- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.601
Internet üzerinden. Ben de eba zannettim.Geçen yıl canlı ders yapmamıştık küçük oğlan da artık onun öğretmeni de canli ders yapiyor :))
Allah kolaylık versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internet üzerinden. Ben de eba zannettim.Geçen yıl canlı ders yapmamıştık küçük oğlan da artık onun öğretmeni de canli ders yapiyor :))
Hoşgeldin canımBurayada katılayım Feslegen Kokulu Nane :)
Etli biber ve patlıcan dolması yaptım yanınada domates çorbası yapıcam inşallah.
Sağol canım hepimizin eline sağlık ❤Hoşgeldin canım
Dolmanın hasını yapmışsın. Etli olurmuş aslında. Ellerine sağlık
Zaten ben de ezme salata yapıyorum sık sıkAllah iyiliğini versin
Çok mantıklı, ayakta yarım saat onları tek tek doğramak çok sıkıcı.
Peki robotta ezilmiyor mu
Verilmiyor diye biliyorum canım. 50 tl karşılığı alınıyor yada yemek topiğinde kazanma şansı var.Zaten ben de ezme salata yapıyorum sık sık
Fesleğen bir de birşey sorucam topik açıp sürdürenlere (senin gibi yani) pro üyelik veriliyor mu? Sadece merakımdan soruyorum...
Biz genelde beraber yapıyoruz eşimle.Canım ben pazar işini eşime devrettim. Rahat ettim. Çocukla çok zor oluyor. Marketi de bittikçe kim denk gelirse alıyor. Toplu alışverişimiz nadir oluyor. Kolay gelsin şimdiden.
Tavuk haşliyorum çorba yapacağım yoğurtlu. Taze fasülye haşladım. Onu da yumurtalı yapacağım. Bu kadar şimdilik.
Yok canım. Ben yemek yarışmasına katildigim için verildi.Zaten ben de ezme salata yapıyorum sık sık
Fesleğen bir de birşey sorucam topik açıp sürdürenlere (senin gibi yani) pro üyelik veriliyor mu? Sadece merakımdan soruyorum...
Ellerine sağlık canım.Biber dolması yanına da cacık düşünüyorum
Canım benim dünden çorbam kalmıştı yanına mercimek köftesi yaptım.Selamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
Siz nasılsınız kızçeler? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Teşekkür ederim canım hepimizin ellerine sağlık. Size de afiyet olsunCanım benim dünden çorbam kalmıştı yanına mercimek köftesi yaptım.
Ellerine sağlık bu arada:))
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Ben rahAtsızım biraz Dün belim tutuldu hala sancısı var. Kolay bir şey yaparım herhalde yada eşime devrederim.
Aksama yayla corbasi patates biber kofte kizartmasi olacak yanina da sehriye pjlavi dusunuyoreeSelamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım.Aksama yayla corbasi patates biber kofte kizartmasi olacak yanina da sehriye pjlavi dusunuyoree
Ailecek gribiz sevilen seyleri yapaym dedim
Eline sağlık.Bende mantı var bugünSelamun aleykum kızlar. Evle çocuklarla ilgilendigim için geç yazdım. Hava çok sıcak. Çocuklar da çok bunaldı. Onları yıkadım. Evi temizledim. Fırında sebzeli patates tavuk ve ayran yaptım.
Daha yeni oturdum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Teşekkür ederim canım. Senin de ellerine sağlık. Ne yapıp edip aklımı çeliyorsunEline sağlık.Bende mantı var bugün
Geçmiş olsun. Yorma kendini. Dinlenmeden geçmiyor maalesef.Ben rahAtsızım biraz Dün belim tutuldu hala sancısı var. Kolay bir şey yaparım herhalde yada eşime devrederim.