaten ders..
Söylemem mi daha neler diyorum da.. seçtiği sorun değilde ne istediğini bilse bana yetecek ona da cevap yok.. kiz olmasa mutfağa girmeyeceğim inan..
Zamanla sistem oturur inşallah.
Yasadigin stresi anlayabiliyorum.

Dünkü nohutlu pilavım arttı (üzerinin tavukları bitti ehehe). Ben de et kavurmuştum önceden buzlukta duruyordu. Onu çıkardım, tereyağı ve bütün soğanla soteledim. Yanına salata ayran tamamdır.
Çok güzel değerlenirmişsin, 👍👍👍
Ellerine sağlık 😋😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kızımla derse giriyorum, ödev yapıyorum 🙈🙈🙈
Hangimiz öğrenci anlamadım yani 😂😂
Yemek hiç düşünmedim ve de ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dersler bitsin, bakacağım artık 🤷‍♀️

@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi