- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.621
Teşekkür ederim. Bir şey yapmıyorum da bebiş var bende 3 aylık onunla ilgileniyorumGeçmiş olsun. Yorma kendini. Dinlenmeden geçmiyor maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Bir şey yapmıyorum da bebiş var bende 3 aylık onunla ilgileniyorumGeçmiş olsun. Yorma kendini. Dinlenmeden geçmiyor maalesef.
Kolay gelsin. Bebiş olunca öncelik onun oluyor.Teşekkür ederim. Bir şey yapmıyorum da bebiş var bende 3 aylık onunla ilgileniyorum
O iyi olsun da ben bir şekilde toplarımKolay gelsin. Bebiş olunca öncelik onun oluyor.
Olur canimLuckyMom etiket yapmamı ister misin?
Dün yazamadım kızım teli ele geçirmeye çalışıyordu dün kısır vardı bugün de fırında tavuk patatesSelamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
Siz nasılsınız kızçeler? Akşama ne yemek var?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Selamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Ellerine sağlık canım.Dünden dolmam var bugün fırına baharatlı patates atarım birde kaşarlı poğaça yapıcam
Başladı mı işlerini sabote etmeyeDün yazamadım kızım teli ele geçirmeye çalışıyordu dün kısır vardı bugün de fırında tavuk patates
Ayy ne kadar güzel. Şöyle serin bir yerde akşama kadar otururdum.Ve aleyküm selam süpersin canım
Ben bugün yemek yapmıcam sanırım piknik yapıcaz
Hava çok bunaltıcı dediğin gibi ve midem çok bulanıyor bugün hiç bişey yapasım yok zar zor evin işlerini hallettim
Yemeği yedik bile marketlerde satılan kovalardan almıştık kesinlikle bir daha almam herkes tadına baktı gerisini mahalledeki kedilere bıraktıkSelamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Kuru patlıcan dolması yoğurt salata. Aleyküm selam canım bu arada....Dolma sevmeyenlere de makarna var ikisi aynı grup ama bugünlük de böyle olsunSelamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
Afiyet olsun canım. O kadar mı kötüydüYemeği yedik bile marketlerde satılan kovalardan almıştık kesinlikle bir daha almam herkes tadına baktı gerisini mahalledeki kedilere bıraktık
Hazır paket tavuk(kova olanlardan)
Patlıcan kozlemesi (salata)
Patates kızartması kola
Ben çok severim kuru patlıcan dolmasınıKuru patlıcan dolması yoğurt salata. Aleyküm selam canım bu arada....Dolma sevmeyenlere de makarna var ikisi aynı grup ama bugünlük de böyle olsun
Ağır yağ kokusu vardı ve tadı idare ederdi kanatin ama but ve göğüs eti gibi bişey vardı hiç hoşuma gitmediAfiyet olsun canım. O kadar mı kötüydü
Asli görevi işimi sabote etmekBaşladı mı işlerini sabote etmeye
Bugün pişti olmuşuz
Kim bilir hangi yağla yapmışlar.Ağır yağ kokusu vardı ve tadı idare ederdi kanatin ama but ve göğüs eti gibi bişey vardı hiç hoşuma gitmedi
Çocuklar kemiksiz göğüs eti gibi olan parçaları beğendi yedi
Esimim koklama huyu vardır kokuyu alınca o hic yemedi
Anneler dünyasına hoşgeldinAsli görevi işimi sabote etmek
Çok geçmiş olsun canım. Tuzlu suyla gargara yap. Vitaminsizlikten oluyor.Selam kızlar ben bugn kemikli et haşladım dünden de yogurt çorbası vardı. Eşimde geç geldi baya acıkmış hazır yufkadan peynirli gözleme istedi yaptm cayla yedi. ben yiyemiyorum ya ağzım da bademciğe yakın yerler ,üst damaklar yara gibi konuşamiyorm bile kaç gundur. Yarın da düzelme olmazsa doktora gidicem. İyice vitaminsiz kaldım galiba boyle patlak verdi.
Bolbol temizlik yaptım bugün. Yarınada patates yemeği düşünüyorum . Bide pizza poğaça yaparim belki.düzelirsem