Bugün ben de erkenden yaptım yemeğimi.Yoğurt çorbası ve kuşbaşılı patates yemeği yaptım.Yanına turşu karpuz yeter.size de afiyet olsun

Kolay gelsin canım. Belin nasıl oldu?
Teşekkür ederim sorduğunuz için aynı bacaklarıma vuruyor ağrısı bulunduğum yerde fizik tedavi doktoru da yok kendi kendine geçmesini bekliyorum. Inşallah geçer çok zor böyle

Teşekkür ederim sorduğunuz için aynı bacaklarıma vuruyor ağrısı bulunduğum yerde fizik tedavi doktoru da yok kendi kendine geçmesini bekliyorum. Inşallah geçer çok zor böyle
Benim de belimde düzleşme var. Ikinci kızımdan sonra oldu. Kas gevşetici ve egzersizle geçiyor.
Kas gevseticiyi agrım olunca sabah akşam düzenli kullanıyorum. Sağlık ocağına da gitsen, doktor yardımcı olabilir.

Eline sağlık canım. Bizim ev 30 derece gösteriyor. Daha güneş yeni girmeye başladı odaya gerisini sen düşün artık
Bende tarhana çorbası, fırında karışık sebze kızartması ve pirinç pilavı yaptım.

Burası da aynı

Ellerine sağlık canım. Sen de erkenden yapmışsın

Hamilel Ya benim hamilelikten önce fıtık başlangıcı var demişti doktor fizik tedaviye başlattı ama devam edemedim hamile olduğumu öğrendim. Geçmiş gibiydi Geçen gün bir anda tutuldum. Geçmezse dediğiniz gibi sağlık ocağına gideceğim

Evet canım sabahtan yapıyorum. Kız uyuyunca derse hazırlanıyorum. Sonra eşim geliyor onlar yerken ben canlı ders yapıyorum. Değilse yetişmiyor
En güzeli
Bu arada bir şey sorabilir miyim? Kizim ikinci sinifa gecti. Geçen sene canlı ders dinlemedik ama bu sene yapıyormuş öğretmen. Nasıl giriş yapılıyor? Ben beceremedim.

En güzeli
Bu arada bir şey sorabilir miyim? Kizim ikinci sinifa gecti. Geçen sene canlı ders dinlemedik ama bu sene yapıyormuş öğretmen. Nasıl giriş yapılıyor? Ben beceremedim.
Ebadan mı yapıyor zoom programı üzerinden mi? Eba için kullandığınız cihaza kuruyorsunuz. Öğretmen eba şifresi veriyor onunla girip kendi şifrenizi olusturuyorsunuz. Giriş yapınca sayfasında ders saatleri çıkıyor. Ders başlayınca katılıyorsunuz.
Zoom için de programı kurmanız gerekiyor. Sonra öğretmen şifre yolluyor onunla giriş yapıyorsunuz. Zoomda saatleri öğretmen haber verir size.

Canim kolay gelsin bizm canimz dun aksam bisey istemedi yayla corbasi yedik sadece . Bugune de Allah kerim esime sormstm yapma dedi yapmamistim yemekleri dun iyiki .

Simdi komsumla cay icecegz dereotlu pogaca yaptm aksama da bi kek yaparim belki oyle yeriz cayla esjmde seviyor boyle

Ebadan oluyormuş. Ebayi yükledim. Öğretmen değişti. Önceki şifre geçerli mi yoksa yeniden mi almam lazım

Ebadan oluyormuş. Ebayi yükledim. Öğretmen değişti. Önceki şifre geçerli mi yoksa yeniden mi almam lazım
Canım giriş yap o şifreyle olması gerekiyor. Olmazsa öğretmenden şifre istersiniz o size tek kullanımlık şifre alır. Onunla denersiniz. Benim öğrencilerin çoğu geçen seneki şifresi ile girdi. Unutanlara verdim. Ebaya girince öğretmen canlı ders daveti gönderdi çıkacak saatleri yazar zaten ordan giriş yapılacak.

Aleyküm selam canım sıcak dışında iyiyim hamdolsun sen nasılsın?
Yoğurt çorbası ve fırında sebzeli tavuk yapıcam. Oğlanada şehriyeli pilav

Bize bildirim mi geliyor

Bugün iyisiniz
Ellerine sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…