Kolay gelsn cnm
Komsudan istesen 1 sogan odunc olmazmi
Sogansiz yapsanda olur ama soganli dha tatli olur tabi
Ben 1 kg fasulyeye 3 kup seker atiyorum birde

Dun aksam patlican musakka ve bulgur pilavi yaptim azar azar onlardan var semizotu salatasi dusunuyorum bide .

Sogansiz fasulye hiç dusunemiyorum bir dene sonuçta fasulye
Mantar sote,yoğurtlu közleme patlıcan salatası, mayalı ekmek, mercimek çorbası,salata,vs

Dünden pilav kalmıştı.. Eşim de hazır döner aldı, pilav-üstü döner yaptım. Soğan da getirdi. Fasulyeyi de şimdi pişiriyorum. Yarına kaldı.
Senin de ellerine sağlık canım..

Sogansiz fasulye hiç dusunemiyorum bir dene sonuçta fasulye
Mantar sote,yoğurtlu közleme patlıcan salatası, mayalı ekmek, mercimek çorbası,salata,vs
Bu kız çeşit çeşit yemek yapıp sonra da falan vs yazmıyor mu
Ellerine sağlık canım.
Eşim soğan aldı geldi, yarın için yapıorum fasulyeyi.

Dünden pilav kalmıştı.. Eşim de hazır döner aldı, pilav-üstü döner yaptım. Soğan da getirdi. Fasulyeyi de şimdi pişiriyorum. Yarına kaldı.
Senin de ellerine sağlık canım..
Esim disardan ismarladi buguun canim corba bile yaptim hatta bosver disardan yiyelm dedi aksam yaptm corbayi zaten yarina yemegm vardi corbamda oldu artk

Senin de ellerne saglik afiyet olsn cnm
Bugun temizlik ve utu yaptm
Cayin yanina da kek yaptim smdi

2 3 gun dengeli yemem lazim bugun acayp abarttm esimle evdeyken boyle oluyor ya

Aleyküm selam canım. Yazılanları okumadım ama soğansız olmaz bence. Bizim ufaklığın et yemesi lazım hafta içi çalışıyorum ya bugün sebzeli köfte kızarttım, fırında patatesli tavuk kanat yaptım. Ayrıca Mısır ununa bulayıp yine baget yaptım fırında. Valla mutfağım da tertemiz tepsiler yıkandı. Ohhh mis benden mutlusu yok. Yatsıyı kılınca da vurur kafayı yatarım. Herkese hayırlı geceler arkadaşlar, Allah’a emanet olun

Ellerine sağlık canım. En güzelini yapmışsın. Akşam gelince de hemen hazır olur.
Ben de yapmadım zaten
Yeşil fasulye bugüne kaldı.

Ne güzel olmuş. Haftada bir gün de abart

tünaydin..
dün eşim domates çorbasi yapmıştı. üstelik kızıma yaptı
bugün de annemdeyim.. :)
iki gün de kaynanam bakacak salı çarş :)
sonraki evdeyim :)
işlerde yoğun :) çalışmak gibisi yokya.

Ellerine sağlık canım benim içinde ye fasille,bugün birazdaha acı sos yapcam kv domates göndermiş ,yemek valla ne yapsam bilmiyom az köfte var dün kızım istemişti pisirmistim ,birde mercimek corbam var ,yoğurtlu patlıcan kozlemesi var az bişey dünden kaldı.hepsinden az var ne yapsam yanlarına bilmiyorum.

Fasulye yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…