• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Siz nasılsınız? Telefon elime yeni geçti ,ancak yazdım. 😂😂

Sadece çorba yaptım. Yemek için de hiçbir fikrim yok. Belki yelpaze patates yaparım.
Yemekler ocağa düşsün.

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
Benim bugün hiçbir fikrim yok.. sebzem kalmadı et dün yaptım bakliyat desem islatmadim. Ufukta makarna görünüyor 🤣🤣 ama diyetimi de bozmak istemiyorum 🤷 önerilere açığım

Aleyküm selam 😊 valla daha karar veremedim. Saçma bir işin içine girdim onla uğraşıyorum. Taşınırken yorganın üstüne yağ dökülmüş onu açtım olacak gibi değil tümüyle yastık yapmaya çalışıyorum. Yemeği de eşime mi atsam diye düşünüyorum.

Aleyküm selam 😊 valla daha karar veremedim. Saçma bir işin içine girdim onla uğraşıyorum. Taşınırken yorganın üstüne yağ dökülmüş onu açtım olacak gibi değil tümüyle yastık yapmaya çalışıyorum. Yemeği de eşime mi atsam diye düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun. Nasıl olmuş ki🙄🙄🙄
Bence de eşine at yemeği.

Lahana sarması vardı dünden yanına salata 😋

Bende anlamadım zaman çok çabuk geçiyor 😊
Dualarınızı bekleriz teyzesi 🎀
Allahım sağlıkla afiyetle tüm bekleyen annelerin evlatalrını kucaklarına almalarını nasip etsin 😍
Dualarımızdasınız canım sağlıcakla gelsin minmoşumuz 🙏 cinsiyeti belli oldu mu

Back