• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişey bulamayanlarda bende varım.. benimde öğlene kadar dersim oluyor. Koşturmaca yemek yapıyorum. Bu aralar aklıma da bir şey gelmiyor. Eşimden de fayda yok.
Mercimek çorbası yaptım. Birazını ayırıp mercimek köftesi yaptım🤣🤣 eşim süt getirmişti sütlü irmik tatlısı yaptım. Yoğurt mayaladim. Bu kadar..

Güzelmiş ben çok kararsızım ya. Öğlen mücver yaptım akşam belli değil. Ya belki tavuklu patates yemeği yaparım

Selamm kızlar. Kaç gündür kızım kabız daha doğrusu kendi kendini kabız ediyor yara oldu artk ne krem sürdürüyor ne bişey. :( sürekli çorba vs sulu biseyler yapmaya calısıyorım eşim geç geliyo marketede gidemiyoruz tıkandım vallaha..
Dünden yoğurt çorbası var başkada bilmiyorum süt vardı onunla yalancı tavuk göğsü yapıp puding dökcem üstüne cok gzel oluyo :)

Selamm kızlar. Kaç gündür kızım kabız daha doğrusu kendi kendini kabız ediyor yara oldu artk ne krem sürdürüyor ne bişey. :KK43: sürekli çorba vs sulu biseyler yapmaya calısıyorım eşim geç geliyo marketede gidemiyoruz tıkandım vallaha..
Dünden yoğurt çorbası var başkada bilmiyorum süt vardı onunla yalancı tavuk göğsü yapıp puding dökcem üstüne cok gzel oluyo :)
Tuvalete mi alıştırıyorsun

Bende uzun teneffüsteyim şimdi🤣🤣 dolaba baktım bulamadım biräey nohut islatmayi unutmuşum akşam🤭 patates yemeği ve pilav olabilir bakayım eşime sorayım bi. bu aralar yemek seçip duruyor..

Back