• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukları nasıl yıkayacaksın ? Büyük temizlik günleri dışardan söylemek daha iyi oluyor.
Kuzum ben firmaya yıkatıyorum makinem yok. Yılda bir kışa doğru müsait olunca yıkatıyorum normalde de bu sene bebek var diye halılarla beraber aradan çıksın dedim erken çağırdım.

Aleyküm selam. Hayırlı cumalar. Bende imam bayıldı yapacağım. Yemekli dağınık ev bence. Dışarıdan gelen yemek soruyor 😃

Kuzum ben firmaya yıkatıyorum makinem yok. Yılda bir kışa doğru müsait olunca yıkatıyorum normalde de bu sene bebek var diye halılarla beraber aradan çıksın dedim erken çağırdım.
Kolay gelsin o zaman canım 🤩🤩

59 kiloyla diyet. 🤔🤔
O kiloda olsam hayatta diyet yapmam 🤣🤣🤣
Kendine de şekersiz yapabilirsin. Hurma veya kuru üzümle şeker elde edebilirsin.
Hedef 55 ama bu gidişle zor 😂
Yalancı tavuk göğsü yaptım hemen 5dk da.bunun kalorisi daha azmış.

Eklentiler

• 20200904_121711.jpg
    20200904_121711.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 24
Ben c şıkkındayım şuan.. yemeksiz ve dağınık ev :KK49: hiçbir şey yapasım yok..kıza çorba var. Akşamda makarna falan yaparım. benimde belim sırtım ve boynum üçlüsü ağrıyor🤣 yormayacağım kendimi o yüzden 🤣🤣

Ben c şıkkındayım şuan.. yemeksiz ve dağınık ev :KK49: hiçbir şey yapasım yok..kıza çorba var. Akşamda makarna falan yaparım. benimde belim sırtım ve boynum üçlüsü ağrıyor🤣 yormayacağım kendimi o yüzden 🤣🤣
Geçmiş olsun canım. Ama çok güldürdün beni 🤣🤣🤣

Selam.

İşe başladığım için artık yemek yapamıyorum eskisi gibi. Genelde basit şeyler yapmaya çalışıyorum. Bugün kıymalı makarna yapacağım mantı gibi, üzerine yoğurt döker yeriz.
Allah kolaylık versin. Çalışan kadınların işi çok zor. Ama senin el becerin çok iyi. Dolaba bir seyler atar, isitir yersiniz.

Bu arada ç ok severim makarnayı o şekilde. 😋😋😋

Allah kolaylık versin. Çalışan kadınların işi çok zor. Ama senin el becerin çok iyi. Dolaba bir seyler atar, isitir yersiniz.

Bu arada ç ok severim makarnayı o şekilde. 😋😋😋

Ben de seviyorum:) Mantı yeme isteğimizi bir derece köreltiyor. Dolapta bir şeyler var, haftasonu gene atacağım.

As. Senin de cuman mübarek olsun...Yemekli dağınık ev.... aç ayı oynamaz der kaçarım 😂

Yemeksiz toplu ev :)

Domates soslu köfte ve karışık kızartma yaptım dünden çorbamda var Allah bereket versin.

Back