- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.661
Teşekkür ederim canımEbaya giriş yapınca sayfada görünüyor. Öğretmende haber verir büyük ihtimalle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımEbaya giriş yapınca sayfada görünüyor. Öğretmende haber verir büyük ihtimalle.
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Öğretmen şifre yolladı. Bir kaç gün sonra da zoom üzerinden ders verecekmiş.Rica ederim canım
Inşallah geçer canım.Cok teşekkür ederim canimm evet tuzlu su iyi geldii, buarada telefon donuyor alinti yapamiyorm cnm Feslegen Kokulu Nane
Bende zoomu yarın deneyeceğim ilk defa..Öğretmen şifre yolladı. Bir kaç gün sonra da zoom üzerinden ders verecekmiş.
Bizim sadece telefonda internet var. Yetmez değil mi?Bende zoomu yarın deneyeceğim ilk defa..
Bende geçen dönem telefonumun netini kullandım yetti. GSM operatörleri eba için aylık belli bir GB ücretsiz internet tanımlıyor hatta. Onları bile bitiremedim ben. V.. ile başlayan benimki bu ay için 6gb tanımlamış mesela.Bizim sadece telefonda internet var. Yetmez değil mi?
Ayy ne kadar güzel. Şöyle serin bir yerde akşama kadar otururdum.
Çok geçmiş olsun..Aynen canım bu seferde biraz fazla serine kaldım sanırım akşam vakti oldu baya üşüdüm.iki gecedir öksürüyorum alerjik tıkanıklık gibi ne yapsam geçer acaba
Benim dünden yemeğim vardı canım yanına bi salata yapcam.Bugün rahatım.Selamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Sabah kahvaltıdan sonra hemen biber doldurdum ve pişirdim. Ama evin hali berbat
Yemekli dağınık ev mi yoksa yemeksiz toplu ev mi
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Oh ellerine sağlık canım sizinde cumanız mübarek olsun. Bende ya dolma yada patatesli köfte yaparım diye düşünüyorum. Bugün koltuklarım yı kanacak halıların gidecek inşallah yetiştirirmSelamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Sabah kahvaltıdan sonra hemen biber doldurdum ve pişirdim. Ama evin hali berbat
Yemekli dağınık ev mi yoksa yemeksiz toplu ev mi
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Koltukları nasıl yıkayacaksın ? Büyük temizlik günleri dışardan söylemek daha iyi oluyor.Oh ellerine sağlık canım sizinde cumanız mübarek olsun. Bende ya dolma yada patatesli köfte yaparım diye düşünüyorum. Bugün koltuklarım yı kanacak halıların gidecek inşallah yetiştirirm
Pasta türünden sevdiğin bir şey yap o zaman. Ödül babındaBenim dünden yemeğim vardı canım yanına bi salata yapcam.Bugün rahatım.
Sütlaç vardı aklımda ama ben diyetteyim.eşime yapabilirimPasta türünden sevdiğin bir şey yap o zaman. Ödül babında
59 kiloyla diyet.Sütlaç vardı aklımda ama ben diyetteyim.eşime yapabilirim