Ben etli nohut yapacağım bugün.Valla her gün ne yiyeceğim diye düşünmekten yıldım.Yarında pizza mı yapsam acaba

Bende simdi mini pizza ve pogaca yaptim esim gelecek birazdan cay demledim . Aksama da patlican musakka ve pilav dusunuyorum bulgur pilavi da olabilir belki suan bjlemiyorum markete cikip gelecegim sonra ona gore belirlerim
Kolay gelsn hepinize

Bir günde uğraşmayalım değil mi
evet ya hergün çorba yemek pilav salata vs ne yapsam diye uğraşıp kendime eziyet ediyorum. günlerdir mide bulantısı mide ağrısı çekiyorum bi de yemek düşünmek beni iyice mahvediyor ( azıcık hamileyim de )

Ya hayırlı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Yemek yapması kolay da ne yapacağına karar vermek zor hele hamileyken kokular filan rahatsız ediyordur kiyamam

Ya hayırlı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Yemek yapması kolay da ne yapacağına karar vermek zor hele hamileyken kokular filan rahatsız ediyordur kiyamam
çok teşekkür ederim .eşim çok anlayışlı yemek yapamazsan bişeyler atıştırırz diyor ama ben yine de yapmaya çalışıyorum,geldiği zaman yemek yapıyo oluyosam yardım ediyor.
benim zaten mide sorunum falan vardı hamilelikte olunca işim çok zorlaştı.çalışan hamileler nasıl dayanıyor bilmiyorum allah hepsinin yardımcısı olsun

burda ismini yazmamda bi sakınca olurmu bilmiyorum yemek tariflerinin olduğu bi site var ben ne yemek yapcağma ordan bakıp karar veriyorum. bugün ne pişirsem diye de bölümü var.

Sabah Menemen yaptım bir sürü domates ve sivri biber var. Ezme salata da yapıcam domatesler bitsin diye.
daha önceden labne almıştım tiramisu da yapcam inş. Ana yemek de köfte olur muhtemelen
Yoksa sen de mi mastercheften görüp yaptın menemeni

Bende simdi mini pizza ve pogaca yaptim esim gelecek birazdan cay demledim . Aksama da patlican musakka ve pilav dusunuyorum bulgur pilavi da olabilir belki suan bjlemiyorum markete cikip gelecegim sonra ona gore belirlerim
Kolay gelsn hepinize
Ellerine sağlık canım. Bence musakka yarına kalsın. Yanına da güzel bir kisir yap..
Çayla gün yemeği gibi olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…