- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.241
Allah yardımcımız olsun. Dersin biri bitiyor diğeri başlıyor. Bağlantı kopuyor, ses gidiyor falanBende uzun teneffüsteyim şimdidolaba baktım bulamadım biräey nohut islatmayi unutmuşum akşam patates yemeği ve pilav olabilir bakayım eşime sorayım bi. bu aralar yemek seçip duruyor..
Canım aynı sebeplerden ben uzak kaldım burdan birde oğlan hasta etiketten çıkar kuzum nezaman düzenli geleceğim belli değil çünkiSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kızımla derse giriyorum, ödev yapıyorum
Hangimiz öğrenci anlamadım yani
Yemek hiç düşünmedim ve de ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dersler bitsin, bakacağım artık
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
@orange blossom
Sonuçlar çıktı mıCanım aynı sebeplerden ben uzak kaldım burdan birde oğlan hasta etiketten çıkar kuzum nezaman düzenli geleceğim belli değil çünki
Ellerine sağlık canım.Merhaba bende karışık kızartma yapacağım
Öğlene kadar beynim sulanıyorAllah yardımcımız olsun. Dersin biri bitiyor diğeri başlıyor. Bağlantı kopuyor, ses gidiyor falan
Inşallah sistem oturur.
Yemek seçen kendi yemeğini yapsın. Eşine öyle söyle
Zamanla sistem oturur inşallah.Öğlene kadar beynim sulanıyorses gitti görüntü döndü derken bitiyor zaten ders..
Söylemem mi daha neler diyorum da.. seçtiği sorun değilde ne istediğini bilse bana yetecek ona da cevap yok.. kiz olmasa mutfağa girmeyeceğim inan..
Ellerine sağlık canım.Bu arada yeşil fasülye ve patates ikilisinden türlü gibi bir şey yapıyorum birde sebzeli bulgur pilavı.. cacık yapacağım birde
İnşallah siniflarimiza döneriz.Zamanla sistem oturur inşallah.
Yasadigin stresi anlayabiliyorum.
Sağol canım. Herkese afiyet olsun..Ellerine sağlık canım.
Çok güzel değerlenirmişsin,Dünkü nohutlu pilavım arttı (üzerinin tavukları bitti ehehe). Ben de et kavurmuştum önceden buzlukta duruyordu. Onu çıkardım, tereyağı ve bütün soğanla soteledim. Yanına salata ayran tamamdır.
Bizde sarma ve çorba vardı canımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kızımla derse giriyorum, ödev yapıyorum
Hangimiz öğrenci anlamadım yani
Yemek hiç düşünmedim ve de ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Dersler bitsin, bakacağım artık
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
@orange blossom
Sarma miBizde sarma ve çorba vardı canım
Temiz çıktı canım bugün 4. Kez gittik ateş için serum takıldı her gece 4 kez çıkıyor koca gecede sadece 1-2 saat ateşsiz duruyoruzSonuçlar çıktı mı
Canım çok geçmiş olsunTemiz çıktı canım bugün 4. Kez gittik ateş için serum takıldı her gece 4 kez çıkıyor koca gecede sadece 1-2 saat ateşsiz duruyoruz
Sağol canım geçer inşallah..Canım çok geçmiş olsun
Çok şükür. Peki neyi varmış? 4 gündür niye düşmüyor ateşiTemiz çıktı canım bugün 4. Kez gittik ateş için serum takıldı her gece 4 kez çıkıyor koca gecede sadece 1-2 saat ateşsiz duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?