- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.981
Kolay gelsn cnmSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Yeşil fasulye yapacağım inşallah ama soğan kalmamış.soğansız yapsam nasıl olur acaba?
Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Sogansiz fasulye hiç dusunemiyorumSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Yeşil fasulye yapacağım inşallah ama soğan kalmamış.soğansız yapsam nasıl olur acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Soğansız düşünemedim komşudan alıversenSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Yeşil fasulye yapacağım inşallah ama soğan kalmamış.soğansız yapsam nasıl olur acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Aleyküm selamSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Yeşil fasulye yapacağım inşallah ama soğan kalmamış.soğansız yapsam nasıl olur acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Dünden pilav kalmıştı.. Eşim de hazır döner aldı, pilav-üstü döner yaptım. Soğan da getirdi. Fasulyeyi de şimdi pişiriyorum. Yarına kaldı.Kolay gelsn cnm
Komsudan istesen 1 sogan odunc olmazmi
Sogansiz yapsanda olur ama soganli dha tatli olur tabi
Ben 1 kg fasulyeye 3 kup seker atiyorum birde
Dun aksam patlican musakka ve bulgur pilavi yaptim azar azar onlardan var semizotu salatasi dusunuyorum bide .
Bu kız çeşit çeşit yemek yapıp sonra da falan vs yazmıyor muSogansiz fasulye hiç dusunemiyorumbir dene sonuçta fasulye
Mantar sote,yoğurtlu közleme patlıcan salatası, mayalı ekmek, mercimek çorbası,salata,vs
Esim disardan ismarladi buguun canim corba bile yaptim hatta bosver disardan yiyelm dedi aksam yaptm corbayi zaten yarina yemegm vardi corbamda oldu artkDünden pilav kalmıştı.. Eşim de hazır döner aldı, pilav-üstü döner yaptım. Soğan da getirdi. Fasulyeyi de şimdi pişiriyorum. Yarına kaldı.
Senin de ellerine sağlık canım..
Aleyküm selam canım. Yazılanları okumadım ama soğansız olmaz bence. Bizim ufaklığın et yemesi lazım hafta içi çalışıyorum ya bugün sebzeli köfte kızarttım, fırında patatesli tavuk kanat yaptım. Ayrıca Mısır ununa bulayıp yine baget yaptım fırında. Valla mutfağım da tertemiz tepsiler yıkandı. Ohhh mis benden mutlusu yok. Yatsıyı kılınca da vurur kafayı yatarım. Herkese hayırlı geceler arkadaşlar, Allah’a emanet olunSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Yeşil fasulye yapacağım inşallah ama soğan kalmamış.soğansız yapsam nasıl olur acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Ellerine sağlık canım. En güzelini yapmışsın. Akşam gelince de hemen hazır olur.Aleyküm selam canım. Yazılanları okumadım ama soğansız olmaz bence. Bizim ufaklığın et yemesi lazım hafta içi çalışıyorum ya bugün sebzeli köfte kızarttım, fırında patatesli tavuk kanat yaptım. Ayrıca Mısır ununa bulayıp yine baget yaptım fırında. Valla mutfağım da tertemiz tepsiler yıkandı. Ohhh mis benden mutlusu yok. Yatsıyı kılınca da vurur kafayı yatarım. Herkese hayırlı geceler arkadaşlar, Allah’a emanet olun
Ne güzel olmuş. Haftada bir gün de abartEsim disardan ismarladi buguun canim corba bile yaptim hatta bosver disardan yiyelm dedi aksam yaptm corbayi zaten yarina yemegm vardi corbamda oldu artk
Senin de ellerne saglik afiyet olsn cnm
Bugun temizlik ve utu yaptm
Cayin yanina da kek yaptim smdi
2 3 gun dengeli yemem lazim bugun acayp abarttm esimle evdeyken boyle oluyor ya
Yapmadım kızSoğansız düşünemedim komşudan alıversen
Bende istiridye mantar kavurcam yanına soslu makarna
Afiyet olsun canım. ❤❤❤güzel bir pazar diliyorum. .
bugünki menüm bol baharatlı acılı tavuklu patates yemeği. pirinç pilavı. ayran. turşu.
Afiyet olsun canım.Aleyküm selamsoğansız olamaz sanki. Ben tavuklu türlü yapacağım yanına pilav
Ben makarna yapacağım eşime.Kendime de patlıcan kabak fırınlayıp yoğurtlayacağım.Selamun aleykum kızlar. Dün sizi dinleyerek soğansız taze fasulye yapmadım.
Bugüne kaldı yani. Taze fasulye ve şehriye pilavı yapacağım inşallah.
Siz nasılsınız? Menüler gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Ellerine sağlık canım benim içinde ye fasilleSelamun aleykum kızlar. Dün sizi dinleyerek soğansız taze fasulye yapmadım.
Bugüne kaldı yani. Taze fasulye ve şehriye pilavı yapacağım inşallah.
Siz nasılsınız? Menüler gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Fasulye yapEllerine sağlık canım benim içinde ye fasille,bugün birazdaha acı sos yapcam kv domates göndermiş ,yemek valla ne yapsam bilmiyom az köfte var dün kızım istemişti pisirmistim ,birde mercimek corbam var ,yoğurtlu patlıcan kozlemesi var az bişey dünden kaldı.hepsinden az var ne yapsam yanlarına bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?