• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişey bulamayanlarda bende varım.. benimde öğlene kadar dersim oluyor. Koşturmaca yemek yapıyorum. Bu aralar aklıma da bir şey gelmiyor. Eşimden de fayda yok.
Mercimek çorbası yaptım. Birazını ayırıp mercimek köftesi yaptım🤣🤣 eşim süt getirmişti sütlü irmik tatlısı yaptım. Yoğurt mayaladim. Bu kadar..

Selamun aleykum kızlar. Canlı ders trafiği yüzünden giremedim. Bütün işlerim kaldı 🙄🙄
Dünden etli bulgur pilavı yapmıştım. Eşim ıspanak almış. Ispanak çorbası yapayım diyorum. Yanına da salata Allah bereket versin. Siz nasılsınız neler var neler yok?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan Elhan
beautifulsweet beautifulsweet
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
Nese_Erdem_35 Nese_Erdem_35
Güzelmiş ben çok kararsızım ya. Öğlen mücver yaptım akşam belli değil. Ya belki tavuklu patates yemeği yaparım

Selamm kızlar. Kaç gündür kızım kabız daha doğrusu kendi kendini kabız ediyor yara oldu artk ne krem sürdürüyor ne bişey. :( sürekli çorba vs sulu biseyler yapmaya calısıyorım eşim geç geliyo marketede gidemiyoruz tıkandım vallaha..
Dünden yoğurt çorbası var başkada bilmiyorum süt vardı onunla yalancı tavuk göğsü yapıp puding dökcem üstüne cok gzel oluyo :)

Selamm kızlar. Kaç gündür kızım kabız daha doğrusu kendi kendini kabız ediyor yara oldu artk ne krem sürdürüyor ne bişey. :KK43: sürekli çorba vs sulu biseyler yapmaya calısıyorım eşim geç geliyo marketede gidemiyoruz tıkandım vallaha..
Dünden yoğurt çorbası var başkada bilmiyorum süt vardı onunla yalancı tavuk göğsü yapıp puding dökcem üstüne cok gzel oluyo :)
Tuvalete mi alıştırıyorsun

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kızımla derse giriyorum, ödev yapıyorum 🙈🙈🙈
Hangimiz öğrenci anlamadım yani 😂😂
Yemek hiç düşünmedim ve de ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dersler bitsin, bakacağım artık 🤷‍♀️

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kızımla derse giriyorum, ödev yapıyorum 🙈🙈🙈
Hangimiz öğrenci anlamadım yani 😂😂
Yemek hiç düşünmedim ve de ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dersler bitsin, bakacağım artık 🤷‍♀️

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
Bende uzun teneffüsteyim şimdi🤣🤣 dolaba baktım bulamadım biräey nohut islatmayi unutmuşum akşam🤭 patates yemeği ve pilav olabilir bakayım eşime sorayım bi. bu aralar yemek seçip duruyor..

Back