• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim sadece telefonda internet var. Yetmez değil mi?
Bende geçen dönem telefonumun netini kullandım yetti. GSM operatörleri eba için aylık belli bir GB ücretsiz internet tanımlıyor hatta. Onları bile bitiremedim ben. V.. ile başlayan benimki bu ay için 6gb tanımlamış mesela.

Ayy ne kadar güzel. Şöyle serin bir yerde akşama kadar otururdum.

Aynen canım bu seferde biraz fazla serine kaldım sanırım akşam vakti oldu baya üşüdüm.iki gecedir öksürüyorum alerjik tıkanıklık gibi ne yapsam geçer acaba 😣

Aynen canım bu seferde biraz fazla serine kaldım sanırım akşam vakti oldu baya üşüdüm.iki gecedir öksürüyorum alerjik tıkanıklık gibi ne yapsam geçer acaba 😣
Çok geçmiş olsun..
Bol bol c vitamini al. Ihlamur belki iyi gelmez.

Oh ellerine sağlık canım sizinde cumanız mübarek olsun. Bende ya dolma yada patatesli köfte yaparım diye düşünüyorum. Bugün koltuklarım yı kanacak halıların gidecek inşallah yetiştirirm

Oh ellerine sağlık canım sizinde cumanız mübarek olsun. Bende ya dolma yada patatesli köfte yaparım diye düşünüyorum. Bugün koltuklarım yı kanacak halıların gidecek inşallah yetiştirirm
Koltukları nasıl yıkayacaksın ? Büyük temizlik günleri dışardan söylemek daha iyi oluyor.

Back